buka Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Jest jakaś alternatywa do wd3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 31 minut temu, buka napisał: Jest jakaś alternatywa do wd3? Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 12 minut temu, BiałyGTi napisał: 44 minuty temu, buka napisał: Jest jakaś alternatywa do wd3? Nie ma Alternatyw jest sporo, szczególnie w marketach budowlanych gdzie występują odkurzacze przemysłowe w cenach oscylujących w granicach 300zł, ale jak z ich trwałością? i rzeczywistymi parametrami. Obecnie WD3 kosztuje 245zł więc chyba to na chwilę obecną najrozsądniejszy wybór. Ja jestem właśnie zdecydowany na Karcher, w nadchodzącym tygodniu jadę po jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Na jednym z sklepów z kartą Visa jest do wyrwania za 215zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam66688 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Witam, ile warto zapłacić za porządny odkurzacz? Widzę że większość postów w tym temacie jest o odkurzaczach typowo marketowych. Zależy mi na czymś profesjonalnym i nie wiem na co patrzeć i w jakich pieniądzach. Dodatkowo jaki będzie lepszy na sucho czy może sucho/ mokro? Jakie są między nimi różnice i czemu warto brać taki a nie taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 6 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 2 minuty temu, adam66688 napisał: Witam, ile warto zapłacić za porządny odkurzacz? Widzę że większość postów w tym temacie jest o odkurzaczach typowo marketowych. Zależy mi na czymś profesjonalnym i nie wiem na co patrzeć i w jakich pieniądzach. Ja mam Nilfisk-ALTO BUDDY II 18L Inox - na mokro i na sucho. Ostatnio 50 litrów wody z beczki nim odessałem. Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Ostatnio od kolegi pożyczyłem odkurzacz pioracy Clatronic BSS 1309 do tego chemia od ExceDe do ekstrakcji i do płukania. Taki efekt uzyskałem na jasnych welurach w Passacie. To moja pierwsza przygoda z praniem wnętrza i jestem pod wrażeniem, a odkurzacz naprawdę nisko budżetowy. Obecnie 400zl na alle.. Od oficjalnego dystrybutora. Nr aukcji 7158697402 Zastanawiam się czy kupić taki, czy dołożyć do Karcher S 4001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam66688 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 @Domel Nie wiem czy mam się sugerować tym że odessałeś z beczki wodę, raczej chcę tego używać do innych celów. Ogólnie myślałem o tych dwóch:https://mrcleaner.pl/odkurzacze-samochodowe/metrovac-vac-n-blow-compact-wall-mount-odkurzacz-dmuchawa?from=listinghttps://mrcleaner.pl/odkurzacze-samochodowe/biemmedue-sm40-profesjonalny-odkurzacz-sucho-mokro-zbiornik-40l-stal-inox?from=listing Naprawdę nei wiem co lepsze czy na sucho czy na sucho i mokro i myślałem że dostane jakieś za i przeciw takim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 33 minuty temu, adam66688 napisał: sugerować tym, że to porządny, mocny, trwały odkurzacz który nie boi się najcieższych wyzwań ! 34 minuty temu, adam66688 napisał: sucho i mokro bierz taki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam66688 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Czyli ten powinien się nadać do czyszczenia tapicerki:https://mrcleaner.pl/odkurzacze-samochodowe/biemmedue-sm25-profesjonalny-poreczny-odkurzacz-na-sucho-mokro-zbiornik-25l-stal-inox?from=listing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Powiedz mi co to znaczy profesjonalny dla Ciebie ? Ile zamierzasz wydac na niego ? Do jakich celów zamierzasz uzywać ? Ile godzin w tygodniu ? Ile osób będzie go uzywać ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam66688 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Czyszczenie tapicerki samochodowej i meblowej, godzin w tygodniu ok 30h max a osób to myślę że około 5. Cena myślałem nawet o 3 tysiącach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 31 minut temu, Domel napisał: Do jakich celów zamierzasz uzywać Jak to jakich ? Tu masz pierwszy temat , tyle że wyszło jak wyszło, to teraz trzeba założyć nowe konto i pytać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam66688 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 @powalla Niestety tam nie ma podanych dobrych odkurzaczy, mało pomocny temat. Ogólnie dużo mamy importowanych aut które trzeba ładnie posprzątać, wiadomo chyba jak niektóre autka wyglądają w środku, z zewnątrz w sumie też rzadko są zadbane, zamiast zlecać to komuś nasi pracownicy mogli by się tym zajmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Panowie ktoś poleci jakaś turbo szczotkę do wd3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Korzysta ktoś z Profi 5.1 MF? Warto dopłacić do niego czy po prostu lepiej wybrać WD3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz luk Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Co myślicie o tym odkurzaczu? https://flex-elektronarzedzia.pl/oferta/Safety_vacuum_cleaner_construction-workshop_class/VCE_33_L_AC-Kit/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Panowie czy ktoś miał może albo słyszał jakieś opinie? Szukam czegoś taniego do odkurzania chwilowo auta, mieszkania w remoncie etc. Taki typowy wół roboczy że jak się rozwali to nie będzie szkoda wielka. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,38675,name,odkurzacz-warsztatowy-1250-w.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Panowie czy ktoś miał może albo słyszał jakieś opinie? Szukam czegoś taniego do odkurzania chwilowo auta, mieszkania w remoncie etc. Taki typowy wół roboczy że jak się rozwali to nie będzie szkoda wielka. http://www.biedronka.pl/pl/product,id,38675,name,odkurzacz-warsztatowy-1250-w.Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu TapatalkaKarcher wd3Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 @Patryk14 Jak chcesz tanio bierz wd3, jest lub będzie w LM na przecenie bodajże za 235 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta100 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 witam nie wiem czy było, pytanie moje jest takie jest opłacalne kupić ODKURZACZ NUMATIC HENRY HVR 200-12 620W- 1600W ? Odkurzacz po pełnym serwisie wymieniony silnik o mocy 1600W a wiec jak Nowy. Tak piszą na aukcji, pytanie moje jest taki, czy miał ktoś do czynienia z takim wymienionym silnikiem, jako to chodzi , czy warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Czy ktoś używa tutaj odkurzacza piorącego również jako głowny odkurzacz w mieszkaniu? Musze zmienić odkurzacz ktorym odkurzam mieszkanie, jest tego ponad 100 metrów na jednym poziomie, więc potrzebuję czegoś co szybko odkurzy dużą powierzchnie. Wpadłem na pomysł że mogę dołozyć kilka stówek i kupić coś bardziej profesjonalnego od razu z opcją prania. Myśle o budżecie w okolicach 800zł, ale mogę kupić coś droższego jeżeli bedzie to logicznie uzasadnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 A ja tam pojechałem i kupiłem w markecie leroy'a odkurzacz za 300 ziko na promo. DEXTER się nazywa.. Cóż mogę powiedzieć, jest głośniejszy od wd3 ale mocniejszy o 500W. Ssie jak cholera, jest mocniejszy, ma większy worek, dla mnie o wiele lepsza opcja. Kwestia dwóch flaszek mniej do wypicia haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kupiłem karchera 6.100 i jestem zadowolony. Prałem kilka mebli tapicerowanych w domu przy pomocy chemii karchera, oraz 306 cabrio kolegi przy pomocy proszków maxifi. O ile meble domowe to był tylko test plus usunięcie kilku zaschniętych plam po jakiś kaszkach dla dzieci i woda była żółto szara o tyle z tego peugeota wyciągnąłem 3 pełne wiadra czarnego błota z samych foteli, wykładziny nie ruszaliśmy Jednak te cabrio lubią nazbierać brudu. Odkurzacz sprawdza sie bdb w warunkach domowych, jest głośniejszy niż normalny odkurzacz "cywilny". Skorzystałem też ze ssawki do prania dużych powierzchni z przystawką do twardych materiałów i w ten sposób "wyprałem" ekstrakcyjne kafelki w kuchni i łazience. Bdb sprawa raz na jakiś czas przejechać je w ten sposób, nie zajmuje to więcej czasu niż mycie mopem a efekt jest lepszy. Fotel przed (nie wyglądały na brudne, raczej zmęczone słońcem i wiekiem. Auto od jakiś 10 lat zrobiło pewnie kilka tys km, resztę czasu stało. Woda Fotele po, tutaj jeszcze schną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Nie ma Nilfisk buddy II. Mam 2 rok. Pancerna maszyna, wzialem wersje z metalowym kubelkiem. Mokro, sucho, bez worka, filtr piore od czasu do czasu w pralce. Sila ssania bardzo duzaWysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi