menior Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 A to jeszcze powiedcie czy sa one wielokrotnego uzytku? W sensie mozna je umyc i uzywac do roznych dressingow? Bo to bolaczka klasycznych gabkowych aplikatorow zapychaja sie i ciezko je domyc,dlatego po prostu je wyrzucam po jakims czasie
t.sienkiewicz91 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @menior ja płukam/myję jak zwał tak zwał w rozcieńczonym APC i przemywam wodą. Działać, działa Druga sprawa to zauważyłem, że jak myję po użyciu to mniej włosów wypada 1
penkus5 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2023 @menior Tak jak @t.sienkiewicz91 napisał. Kiedyś myłem czystym APC i włosy zaczęły szybko wypadać, a po rozcieńczeniu tego nie ma. Mój pierwszy ma ok 2 lata, może niecałe jeszcze, ale wciąż wszystko w nim śmiga Odkąd zaopatrzyłem się w ich większą ilość to do każdego dressingu mam osobny pędzelek i myję dopiero po kilku użyciach 1
Rafal9304 Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Stosował ktoś Carlab Rubber Black na gumowe dywaniki, nie robią się śliskie ?
Pikoko Opublikowano 19 Marca Zgłoś Opublikowano 19 Marca Czy ktoś stosował takie coś do aplikacji na plastiki zewnętrzne? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka
analyzator Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca @menior używam z kilkoma dressingami i spoko. Z wodnistym carpro Perl też. Wada - a domyj to po dressingu. Moczył się dniami w APC i dalej tłusty kosztuje nic sprawdzić warto. 1
MMCzysci Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca Włosie Wam nie wypada?Wyryte w skale z S20 FE 5G
MMCzysci Opublikowano 20 Marca Zgłoś Opublikowano 20 Marca No to trzeba będzie wziąć pod uwagę przy następnych zamówieniach.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Rafal9304 Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Onyx przy balonie średnio mi pasuje ale na niskim profilu jest petarda. 12 1
imola33 Opublikowano 26 Marca Zgłoś Opublikowano 26 Marca Coś dla fanów matowego wykończenia i kropelek 1
imola33 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Coś z bardzo mocnym przyciemnieniem (najlepiej mocny połysk, może być satyna, byle nie mat), co długo poleży? Endurance po 50 km wygląda jak po kilku myciach, traci cały połysk... Uprzedzając pytania, tak, opona dobrze przygotowana, pozostało tylko odtłuścić przed dressingiem i podgrzać opalarką Aplikacja na mokro będzie dodatkowym atutem
czester Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia @imola33 Darkside na suchą oponę tylko. 1
Rafal9304 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia I to tak dobrze suchą, jak gdzieś z rantu wycieknie trochę wody i nasiąknie aplikator to strasznie się ciągnie i ciężko go zaaplikować.
mariuszzar Opublikowano 2 Maja Zgłoś Opublikowano 2 Maja Onyx wygląd super, ale tylko do pierwszego deszczu/mycia. 1
Mumins Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja Od jakiegoś czasu Turtle Hybrid Graphene Acrylic Tire Dressing u mnie rządzi. Czy na mokro czy na sucho, siada idealnie. Miałem bezpośrednie porównanie do nowego FX w żelowej postaci i aplikacja żółwia to bajka, a z FXem się namęczyłem. Wygląd opony po tym produkcie jest, jak dla mnie, fantastyczny. 7
keza Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Mumins zgadzam się, bardzo dobry produkt. Efekt jest elegancki
Gardor Opublikowano 3 Maja Zgłoś Opublikowano 3 Maja @Mumins również się zgadzam, świetny dressing od Turtle. Również miałem możliwość sprawdzenia nowego dressingu od fxa i aplikacja mega czasochłonna.
Qlimaxss Opublikowano 12 Czerwca Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca FX Protect Tire & Rubber Protection na Bridgestone Turanza 6 5
Gardor Opublikowano 13 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia DIY Detail Tire Dressing podoba mi się jaki look pozostawia na oponie Aplikacja szybka, ogólnie lubię dressingi co się szybko aplikują, te gęste trzeba wcierać i wcierać i potem docierać żeby nie chlapały a ten DIY bardzo przyjemny. Myślę że zdjęcie nie oddaje prawdziwego looku, nie jest to tłuste jak endurance ani satynowe. Taki w punkt Trwałości w dressingach do opon nie szukam, ale jeśli ktoś szuka trwałego dressingu to ADBL blackouter 6
maciek-drummer Opublikowano 15 Października Zgłoś Opublikowano 15 Października Panowie mam pytanie odnośnie Perla od Car Pro. W jakich proporcjach go rozcieńczyć by uzyskać typowy mat na oponie, ale by trwałość była znośna ?
Rekomendowane odpowiedzi