paperson Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dużo by było przez to zatruć pokarmowych
KapselK Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Kiedy premiera środka na owady?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 w odpowiednim czasie
KapselK Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Aha, to jestem spokojniejszy.
rapmen93 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Chciałem pochwalić Was za nowe atomizery. Kupiłem ostatnio Interior QD w limitowanej edycji i porównując z poprzednimi atomizerami to niebo a ziemia. Zmiana na duuuży plus!
Gold_Car Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 A ja mam problem z blokada atomizera vl, bardo ciężko się ją wyłącza muszę szukać czegoś do wciśnięcia tego zabezpieczenia żeby obrócić dysze. Chyba że źle coś robię i można to prosto bez narzędzi zrobić? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 normalnie, przyciskasz, trzymasz i przekręcasz
Roxoon Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2017 Wiadomo coś kiedy będzie wprowadzona rękawica do mycia do sprzedaży ?
paperson Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Będziecie na Motohusaria w Ostródzie( połowa lipca)?
Gesiu_15 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 @ADBL testuje właśnie waszego Shynthetic Spray Wax Łatwość aplikacji , świetny zapach i bardzo ładnie produkt kropelkuje to takie główne cechy jak narazie Jak znajdę chwilę to porównam QW i Shyntheica na jednym elemencie Krople
Moderator BiałyGTi Opublikowano 6 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 7 godzin temu, Gesiu_15 napisał: Krople wyglądają bardzo fajnie ciekawe jak z trwałością cos lezy pod tym czy na jałowy ??
Gesiu_15 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 @BiałyGTi jałowy lakier . Nic nie ma pod spodem Po dłuższym czasie zrobiłem Dekontaminację i po myciu siadł Shynthetic
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 ten miesiac mamy caly zabookowany jezeli chodzi o eventy. syntetic - trealosc pomiedzy qd1 a qw. pokazy porownaniowe robilismy na dub it i zrobimy na raceism. krople nawet nawet ;). glownyą zaleta syntetica bedzie mozliwosc aplikacji "na mokro".
maciek-drummer Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 37 minut temu, ADBL napisał: trealosc pomiedzy qd1 a qw. Czyli rozumiem, że QW będzie trwalszy ?
Tomas-sg Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 @ADBL może pora na jakiś twardy wosk ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Godzinę temu, maciek-drummer napisał: Czyli rozumiem, że QW będzie trwalszy ? tak wynika z naszych testów. chociaż nikt z forumowiczów jeszcze porządnie nie przetestował trwałości QW przy odpowiednim myciu. Godzinę temu, Tomas22 napisał: @ADBL może pora na jakiś twardy wosk ? być może....
Tomas-sg Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 No to ustawiam się już w kolejce do kupna Twardzieli nigdy za dużo 1
Michał126 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 14 minut temu, ADBL napisał: tak wynika z naszych testów. chociaż nikt z forumowiczów jeszcze porządnie nie przetestował trwałości QW przy odpowiednim myciu. Da się zrobić
daniel87 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2017 Krople kroplami, a jak np. śliskość, przyciemnienie i ogólne efekty wizualne
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 nie pozowolilibyśmy sobie na wypuszcznie produktu który daje TYLKO dobre krople. będzie bardzo fajnie
Emig Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2017 a twardy wosk najlepiej żeby powodował zrzut wody nie hydrofobowość
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 nowości, nowinki ;)...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 1 godzinę temu, ADBL napisał: nowości, nowinki ;)... idzie gdzieś od was dostać ?? SSW na testy ??
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 bedziemy na wroclow i 2getait. mozliwe ze bedziemy tam mieli testery. 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 57 minut temu, ADBL napisał: bedziemy na wroclow i 2getait. mozliwe ze bedziemy tam mieli testery. no troche za daleko zeby jechac po testerek ale dzieki za odpowiedz na dub-it nie udało mi sie przyjechać wiec jeszcze moze kiedyś dane mi bedzie z wami zamienic pare słow
Rekomendowane odpowiedzi