Skocz do zawartości

ADBL - nowa polska marka tworzona dla Was i dzięki Wam!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kamilgt, na ten sezon zapewne nie, zwłaszcza że po położeniu qw wszystko schodzi pod karcherem :)

A przy prędkościach 100 km/h + wystarczy większy deszcz i też schodzi ładnie to co nabiło się noc wcześniej :D

• Dystrybutor
Opublikowano

Crockett84, chwilowo nie mieliśmy takich planów. zwlaszcza ze od dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami.

ale kto wie co chemikowi strzeli do głowy ;)

• Moderator
Opublikowano
643292 dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami

Czyli produkcja wosków jest dla "mięczaków"? :D

Opublikowano

Podoba mi się że oprócz typowych produktów (QD, APC, szampon) są wprowadzane bardziej niszowe produkty jak Tire Cleaner, Micro Wash czy tandem Prespray i Textile Rinse :good::good::good:

643292 od dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami.

ale kto wie co chemikowi strzeli do głowy

W związku z tym byłbym zwolennikiem wprowadzenia czegoś na Waterspoty. Niestety to jest udręka jak się nie osuszy auta na czas. Ostatnio walczyłem z takimi zaschniętymi waterspotami we wnękach drzwi i nie mogłem ich doczyścić mimo że używałem drogiego koreańskiego szpeju :|:|:| .

• Moderator
Opublikowano
krd, to są Twoje własne nadinterpretacje.

Człowiek żartuje, a Wy na poważnie.

Więcej luzu i dystansu do siebie :-]

I trzymać tak dalej z jakością produktów :good:

Opublikowano

Chciałbym o coś zapytać...moglibyście zdradzić jakie jeszcze środki/do czego pojawią się w Waszej ofercie :?: dlaczego pytam...cały mój arsenał do ADBL, jednakże wszystko muszę zamawiać drogą wysyłkową (jakiś tam koszt), a tu co 2 tyg coś nowego ;)

Opublikowano

Poza tym nieraz trzeba cos dokupic jak np ja kupilem micro restore a tydzien pozniej premiera Waszego preparatu..a bym sobie potestowal cos nowego :mrgreen:

Opublikowano
Czy stosował ktoś już połączenie Pre spray pro + textile rinse? Jak to sie sprawdza?

ja zamówiłem dzisiaj, w sobotę będę testował.

postaram się coś wrzucić na forum. :good:

Opublikowano
kropelki po Qiuck Waxie :shock::shock::song::song::song:

Co tam kropelki jak podobno nie da się go dotrzeć :D:D:D:D , sam się zastanawiam czy go kupić ................w litrowym czy od razu 5 litrowym opakowaniu :) .

Opublikowano

No ja go nie mogłem dotrzeć. A robiłem 50:50 z Kiwami i tam wszystko okej. Fakt, w pełnym słońcu, ciemny lakier... Ale quick to on nie jest. Oczywiście po myciu już brak holo ale dla perfekcjonistów będzie słabo. No, ale zależy kto patrzy i w jaki sposób :-]