Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 kamilgt, na ten sezon zapewne nie, zwłaszcza że po położeniu qw wszystko schodzi pod karcherem
Crockett84 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Macie w planach jakiś wosk w puszce, bo jak na razie każdy produkt który wychodzi to
Marcinesku Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 kamilgt, na ten sezon zapewne nie, zwłaszcza że po położeniu qw wszystko schodzi pod karcherem A przy prędkościach 100 km/h + wystarczy większy deszcz i też schodzi ładnie to co nabiło się noc wcześniej
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Crockett84, chwilowo nie mieliśmy takich planów. zwlaszcza ze od dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami. ale kto wie co chemikowi strzeli do głowy
Moderator krd Opublikowano 23 Maja 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 643292 dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami Czyli produkcja wosków jest dla "mięczaków"?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 23 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 krd, to są Twoje własne nadinterpretacje.
Tommy Lee Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Podoba mi się że oprócz typowych produktów (QD, APC, szampon) są wprowadzane bardziej niszowe produkty jak Tire Cleaner, Micro Wash czy tandem Prespray i Textile Rinse 643292 od dłuższego czasu bawimy się trochę bardziej zaawansowanymi surowcami.ale kto wie co chemikowi strzeli do głowy W związku z tym byłbym zwolennikiem wprowadzenia czegoś na Waterspoty. Niestety to jest udręka jak się nie osuszy auta na czas. Ostatnio walczyłem z takimi zaschniętymi waterspotami we wnękach drzwi i nie mogłem ich doczyścić mimo że używałem drogiego koreańskiego szpeju .
Moderator krd Opublikowano 23 Maja 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 krd, to są Twoje własne nadinterpretacje. Człowiek żartuje, a Wy na poważnie. Więcej luzu i dystansu do siebie I trzymać tak dalej z jakością produktów
huberts. Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Ja bardzo poproszę Panel Wipe'a od ADBL :3
Montresorr Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Czy stosował ktoś już połączenie Pre spray pro + textile rinse? Jak to sie sprawdza?
maciek-drummer Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Kiedy na rynku pojawi się QD do wnętrza?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 maciek-drummer, najbezpieczniej będzie jeżeli powiemy ze w następnym tygodniu; ) choć paczki wysyłamy juz w tym.
Jarek_Cuma Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 najbezpieczniej będzie jeżeli powiemy ze w następnym tygodniu; ) choć paczki wysyłamy juz w tym. No nareszcie. Warto było poczekać...
nowyyy Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Chciałbym o coś zapytać...moglibyście zdradzić jakie jeszcze środki/do czego pojawią się w Waszej ofercie dlaczego pytam...cały mój arsenał do ADBL, jednakże wszystko muszę zamawiać drogą wysyłkową (jakiś tam koszt), a tu co 2 tyg coś nowego
hihol Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2016 Poza tym nieraz trzeba cos dokupic jak np ja kupilem micro restore a tydzien pozniej premiera Waszego preparatu..a bym sobie potestowal cos nowego
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2016 chwilowo jeszcze jedna premiera pro środka nas czeka. wiec juz na spokojnie
Jarek_Cuma Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Czy chodzi o Wipe Out Pro? http://www.adbl.eu/produkty/adbl-wipe-out-pro/
huberts. Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 644360 Czy chodzi o Wipe Out Pro? http://www.adbl.eu/produkty/adbl-wipe-out-pro/ Fajnie, na to właśnie czekałem. Będzie idealnie jak nie trzeba będzie płacić tyle co za konkurencyjny produkt np. firmy na G.
powalla Opublikowano 29 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 644483 Będzie idealnie jak nie trzeba będzie płacić tyle co za konkurencyjny produkt Przecież ceny już są http://www.adbl.eu/oferta/
huberts. Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Oho nie zauważyłem, że cennik już zaktualizowany. W takim razie czekam na dostawy
jarekrk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Tylko 10zł drożej od Prepa, wysoko poprzeczka zawieszona. Oby było warto, czekamy na testy na forum
-patrick- Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2016 Czy stosował ktoś już połączenie Pre spray pro + textile rinse? Jak to sie sprawdza? ja zamówiłem dzisiaj, w sobotę będę testował. postaram się coś wrzucić na forum.
golden0282 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 kropelki po Qiuck Waxie Co tam kropelki jak podobno nie da się go dotrzeć , sam się zastanawiam czy go kupić ................w litrowym czy od razu 5 litrowym opakowaniu .
booohal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2016 No ja go nie mogłem dotrzeć. A robiłem 50:50 z Kiwami i tam wszystko okej. Fakt, w pełnym słońcu, ciemny lakier... Ale quick to on nie jest. Oczywiście po myciu już brak holo ale dla perfekcjonistów będzie słabo. No, ale zależy kto patrzy i w jaki sposób
Rekomendowane odpowiedzi