Lukaso Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Może dlatego że Ech2O jest śliskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 @Lukaso Inna tania fibra do szyb z Biedronki którą wcześniej tu wspominałem, dokładnie z takim samym stężęniem ech2o potrafiła mikrowłoski zostawić, przy tej nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Ja do szyb używam już tylko tych: 8194270890. Żadnych kłaczków, żadnych smug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 U mnie problem rozwiązała zmiana płynu do mycia szyb na ADBL Hybrid Glass - czyszczę tymi samymi mf co przedtem i zero włosków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Testował ktoś może te fibry/inne z oferty od tych sprzedawców ? 10068519053 10221875159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Nowy nabytek - mikrofibra ~400 gsm, z obu stron długie, bardzo delikatne włosie. Rozmiar 33x50, skład: 80/20. Cena 5.20 za sztukę (aktualnie promocja z 7.50) - można kupić bezpośrednio na allegro, albo na stronie lozkoholicy.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Napisze tutaj bo chyba nie warto zakładać nowego tematu. Interesują mnie fibry od Gyeona. Nie miałem niestety żadnej ale podobno są takie mięsiste z krótkim włosiem i bardzo fajne. Generalnie za oceanem ludzie chwalą. Ktoś ma używa? Jakieś opinie? Chętnie posłucham co macie do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 2 godziny temu, Putkowski07 napisał: Napisze tutaj bo chyba nie warto zakładać nowego tematu. Interesują mnie fibry od Gyeona. Nie miałem niestety żadnej ale podobno są takie mięsiste z krótkim włosiem i bardzo fajne. Generalnie za oceanem ludzie chwalą. Ktoś ma używa? Jakieś opinie? Chętnie posłucham co macie do powiedzenia Bardzo dobre fibry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gprzesniak Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 W dniu 25.11.2021 o 11:02, Putkowski07 napisał: Napisze tutaj bo chyba nie warto zakładać nowego tematu. Interesują mnie fibry od Gyeona. Nie miałem niestety żadnej ale podobno są takie mięsiste z krótkim włosiem i bardzo fajne. Generalnie za oceanem ludzie chwalą. Ktoś ma używa? Jakieś opinie? Chętnie posłucham co macie do powiedzenia Dla mnie top. Mam wszystkie jaki są na rynku i moim zdaniem sa dużo kepsze niż np. Carpro. Cena teraz zacna, bez dwóch zdań warte swojej ceny. Będziesz zadowolony na 100%. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek1 Opublikowano 1 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 On 8/31/2021 at 10:29 PM, powerf said: Nowy nabytek - mikrofibra ~400 gsm, z obu stron długie, bardzo delikatne włosie. Rozmiar 33x50, skład: 80/20. Cena 5.20 za sztukę (aktualnie promocja z 7.50) - można kupić bezpośrednio na allegro, albo na stronie lozkoholicy.pl I jak sie sprawdza? Jest roznica pomiedzy tym a np work stufffem princem? Bo cena atrakcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonk Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 W dniu 8.05.2021 o 18:53, powerf napisał: Mikrofibry do szyb z Biedronki. 3.99 sztuka, jak za taką cenę to rewelacja, miałem kiedyś niemalże identyczną jakiejś "detailingowej" marki, tylko że tamta kosztowała coś koło 8 zł. Poliester 82%, poliamid 18%. Te ścierki używała moja żona w domu, do czasu aż jej wszystkie pozabierałem do auta teraz poluje na nie w biedrze i jakoś ich nie ma są mega ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 @Jacek1 Do rinselessa są używane i sprawują się bardzo zacnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBerTo91 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Castorama 50szt. za 89zł 40x40 koło 220GMS taka konkurencja ADBL one shot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @RoBerTo91 ADBL one shot to przecież aplikatory gąbkowe, a Ty piszesz o mikrofibrach Przepraszam, fibry też się tak nazywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Te z casto chyba lepsze nawet. O ile to są te same co w paczkach po 5 szt. Taki pakiet uniwersalnych mikrofibr w dobrej cenie spoko sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 W dniu 2.04.2022 o 22:15, RoBerTo91 napisał: Castorama 50szt. za 89zł 40x40 koło 220GMS taka konkurencja ADBL one shot. Te z Castoramy na oko mają bliżej 300GSM i są zdecydowanie lepszym wyborem niż ADBL Natomiast bezpośrednią alternatywą ADBL jest K2 Hiro Pro (30x30, Edgeless, 170GSM, Blend 80/20) 30 sztuk w pudełku w cenie od ~35zł da się wyrwać (~1.17 / szt.) Więc tutaj cena akceptowalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Godzinę temu, MikeLBN napisał: Te z Castoramy na oko mają bliżej 300GSM i są zdecydowanie lepszym wyborem niż ADBL Natomiast bezpośrednią alternatywą ADBL jest K2 Hiro Pro (30x30, Edgeless, 170GSM, Blend 80/20) 30 sztuk w pudełku w cenie od ~35zł da się wyrwać (~1.17 / szt.) Więc tutaj cena akceptowalna I one pewnie faktycznie są takiej na jeden raz a te z casto można śmiało do wnętrza używać, do apc i innych zadań nadzadzą się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 ADBL One Shot vs K2 Hiro Pro. Czuć jakąś różnicę w gramaturze? Czy nie warto dopłacać do ADBL? Mają być tylko do przetarcia kurzu w środku, kupy z lakieru i szybkiego przemycia szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Czy któraś z tych fibr to fake czy po prostu były różne "wkładki" z szatą graficzną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeLBN Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 @flatron007 Ta po lewej to nowa szata graficzna K2 - wszystkie etykiety w tym stylu robią od 2020r 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 @flatron007 Jedno i drugie to oryginał. Szata graficzna się zmieniła... na ich stronie tą u góry masz jako nową szmatkę, ale z tego co pamiętam to na zdjęciach zestawów kosmetycznych mają jeszcze tą dolną u siebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Szukam dobrych jakościowo wafli cos jak abdl goofer w rozmiarze 40x40. Cenowo cos w okolicach 10 zl da sie kupić? Na ali kupowalem kiedys fajne wafle teraz widze ze sa po 11,5 zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Ja korzystam i jestem zadowolony z Monster Shine mikrofibra waflowa ~7 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7777777 Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 https://allegro.pl/oferta/monster-shine-fat-orange-mikrofibra-40x40-1200gsm-12263760419 nada się ta fibra do docierania QD? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi