FilemonKot Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Cześć, dałaś też ledy do podświetlenia tablicy rejestracyjnej? Dają dużo lepszy efekt od zwykłych żarówek rurkowych.
Justyna Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Cześć, dałaś też ledy do podświetlenia tablicy rejestracyjnej? tak Dają dużo lepszy efekt od zwykłych żarówek rurkowych. w Tolku w tablicy rejestracyjnej mam żarówki w5w a nie rurkowe c5w. Ledowe świecą jaśniej i barwa bardziej mi odpowiada niż ta w zwykłej żarówce. No i ledy mniej się nagrzewają.
MateoMK Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Set Toledo od zawsze mi się podobał ale ten Justyna jest zaj...ty. Takiego bym mógł mieć widać czas i poświęcenie w niego oraz twoją pasje. Czekam na kolejne foto z przeróbkami do niego.
dreadlook Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Widzę plastik pod kierownicą ode mnie już założony. Ładnie się dzieje Żeby to jakoś wyglądało zmień tą okropną kierownicę na taką od TS'a
Justyna Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2013 Widzę plastik pod kierownicą ode mnie już założony. Ładnie się dzieje nom wygląda fajnie i jasne robi robotę Żeby to jakoś wyglądało zmień tą okropną kierownicę na taką od TS'a kierownica od TS'a mi się nie podoba, ale są plany na inną...
zmorka Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Justyna, brak mi słów. Wyjdziesz za mnie ??
Moderator krd Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 zmorka, za pozno dolaczyles na forum. Justyna jest moja! I nie podziele sie nia!
sebcio Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 zmorka, za pozno dolaczyles na forum. Justyna jest moja! I nie podziele sie nia!
kukis Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 zmorka ale mysle ze jak sie usmiechniesz to Krzychu i Justyna chetnie sie zaopiekuja twoim autkiem.
zmorka Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 dziękuję bardzo ale swoim autkiem zajmuje się się sam
Justyna Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Jak widać za oknem zima na razie odpuściła i zrobiło się cieplej, więc można było w weekend zająć się autem. Zimą Tolek z reguły nie jeździ, ale trzeba było go dwa razy wyciągnąć na dłuższy spacer, więc zdążył się zabrudzić i złapać soli z ulic, gdy jeszcze leżał śnieg, a że wcześniej temperatury nie pozwalały na ręczne mycie trzeba było to zrobić teraz póki świeci słońce i mamy wręcz wiosenną pogodę. Tak wyglądał po przyjeździe na miejsce mycia : Na początek pre wash z piany Autobrite Magifoam Rose Po kilku minutach płukanie Kropelki Glasura Czas na mycie właściwe szamponem Britemax i rękawicą Car Pro, ale najpierw go spieniamy... Jeszcze tylko osuszanie ręcznikami... Tak wyglądam po umyciu I wjazd do garażu na dalsze zabiegi Na lakier poszedł QD od Zymola Teraz czas na odkurzanie, więc dywaniki out Wnętrze przetarte Autofinesse Spritz a w powietrzu unosi się zapach Chemical Guy’s Stripper Scent. Dodatkowo do wnętrza wleciał podłokietnik, którego brakowało... i tak to się teraz prezentuje I to by było na tyle na razie... Następne w planach jest obszycie kierownicy, gałki zmiany biegów i ręcznego skórą. Do następnego
KoKoS89 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 wow Jestem pod mega wrażeniem , muszę ten temat mojej kobiecie pokazać
grelos Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Jak zawsze, profesjonalizm w każdym calu i detalu. Brawo!
Fancivi Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Hmm tylko niech zadba o lepszy strój do takich prac mniej wizytowy
Moderator psemo Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Fancivi, Też się zdziwiłem, na widok mycia w kozaczkach..
Moderator krd Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Adidasy przemakaja, wiec kozaki robily za kalosze
Moderator psemo Opublikowano 24 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 niezły patent
MatthewG Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Kilka pytań: - w PA macie samą pianę sądząc po kolorze? - zostają po różowej jakieś plamy na kostce? Strój raczej nie do takiej pracy
powalla Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Oj tam, wiedziała po prostu że foty będą na forum wrzucone i chyba nikt nie próbowałby wtedy kobietę zmusić do pozowania w kaloszach i jakimś tam rozciągniętym kombinezonie
daniel87 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2014 Strój raczej nie do takiej pracy Eee tam...to już jest po prostu wyższy level Sam bym chciał sobie w sweterku, pulowerku czy tam jakimś gino rossi biegać z rękawicą. Póki co to wracam upocony, zalany wodą jakbym z rzeki go wyciągał i brudny jakbym rów melioracyjny czyścił no może trochę przesadziłem
Artih Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Oj tam, wiedziała po prostu że foty będą na forum wrzucone i chyba nikt nie próbowałby wtedy kobietę zmusić do pozowania w kaloszach i jakimś tam rozciągniętym kombinezonie Seacik zadbany niesamowicie. Wnętrze po przekładce zdecydowanie wygląda zaj...ście.
Moderator Domel Opublikowano 25 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie myśleliście o tym żeby zakupić dmuchawę do liści, do szybkiego suszenia ? http://www.ogrodniczy.com.pl/c327_Odkur ... chawy.html Bosch ma super lekkie, male akumulatorowe ... zabawy z tymi mikrofibrami mnie już meczą ;]
Fiszer Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 Nie myśleliście o tym żeby zakupić dmuchawę do liści, do szybkiego suszenia ? http://www.ogrodniczy.com...e-Dmuchawy.html Bosch ma super lekkie, male akumulatorowe ... Wyobraź sobie minę i wzrok politowania sąsiada widzacego Cię jak biegasz z pedzelkiem do około samochodu, kiedy on myje swoje auto szczota moczona w wiadrze. Jak by ten sam sąsiad zobaczył Cię biegajacego dookoła samochodu z dmuchawa do liści suszacego lakier to by się już z wrażenia przewrócił
Rekomendowane odpowiedzi