V1RU$ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 W dniu 31.10.2018 o 21:28, rygryss napisał: u mnie wiaderka z Casto, jedno ze starej wersji i grit guard pasuje na wcisk- idealnie... drugie, najnowsza wersja i już tak nie trzyma, ale też jest OK. Grit guard zakupiony u Chinola za 13,79... teraz kosztuje16pln https://pl.aliexpress.com/item/Myjnia-Grit-Stra-dla-Zadrapania-Zapobiegania-Mycia-R-cznik-Z-Mikrofibry-Tkaniny-Spong-Pad-do-Polerowania/32888934659.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2d665c0fNHNpQD a tak to wygląda, wiadra różnią się od siebie grafiką i nie ma szans na pomyłkę Jaka średnica tych Grit'ow ? Do wiader z OBI wejdą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @V1RU$ 26cm, a czy wejdą do wiader z OBI- nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 1 minutę temu, rygryss napisał: @V1RU$ 26cm, a czy wejdą do wiader z OBI- nie mam pojęcia. TNX. Pomierzę dziś wiadro z OBI i może zamówię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skleja Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Z tego co pamiętam raczej nie wejdzie. Wiadro z OBI zwęża się ku dołowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 1 minutę temu, skleja napisał: Z tego co pamiętam raczej nie wejdzie. Wiadro z OBI zweża się ku dołowi. Chyba delikatnie tak. To co musi być wiadro proste ? A konkretnie na dole ma mieć te 26 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 4 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 @skleja casto też się zwęża @V1RU$ poczekaj trochę, jadę dzisiaj obejrzeć wiadra za śmieszny hajs, 20L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @V1RU$ tak wygląda sytuacja, wiadra sa identyczne jak pierwszy wypust GoodStuff, nawet numery seryjne takie same, cena 14pln Grit Guard jest luźny w porównaniu do Castoramy, u siebie Grit Guarda poleciałem klejem na gorąco- CZARNYM i jest spoko jak chcesz namiar na jegomościa poproszę priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 A da się w LM albo Casto same pokrywki kupić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Nie wiem jak w tych sklepach co pytasz ale w Obi są po 1,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Mam wiadra z LM ale pokrywki już dawno popękały i cieknie mi woda do bagażnika jak na myjnię jadę Podjadę chyba się porozglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 @Strus ja mam wiadra z casto i pokrywki do nich są w cenie ok 2-3zł za szt. Są szczelnie nic nie cieknie więc spokojnie można brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 10 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2019 A czy da sie kupic w po za normalna cene separatory ? Czy musze targac z ali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 15 godzin temu, lodowa napisał: A czy da sie kupic w po za normalna cene separatory ? Czy musze targac z ali https://allegro.pl/oferta/separator-brudu-i-zanieczyszczen-27-5cm-do-wiadra-7901904181 tylko 27.5 cm wiec nie wiem jaki masz wiadra. Chyba taniej nie widziałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 19 minut temu, V1RU$ napisał: https://allegro.pl/oferta/separator-brudu-i-zanieczyszczen-27-5cm-do-wiadra-7901904181 tylko 27.5 cm wiec nie wiem jaki masz wiadra. Chyba taniej nie widziałem. spoko thx zastanawiałem sie tylko czy sa gdzies w aliexpresowej cenie ok zamawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 6 minut temu, lodowa napisał: spoko thx zastanawiałem sie tylko czy sa gdzies w aliexpresowej cenie ok zamawiam A c o masz za wiadra że ci w nie wejdą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, lodowa napisał: spoko thx zastanawiałem sie tylko czy sa gdzies w aliexpresowej cenie ok zamawiam Tu masz lepszy od work stuff złótówkę drożej https://allegro.pl/oferta/work-stuff-separator-brudu-zolty-wkladka-do-wiadra-7701482288 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, V1RU$ napisał: A c o masz za wiadra że ci w nie wejdą ? nie mam muszę kupić . i wiadra i separatory jak to powiedzieć .... czołg po nich przejechał ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 https://allegro.pl/oferta/grit-guard-blue-car-separator-zanieczyszczen-275mm-7334451497?reco_id=70b6edb0-5c56-11e9-964c-b8ca3a6ab208&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 spoko juz zamówiłem dzieki za pomoc ! zapytałem was bo myslalem ze macie mzoe inne magiczne zrodło niz allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MyaS Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ja kupowałem kiedyś takie wiadra: https://allegro.pl/oferta/wiadro-plastikowe-biale-przykrywka-18l-atest-pzh-7375204519 oraz do tego jak kolega wcześniej podał link - ten separator: https://allegro.pl/oferta/grit-guard-blue-car-separator-zanieczyszczen-275mm-7334451497?reco_id=70b6edb0-5c56-11e9-964c-b8ca3a6ab208&sid=1147bbb04b955b96a226cab2e664258d9124ef0862320b2d7366fdd6604cf017 Wg średnicy dna wiadra i grit guarda wychodzi że oba mają 275 mm. Niestety Grit Guard ma delikatny luz, a co za tym idzie przy napełnieniu wodą podnosi się. Musiałem dać swego rodzaju wypełnienie / poszerzenie na GG. Z obu stron nawinąłem aluminiowy, elastyczny drucik i wcisnąłem na dno wiadra. Trzyma jak głupie i działa, bez wydawania majątku na pseudo, markowe wiadra i GG. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tryhp3 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Wczoraj kupiłem wiadro 15L w Merkury Market. Koszt 8,49 z reklamą ich e-sklepu (ale w nim go nie ma). Przed zakupem oglądałem tez wiadra z Castoramy i LM ale się mi nie podobały bo były z cienkiego plastiku i się bardzo wyginały (to z LM nie miało nawet uchwytów na palce). To z MM jest o wiele solidniejsze. Jest na nim miejsce na pokrywę (nawet jest plomba OPEN) ale nie sprzedają do nich pokryw. Średnica około 27 cm, więc jest szersze od tych z Castoramy i LM. Mam też z taką średnica tylko wyższe do płukania. Chciałem kupić GG na Ali ale tam znalazłem tylko takie o średnicy 23,5 i 26 cm. Na Allegro są niby 275 mm. Pytanie czy ktoś widział na Ali GG o średnicy około 27 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Kupiłem ostatnio takie:https://www.malinowynos.pl/produkt/1734/wiadro-okragle-15-l-metalowa-raczka-okraglaSą bardzo fajne, całe białe, nie ma żadnego logo. Jeden minus to brak podziałki, ale to jest do ogarnięcia. Pokrywki bardzo mocno się trzymają.Dotychczas miałem takie niższe a szersze z Majstra. Grit guard był za mały do nich i nie mialy zakrywek. Teraz zamowilem GG z Ali, powinien pasować.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach_exelero Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Ma ktoś nowy model wiadra od GoodStuuff? separator pasuję na wcisk czy luźno siedzi? wiadra mają podziałke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoras5 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Mam czarne wiadro od GoodStuff, teraz przymierzam się do pokrywki. Separator wchodzi lekko, ma trochę luzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 W dniu 6.07.2019 o 22:01, Notcon napisał: Kupiłem ostatnio takie:https://www.malinowynos.pl/produkt/1734/wiadro-okragle-15-l-metalowa-raczka-okragla Są bardzo fajne, całe białe, nie ma żadnego logo. Jeden minus to brak podziałki, ale to jest do ogarnięcia. Pokrywki bardzo mocno się trzymają. Dotychczas miałem takie niższe a szersze z Majstra. Grit guard był za mały do nich i nie mialy zakrywek. Teraz zamowilem GG z Ali, powinien pasować. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Ile maja na dole średnicy ? Taki grit 26 cm włazi ciasno czy ma luz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi