Gozdziu23 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Uzywał ktoś Koch-a 1k ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 CarPro UK po 18 miesiącach i prawie 37 tkm . @rygryss pytałeś o zdjęcia kropelek poniżej linii klamek. Po dzisiejszym myciu ADBL Snowball + prick + deiron. upload image 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @KapselK , dzięki... zajebiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @KapselK Często robisz serwisy tej powłoki? No i jak sprawa z reloadem często go aplikujesz? Bardzo ładnie się prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 2 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 2 godziny temu, KapselK napisał: CarPro UK po 18 miesiącach i prawie 37 tkm żadnych wspomagaczy pomiędzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Mam wrażenie jakby cquartz uk 2.0 lepiej się zachowywał jak ten, który go zastapił czyli 3.0 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @Gardor chyba ostatni raz prick i deiron były grane po zimie jakoś w kwietniu no i dziś skorzystałem z okazji łaskawszej pogody, od środy znowu mrozy. Godzinę temu, Domel napisał: żadnych wspomagaczy pomiędzy ? Reload od CarPro przy aplikacji i drugi raz Reload tym razem od K2 pod koniec lipca tego roku. @Arkeolowy nie mam porównania, planuję 3.0 kłaść w przyszłym roku. Z tej powłoki jestem zadowolony, zrobiła znacznie więcej niż od niej oczekiwałem. Look moim zdaniem nadal jest dobry, ale największym plusem dla mnie jest mniej roboty przy aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 MP Elite po 3 miesiącach od aplikacji. Od tamtej pory myty tylko na bezdotyku, raz na tydzień. Auto garażowane...przebieg ok. 1000km/miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam55 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 MP Elite po 3 miesiącach od aplikacji. Od tamtej pory myty tylko na bezdotyku, raz na tydzień. Auto garażowane...przebieg ok. 1000km/miesiąc Krolestwo za taka koncowke rozpylajaca do myjki Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @sadam55 , żaden problem zakupić, wybierasz tylko jak szeroki strumień potrzebujesz. Tylko, że wtedy musi być napędzane odpowiednim kombajnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Czyli dokładnie jakim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Obiecany film z dołem drzwi cquartz 3.0 Auto brudne, płukane sama wodą, sorry za jakość ale coś tam widać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @tazman po jakim przebiegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 To swieżak jeszcze Aplikacja gdzieś w drugiej połowie października, przebieg ok 2 tyś km.Choć łatwo nie ma od początku, kilka dni zimy z dużą ilością soli na drogach, sporo deszczowych dni.Po umyciu auta hydro byłoby pewnie dużo lepsze, tutaj była lana sama woda z lancy na brudny samochód. Mimo wszystko, nawet w takiej kombinacji tafli na dołach drzwi nie ma, jak ktoś pisał wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziukret Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Ja pisałem , lecz popełniłem szereg błędów podczas aplikacji powłoki . Jaka mikrofibrą docieraliście UK 3.0 ? Krótkie ? Długie włosie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 @kondziukret, każdą powłokę dociera się mikrofibrą o krótkim włosiu. Położenie Cquartza to nie jest fizyka kwantowa, wielu uczestników forum to robiło. Zerżnij po prostu z jakiejś relacji i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziukret Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pytam ponieważ preferowana jest od car pro BOA i wg mnie ma długie włosie :) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dlux po 1706 km. picture hosting 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 mam takie pytanko co do powłok 10H... znajomemu rzekomo siakiś detailer, położył niby taką powłokę szklaną, która ma 10H. Nie chciał podać nazwy znajomemu i powiedział, że ją sprowadza i nie ma opcji kupienia w PL. ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Pewnie CoaterPro 10H jest chyba Crystal Serum Ultra ale to chyba w PL kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Za chwilę powłoki będą twardsze niż diamenty. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 38 minut temu, rygryss napisał: 10H A może niektórzy producenci w ten sposób oznaczają trwałość swojej powłoki..? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Godzinę temu, rygryss napisał: 10H... Tutaj wstawiam film dla potomnych jak się mierzy twardość ołówkową. Docisk ołówka to 0,5kg i może kiedyś jak wyjdzie powłoka "30H" to faktycznie będzie odczuwalna różnica w zarysowaniach powierzchni. Obecnie z 10H na rynku to Crystal Serum Ultra i teoretycznie CoaterPro, który jest podróbą "CeramicPro". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 no dobra, a tekst pt. że to nie jest typowa powłoka, tylko niby szkło i na felgi czy szybę się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 @rygryss powłoka szklana - szkło - kwarc - powłoka kwarcowa Ja tak to rozumiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi