szybson Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Piękna robota a lakier zajechany masakryczne ale to jak zawsze. Ile przejazdów było? One stepowymi to pewnie sporo Przejazdów było 6-7 ale bardzo bardzo wolnych i dałem też ok 8 gorszkow pasty ale takich średniej wielkości. Ogólnie byłem zaskoczony że właśnie padem one stepowym wyszło aż tak dobrze i to przy każdej z klamek.Co do padów z serii Thin, jestem zaskoczony tym, że bardzo fajnie się czyszczą przy użycia tornadora i są mega wytrzymale.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 4 minuty temu, szybson napisał: Przejazdów było 6-7 ale bardzo bardzo wolnych i dałem też ok 8 gorszkow W sensie każdorazowych wypracowań tyle tak? Bo te przejazdy to w sumie każdy liczy inaczej. Pad jakiej wielkości że aż 8 groszków weszło i to była rotacją oczywiście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Takie 50/50. Mój F4, Vasco + Prickbort, płukanie, potem Koch GS 1:20 + Prickbort, znowu płukanie. Suszenie pistoletem do ropowania i na koniec Perl 1:3 na gumowe i plastikowe elementy, Naturalnie podczas mycia akumulator odłączony (obie klemy), alternator i złączki zasłonięte. Jak wyszło? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 2 godziny temu, MMCzysci napisał: Jak wyszło? Widzisz, nie ma czego się bać Folia na newralgiczne miejsca klemy odpiąć i można myć. Po myciu to bez porównania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 19 letnia honda civic w jednym kroku Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @Freddy jaka kombinacja uzyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Rupes 12 duetto + super shine hard cut + autosol speed glossWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 to mnie zaskoczyłes tą kombinacja Ja cut na hondzie robie S8, czerwony pad i menzerna 3500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Po raz kolejny 3D ACA500, tym razem z niebieskim Nat’em 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Jedno pytanie przy takim stanie defektów użyłeś mocno tnącej pasty na tnącym padzie? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 W tym świetle i przy tej ilości defektów nie widać kilku głębokich sznitow, które nie schodziły delikatniejszymi kombinacjami na innych elementach. Jak mam robić 3 wypracowania na jednym panelu delikatniejszymi kombinacjami to wole poleciec czymś konkretnym, a później wykończyć. W wypadku tej pasty wykończenie nawet po futrze jest formalnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Toyota Avensis 2001 zdemontowane 3 światło stopuWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Honda CR-V z lekko zajechanym lakierem ;)Błotnik: Royal Pada One Step Thin + Sonax ex 04-06 + evoxa hdc 15 oraz adbl roller 9mmMaska: futerko z flexi pads + sonax ex 04-06, w drugim etapie tylko przejechałem Royal pads one step Thin + sonax ex 04-06 żeby zamazać pracę po futerku :)Chyba nie wyszło najgorzej.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 @szynson myślę, że po wrzuceniu polisha było by jeszcze lepiej!I'm back motherlovers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @szynson myślę, że po wrzuceniu polisha było by jeszcze lepiej!I'm back motherlovers!Ogólnie ok 90% rys usuniętych, zostały grubasy a to co widać to odpryski.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Bardzo szybki one step 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @rygryss dziadzia mam pytanie? Ty wg mieszkasz w domu? Czy w garażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 @Marcin1992 garaż jest moim domem 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 Ratunek lamp x5 "ile się da"Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 Wyżej w deszczu, niżej o poranku (uprzedzając, mikrofibra nie była grana! ) Kolejna z zalet NW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2020 @ShiningCar co co za NW? Rain x paruje strasznie z rana, glaco znajomi mówią że też paruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 @Lukaso, Ichinen Chemicals Klinview Hybrid Strong, tutaj rankiem taka sytuacja jak wyżej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 2 godziny temu, ShiningCar napisał: @Lukaso, Ichinen Chemicals Klinview Hybrid Strong, tutaj rankiem taka sytuacja jak wyżej. Długo to posiedzi? Cena mniejsza niż glaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi