Marcin1992 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 5 godzin temu, mefONE napisał: Po prawej delkatna rzezba poszla z klejeniem. rozszlifuje spojenie, szpachelki troche przyjdzie zeby zgubić ew niedoskonałosci i powinno wygladac jak ta po lewej. Z zewnątrz nie spawasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 2 hours ago, RoBee said: Mam kilka pękniętych plastików po poprzednim właścicielu i kolą mnie w oczy za każdym razem jak jestem blisko. Niestety jasne (mówi się ecri?). Tu chyba nie ma dobrej metody i trzeba wymieniać Widzę olbrzymi nakład pracy w przywrócenie tego auta do wyglądalności. Opłaci się? Bardziej chodzi o sam proces niz o jego oplacalnosc. Auto tego wymagalo, a zalezy mi na tym zeby relatywnie szybko poszedl. Jakos nie moglbym sie pogodzic z tym ze poszlo to w takim stanie jak bylo wczesniej. Skoro juz taki ulep wjechal, niech juz wyjedzie taki zeby wygladal na zadbany... szybkie odkurzanie i bonnetowanie, plastiki zrobie plakiem i bedzie idealnie. Zartuje oczywiscie. Tu idzie gruby komplet. Zawsze mozna lepiej i wiecej, ale nie skupiam sie tylko na tym aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @Domel Dzięki za zupełnie bezsensowne ukrycie mojego postu. Przepraszam, że z pośród kilku zdjęć mefOne zacytowałem właśnie to jedno, do którego chciałem nawiązać i zadać pytanie.Dziękuję ci za ten cały wysiłek, który wkładasz w to aby żyło nam się tu przyjemniej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @RoBee ale co sie czepiasz ?? Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem. Wykonał swoja prace jak nie on to Ja bym ci to wywalił. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 @RoBee ale co sie czepiasz ?? Zapraszam do zapoznania sie z regulaminem. Wykonał swoja prace jak nie on to Ja bym ci to wywalił. Pozdrawiam Myślę, że punkt powstał w trosce o to abyśmy bie cytowali pierdyliarda zdjęć z relacji, a nie jednego wybranego zdjęcia. A jak pobiorę zdjęcie z postu i wstawię w mojej odpowiedzi to już będzie cacy? Zachowajmy rozsądek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 4 minuty temu, RoBee napisał: A jak pobiorę zdjęcie z postu i wstawię w mojej odpowiedzi to już będzie cacy? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 TakTo było pytanie nie wymagające odpowiedzi, a mające uwypuklić idiotyzm zasady. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 5 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 4 godziny temu, RoBee napisał: @Domel Dzięki za zupełnie bezsensowne ukrycie mojego postu. Przepraszam, że z pośród kilku zdjęć mefOne zacytowałem właśnie to jedno, do którego chciałem nawiązać i zadać pytanie. Dziękuję ci za ten cały wysiłek, który wkładasz w to aby żyło nam się tu przyjemniej. Nie ma problemu polecam sie, mam zanotowane KAŻDE cytowanie zdjęć, i tylko trzymam palec na guziki WARN jak bedzie drugi cytat tej osoby, narazie po pierwszym ukryciu wszyscy z "ukrytych" trzymaja poziom, ale czekam, czekam, czekam i notuje Misja "moderator z elektrody" trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 To chyba mi się poszczescilo, że mnie żeś z hukiem nie wyrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Quick wax adbl, lakier bardzo zmeczony Focus mk3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigsmith21 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Przed finiszemWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Firmowe Porsche Cayenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus87 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Od razu na mysl mi wpada klasyczny suchar : Wiecie jakie auto jest w stanie wjechac z predkoscia 50km/h na 30-centymetrowy kraweznik? Firmowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jeden przejazd aca 500 i sdo blue da21, @CAR CRAZY 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @Crasher co to za fibra na dole leży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Dzielny kompan każdej korekty 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @Crasher widać że zafascynowany tym co robisz na samochodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jeden przejazd aca 500 i sdo blue da21, [mention=71] Haze czym wykańczasz? Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Godzinę temu, alexander.p napisał: Ten haze to wlasciwie lekkie zamglenie, więc albo sonax Perfect finish albo aca 520 albo essence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 13 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2020 Takie 50/50 ode mnie Należy wspomnieć, że efekt uzyskany dzięki 3D system ACA I AAT 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Kolejny bus robotnikow 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 18 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2020 Kolejne przed i po. Polo 1999rok. Zdjęcie po zrobione na sucho 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Biedna skodzinka... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Może nie 50/50 bo było by ciężko to ogarnąć Użyta pasta carpro clearcut i pady one step thin od royal pada.Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 27 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Piękna robota a lakier zajechany masakryczne ale to jak zawsze. Ile przejazdów było? One stepowymi to pewnie sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi