Moderator psemo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @tenzi Czysta skóra 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiob Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 APC od Adbl. Stężenie 1:10. Podsufitka przez 25lat nigdy nieprana.Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Rysiob Spoko ale do bonnetu są dedykowane środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dedykowane bo maja w nazwie czy opisie "bonnet"?? Co według Ciebie znaczy dedykowany środek do podsufitki?? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 @Freddy apc należy wypłukać, natomiast bonnetu nie musisz wypłukiwac i jest bezpiecznym środkiem. Po Januszowemu, to i APC może użyć jako pre wash, wheel cleaner i szampon, ale gdzie tu logika? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Dobrze że mamy profesorów na forum jest od kogo czerpać wiedzę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @Freddy kolega ci dobrze podpowiada a ty juz masz jakies ale. Dawid napisal tak jak jest, tez sadze ze apc nie nadaje sie do bonnetu ani prania tapicerki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 10 godzin temu, Freddy napisał: Dobrze że mamy profesorów na forum jest od kogo czerpać wiedzę Może jestem profesorem chemii i wiem co się dzieje z takim materiałem na dłuższą metę Jestem ciekaw czy ta podsufitka teraz się lepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 12 godzin temu, D@ViD napisał: @Freddy apc należy wypłukać, natomiast bonnetu nie musisz wypłukiwac i jest bezpiecznym środkiem. Po Januszowemu, to i APC może użyć jako pre wash, wheel cleaner i szampon, ale gdzie tu logika? I byśmy w arsenale mieli tylko 1 butelkę z APC do wszystkiego. A tak nigdy nie możemy się z tym pomieścić - > patrz piwnica @Domel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @Freddy po za tym apce adbla jest dość srednie, trzeba je wypłukać porzadnie. A podsufitki nei mozna moczyc, teraz raz ze bedzie Ci sie lepić to brudu nałapiesz szybciej a wpłukać to juz tego nei wypłuczesz. Bonnet ma taka przewagę że on jak zaschnei to tworzy sie taki pyłek dzieki czemu wystarczy odkurzyc i nie masz juz chemi w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiob Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Może jestem profesorem chemii i wiem co się dzieje z takim materiałem na dłuższą metę Jestem ciekaw czy ta podsufitka teraz się lepi Dziś mija trzeci dzień i podsufitka się nie lepi :) Wysłane z mojego JNY-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 @Rysiob jak zrobi sie wilgotniej na dworze i w aucie to zrozumiesz dlaczego odradzalismy Ci APC. APC niewypłukane pod wpływem wilgoci zacznie na nowo działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Kolejne smaczki z ostatniego weekendu z Renatą przed po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Opel astra H. Auto 4 lata temu przywiezione z Włoch i myte tylko na szczotkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 10 minut temu, Marcin1992 napisał: Opel astra H. Auto 4 lata temu przywiezione z Włoch i myte tylko na szczotkach Przydałby sie lepszy aparat aby zobaczyc różnice ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @Domel aparat jest dobry tylko tak pomalowane jest auto że wygląda jak wygląda no i trochę już słonko zachodzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Przydałby sie lepszy aparat aby zobaczyc różnice lepsza inspekcja! potem aparat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Wpadła mała polerka lamp, jak widać ich stan był fatalny. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Robię mały come back 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Jacus czym było czyszczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacus Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 @Marcin1992 uchwyt APC od Aqua, fotel z tego co pamiętam Strongiem od CL. Generalnie fotki z tamtego roku, a fotel to chyba 2018 nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoober Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Przed: i po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Z auta po ekipie budowlanej robie zadbane auto rodzinne o względnie utrzymanym jak na 13latka wnętrzu. Dzis będe uzupełniać szpachlą ubytki na boczkach. wczoraj niestety jej nie mialem i pare detali ma widoczne nierownosci. Po zrobionym zabiegu napisze na forum, ze to efekt uzyskany po jakims tanim dresingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Po prawej delkatna rzezba poszla z klejeniem. rozszlifuje spojenie, szpachelki troche przyjdzie zeby zgubić ew niedoskonałosci i powinno wygladac jak ta po lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Mam kilka pękniętych plastików po poprzednim właścicielu i kolą mnie w oczy za każdym razem jak jestem blisko. Niestety jasne (mówi się ecri?). Tu chyba nie ma dobrej metody i trzeba wymieniać Widzę olbrzymi nakład pracy w przywrócenie tego auta do wyglądalności. Opłaci się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi