Administrator AreK Opublikowano 2 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2011 Ta niby też ma mosiężny "Wtyk wykonany z mosiądzu nie ulegnie zniszczeniu ani wytarciu "
Administrator AreK Opublikowano 5 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2011 Pianownica sprawdzona na razie na zwykłym APC. REWELACJA! Jak dojedzie piana będzie git!!!
Yogi Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2011 mam pytanie która końcówka do tej pianownicy będzie pasowała do PARKSIDEA z LIDLA ?
zieluch Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2011 Ta niby też ma mosiężny "Wtyk wykonany z mosiądzu nie ulegnie zniszczeniu ani wytarciu " Na zdjęciu widac ewidentny plastik.
Gość Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Witam , Czy ktoś kto zamawia u tokarza taka przejsciowke moze zamowic tez dla mnie? Zwracam koszty plus flaszka ode mnie
luigi Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Zachwycacie się tymi pianownicami jakby od gęstości piany zależała czystość auta. Jak to mawia gościu z najbardziej debilnej reklamy w ostatnich miesiącach "mylny błąd". Nie chcę się rozwodzić dlaczego ...ale tak jest, wystarczy tylko dobra piana (polecam Kenotek Nano 4000 ). Proponuję kupić zwykły opryskiwacz Kwazara i nanosić aktywną pianę za pomocą oprysku. Skuteczność ta sama, wydajność o wiele lepsza...tylko efektu śniegu na aucie nie będzie
kupusso Opublikowano 21 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2011 Zachwycacie się tymi pianownicami jakby od gęstości piany zależała czystość auta. Bardziej gęsta piana dłuzej utrzymuje sie na lakierze co za tym idzie wydłużamy czas działania
LT 7 Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2011 Jak dobrać stężenie koncentratu?rozrabiać w proporcjach 1:2 czy więcej?Pan ze sklepu Karchera powiedział mi ,że do pianownicy leje się sam koncentrat a intensywność i stężenie środka reguluje się pokrętłem w pianownicy.
Gość Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Wita. Co możecie powiedzieć o takiej pianownicy http://allegro.pl/pianownica-karcher-0- ... 12288.html ? Bo na tą droższą troszkę mi szkoda kasy i szukam alternatywy. i jeszcze jedno pytanku, mianowicie. Co dzieje się gdy do pianownicy naleje zwykłego szamponu będzie jako taka piana?
proximo Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 było wspominane o nie jw tym temacie. NIE warto kupować. Zrobi mleko i tyle.
maestro00 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Jak powiedział wyżej Kolega, nie warto kupować, te dodatkowe 70zł to nie majątek a przynajmniej pianownica będzie spełniać swoją rolę. Jak kupisz tą karcherową to wierz mi że po pierwszym użyciu rzucisz ją w kąt i 74zł pójdzie w powietrze tym bardziej że raczej jej nie odsprzedaż
Administrator AreK Opublikowano 26 Marca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 raczej jej nie odsprzedaż u nas na pewno!!! Powiedzcie mi ile ml piany ValetPRO pH Neutral Snow Foam dajecie na jedną pianownice ?
kupusso Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Powiedzcie mi ile ml piany ValetPRO pH Neutral Snow Foam dajecie na jedną pianownice ? Wlewałwm do pianownicy 50,60,70,80 ml/1L i mialem wrażenie za każdym razem, że piana jest identyczna, skuteczność domywania także, wiec teraz wlewam 50ml
maestro00 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 To prawda. Skuteczność czy ilość piany wcale nie zwiększa się wraz ze wzrostem dawkowania.
SzaKal Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 kupusso, czyli 1 do 20 ??? to BARDZO wydajne, i jak wygląda piana w takim dawkowaniu ?
piotrl Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2011 Wita. Co możecie powiedzieć o takiej pianownicy http://allegro.pl/pianownica-karcher-0- ... 12288.html ? Bo na tą droższą troszkę mi szkoda kasy i szukam alternatywy. i jeszcze jedno pytanku, mianowicie. Co dzieje się gdy do pianownicy naleje zwykłego szamponu będzie jako taka piana? mam taka i powiem ze to porazka ale daje rada jak na poczatek tak działa tu masz mój film
marwyk Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Ja kupiłem te za prawie 150 zł i nie ma rewelacji. chyba ze z moim egzemplarzem coś jest nie tak
lukas0007 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 ja tez zastanawiam sie nad kupnem pianownicy do 150 zl marwyk jaka masz dokladnie ? i jaka myjka?
kupusso Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 kupusso, czyli 1 do 20 ??? to BARDZO wydajne, i jak wygląda piana w takim dawkowaniu ? Slabo ubita śmietana, czasu nie mierzyłem ale z 5min spokojnie poleży na lakierze
marwyk Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/pianownica-piany ... 28975.html kupiłem taką bo ludzie polecali żeby tanich nie brać. Myjka najprostsza - piane robi ale bez rewelacji. Dodatkowo jak zawężę strumień to piana wylatuje w druga stronę - może to jest problemem? Piana na aucie trzyma się tak jak z tej najprostszej więc po co przepłacać? Dodatkowo ta pianownica to jakaś chińska lub inna podróba nie oryginalny produkt karchera-a. Próbowałem już z rożnymi stężeniami Dimmer-a, może trzeba innego środka użyć. Za tydzień spróbuje to podłączyć do Karcher-a kolegi ma takiego profesjonalnego
maestro00 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Według mnie to jest podróba. Wszystkie "białe, włoskie" które do tej pory widziałam miały inną końcówkę. Do tego regulacja nie powinna powodować wylatywania w drugą stronę
aro_77 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Ja od roku mam dokladnie taka jak na aukcji: 1510153382 (ja kupilem u innego spzredawcy) i to jest na prawde dobra pianownica. Tak dziala z tania piana z obi:
marwyk Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 Przecież widzę wyraźnie że ta piana płynie. Chyba że ja mam za duże oczekiwania ?
aro_77 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 No ta piana plynie ale to jest minimalne stezenie z piana z obi
maestro00 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2011 No właśnie i to jest przyzwoita pianownica i jak na takie stężenie. Żółta karcherowa robi lekkie mleko nawet przy dużym stężeniu - po ok 50sek. przy górnych krawędziach auta robi się już wyraźnie sucho i wszystko spływa, "biel" piany zanika nawet wcześniej. Przypominam że oryginalna włoska ma zdaje się "naklejkę oryginalności".
Rekomendowane odpowiedzi