Novus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 O ja p***** ale mistrz Hahaha, ale że sam nie zauważył, że lampa po "renowacji" wygląda gorzej niż przed to już przekozaczył
lukatoni190 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 No ja to samo do booohal, na PW mówiłem
canta8 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Sa równiez wazniejsze sprawy od mycia zębów,uzywania dezodorantów,mydła itd itp. Chyba dla Ciebie. Dla mnie dbanie o siebie jest rzeczą najważniejszą Nie zrozumiałeś o co chodzi w tej dyskusji,nie czytasz sarkazmów. Miło mi było.Pozdrawiam
poniatkys Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 najbardziej poniszczył mnie komentarz pod poradnikiem polerowania ~MICHAL83 2014-04-29 22:33:12NIE MA JAK RECZNE POLEROWANIE AUTA RECZNEJ ROBOTY NAJLEPSZE MASZYNY NIE ZASTAPIA WIEM CO PISZE:) chociaż nie, lampy w klusce wygrywają wszystko
Tomek WRO Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Nic nowego, stary sposób handlarzy szybką i krótkoterminowe odświeżenie lamp przed sprzedażą. Przeciętny Kowalski będzie zadowolony. Tak odświeżają nawet lampy typu FF
Pan Miyagi Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Na jednym z forów fotorelacja z polerowania szklanych kloszy reflektorów za pomocą papierów ściernych (p120, p220, p360, p600, p800 !!!!) a potem tlenkiem ceru... przy użyciu wiertarki. Rezultat? Jeden klosz pęknięty, drugi niby gładki ale coś mleczny.. Jestę detailerę
escimo Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Pan Miyagi, a potem opinia, że metody detailerskie są do dupy i lepiej CIF'em by to zrobił
Pan Miyagi Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 escimo, dokładnie tak napisałem, ale żebyś wiedział jakie oburzenie u autora wywołałem tą opinią...
MatthewG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Szkoda nerwów i czasu na edukowanie takich ludzi.. Jak ktoś będzie łaknął wiedzy to ją zdobędzie sam. No i detailing dalej pozostanie jakimś novum, a nie wejdzie pod strzechy
Moderator Domel Opublikowano 9 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Na jednym z forów fotorelacja z polerowania szklanych kloszy reflektorów za pomocą papierów ściernych (p120, p220, p360, p600, p800 !!!!) a potem tlenkiem ceru... przy użyciu wiertarki. Rezultat? Jeden klosz pęknięty, drugi niby gładki ale coś mleczny.. Jestę detailerę link please
polak200 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 O ciekawym pomyśle na trwałą powłokę, forum Hondy, user egon napisał: a ja proponuje autoland aktywna piana koszt ok 10 zł i twardy wosk tego samego producenta koszt ok 10-15 zł , bardzo fajne efekty to daje , na miesiąc starcza lub można zabezpieczyć samochodzik plasti dipem ( plasti lak podobna rzecz ale to kiepska podruba) i pook 4 - 5 latach z powrotem nałożyć 2 litry na samochód i autko zabezpieczone na kolejne 5 lat źródło
Vespa Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Buahhha hahhah!!! Zabezpieczenie lakieru plasti dipem W tym temacie są jeszcze inne ciekawe rady, np. 3 warstwy bezbarwnego (cleara) na nowy samochód, celem zabezpieczenia
kandy Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2014 Trochę mi to pasuje do tego działu Najgorsze jest to, że to nie jest jeden film tylko cała seria "poradników"...
piteks Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Oj tam, oj tam. Po takim filmiku ludziska widzą jaka korekta jest prosta .
Pan Miyagi Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 kandy, tak mnie wk*****i że im coś napisałem pod filmikiem
kandy Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2014 Pan Miyagi, też chciałem coś napisać, ale stwierdziłem, że to nie ma sensu Chyba wiem, który to Twój komentarz Generalnie to widzę, że leci na nich niezły hejt Ale nawarzyłem bigosu
Moderator krd Opublikowano 4 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Mickul, no i w ogole bym sie nie czepial.
polak200 Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Tymczasem na forum Mazdy... duża pucha Fusso na 2 razy!!! Gdy jeden z forumowiczów mazdy narzeka, że dostał za dużo, oznajmiając iż: problem z tymi woskami że wystarczy pucha na kilka lat natychmiast zdziwienie wyraża inny z nich, występując z pytaniem i własną refleksją: To aż na tyle powinien starczyć?? Jestem po drugiej aplikacji Fusso 12months i już dno widać. I gdybym miał szacować, to na jeszcze jedną pełną (2 warstwy) z pewnością wystarczy Źródło
Cooler Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Pucha na dwa razy to na bogato jedzie koleś
bienek Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 E tam mój sąsiad kupił w USA Z titanium i pewnie też ze 3 razy auto nawoskował zanim zobaczył dno Tak samo jak z proszkami u nas i na zachodzie, u nas producenci dają mniejsze stężenia bo Polacy mają tendencję do przesadzania z ilością, generalnie im więcej tym lepiej wg statystycznego Kowalskiego
jbiz Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Arekkaz chyba pokazywał ostatnio taki samochód słowo "na bogato" nabiera nowego znaczenia
tfelek Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 z pewnego forum : To jest quick detailer to owszem ręcznie , ale skąd pomysł ze wosków nie nakłada sie maszynowo? Oczywiście ze się nakłada humor poprawiony do końca dnia
Rekomendowane odpowiedzi