kar01 Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 SJake, bardzo dobry pomysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 mam pytanie czy nie dało by się zrobić tak, aby dział " Pokaż swój blask" był dostępny tylko dla zarejestrowanych użytkowników? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Justyna, można to wykonać, kwestia ustawień forum, oraz wola administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 8 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 justyno czyżby znowu zatkane forum? Jakiś palant wrzucił gdzieś link do Twojej relacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 8 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Oczywiście że by się dało i temat jest do przemyślenia, ale idą za tym pewne minusy... PSB jest największą wizytówką forum , to rozbudowane relacje przyciągają nowych userów, a nie pasjonujące dyskusje na temat pianownicy do myjki , rozcieńczenia APC i wosku do zielonego lakieru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 na wykopie już jest, komentarze tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Arekkaz, niestety tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 akurat forum siedziało jak zacząłem pakować koszulki ludzie nie mają sumienia z tym wykopem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 8 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 yukon, spójrz na poziom ludzi piszących na wykopie, będziesz miał odpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ale jak oglosza konkurs na brudasa roku to ochotnikow tam nie braknie np gostek ktory od 15 miesiecy nie myje samochodu. I kto tu jest chory Przykre jest to ze tak wyjatkowa dziewczyne spotyka cos takiego Oby jej zapal nie oslabl.Kiedy rozmawiam z zona o forach i kosmetykach samochodowych to wiadomo jaki adres ma forum od ladnego POLONEZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patol Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nie czytałem tego tematu, więc i może taka propozycja już była. Według mnie opcja z "rezerwacją" towaru w dziale sprzedam to drobne nieporozumienie. Niby czemu to ma służyć? Na forum są ludzie dorośli, więc chyba potrafią za siebie zdecydować? Jak nie to mamy ponad 10 sklepów na forum, gdzie można się zastanawiać i czekać ile dusza zapragnie. Nie raz miałem już sytuację, że chętnie bym coś kupił, ale po liście rezerwującyh odechciewa się wszystkiego. No i przede wszystkim zniknąłby bałagan w tym dziale bo albo ktoś kupuje albo nic nie pisze. Dobrze, że wprowadzono teraz zakaz rezerwacji przez pw bo to już w ogóle jakaś tragedia była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Witam, a ja mam pytanie w jakiś magiczny sposób kliknąłem coś gdy czytałem pewien temat i teraz jak ktoś tam coś napisze dostaje wiadomość na maila z powiadomieniem wie ktoś jak to wyłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W danym temacie, pod ostatnim postem masz po prawej stronie szereg opcji do wyboru , w tym "Przestań śledzić ten temat" . Kikasz i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ble Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 no tak jest a ja przeoczyłem:D super dzieki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Dało by radę dorzucić ikonkę: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 popieram polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintmc Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 mam pytanie, od jakiegoś czasu na pocztę gmail powiadomienia z KA trafiają mi do spamu, przenoszenie do "nie spamu" i dodawanie adresu do książki adresowej nie przyniosło rezultatu. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 A kliknąłeś na przycisk "to nie jest spam" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saintmc Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A kliknąłeś na przycisk "to nie jest spam" ? od tego zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Już 2 dzień nie mogę wysłać PW do julian'a, wiadomości mi wiszą w "do wysłania". Czy Julian mógłby się do mnie odezwać na PW? Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 te wiadomości się wysłały, ale że są w sekcji "Do wysłania" oznacza że nie zostały de facto przeczytane przez odbiorcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Aha, tak to działa Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 http://www.wykop.pl/link/894081/pamietacie-justyne-od-poloneza-i-toledo/ to już wiadomo kto zamula stronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 daniels, już wywaliłem temat do archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 masakra...ludzie robią to już z premedytacją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi