Administrator Administrator Opublikowano 16 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 @Saczi, w najbliższym czasie nie wróci skrót do szybkiego wspominana. Pozostaje wpisywanie z palca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 20 Września 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 @Administrator Od jakiegoś czasu zniknęła strzałka z prawego dolnego rogu, kierująca na górę strony. Czy jest szansa na przywrócenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 @psemo, jak znajdę wolny czas na przepisanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 a co się zadziało z opcją odpowiedz? bo jest cytuj co cytuje z obrazkami to chyba nie okej jest admin? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 @analyzator Już też zgłaszałem do @Administrator problem z tym, lecz niby ma zostać tak jak jest... Upierdliwe jest to wpisywanie "z palca". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Cały czas to samo, uciążliwe to jest. Ktoś jeszcze ma podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Września 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Wszystko jest ok na każdym urządzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Halo @Administrator Czy temat konkursów w&w oraz PSB jest nadal aktualny? mamy październik a jeszcze nie został sfinalizowany ten za rok 2021 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotek900 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Dodam tylko, że 4.09.2021 Domel napisał w jednym z tematów : Jesteśmy w trakcie małej reorganizacji na plus dla was Damy znać już wkrótce Minął rok. Nie zmieniło się nic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 6 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 @damiano2007, to pytanie do osoby odpowiedzialnej za konkursu, czyli @krd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Godzinę temu, Administrator napisał: @damiano2007, to pytanie do osoby odpowiedzialnej za konkursu, czyli @krd. Tak tylko, że KRD jest niedoestpny od X czasu, a jeśli już jest dostępny to i tak nie ma czasu ogarnąć tego tematu. Więc zasadne jest, że zapytałem Ciebie @Administrator co dalej? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Od kilku dni mam takie coś: Czasami mogę dodać kilkanaście reakcji, innym razem 2 i przerwa... Ma ktoś coś takiego też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Nie mogę zrobić zgłoszenia postu. Sorry! Nie mogliśmy znaleźć tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 20 Października 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 @Przem@S, wiem, ale zgłoszenia pojawiają się w panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszak Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Hej, ostatnio wrzuciłem post o chęci sprzedaży chemii , którą udało mi się zgromadzić (jest tego sporo, ale miałem dostęp), ale życie się zmienia i muszę to wszystko szybko sprzedać. W poście wtedy wszystko wytłumaczyłem i prosiłem o wyrozumiałość. I teraz pytanie czy może ktoś wytłumaczyć czego post usunięty (może że spis chemii był na zdjęciach?) Chcę wiedzieć żeby móc się poprawić, żeby móc wystawić to tutaj i ludzie skorzystają wtedy kupując w dobrych cenach chemię, a ja skorzystam bo przydadzą mi się pieniądze w życiu, inaczej możliwe że musiałbym wyrzucać to wszystko, ale zostawiać że może inaczej uda się sprzedać. Proszę o pomoc w tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 27 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 1 godzinę temu, Blaszak napisał(a): przedaży chemii , któ Nie widzę tego w logach, ale domyslam się że pewnie punkt 2 regulaminu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 27 Października 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @Blaszak Z tego co pamiętam nie zamieściłeś zdjęć produktów. No i po liście tez można było wywnioskować że masz produkty w dużych bańkach a nie można sprzedawać "rozlewek". Popraw ogłoszenie i zamieść jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszak Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 13 godzin temu, Streat napisał(a): @Blaszak Z tego co pamiętam nie zamieściłeś zdjęć produktów. No i po liście tez można było wywnioskować że masz produkty w dużych bańkach a nie można sprzedawać "rozlewek". Popraw ogłoszenie i zamieść jeszcze raz No ciężko zrobić zdjęcie tylu rzeczom, tymbardziej, że ciężko z czasem. Tak część produktów jest w niepełnych bańkach i po prostu tak bym chciał sprzedać jako bańkę niepełną. I serio jest to taka trochę nietypowa sytuacja, że nie chodzi mi, żeby coś tam posprzedawać, tylko muszę się pozbyć całości bardzo szybko, bo na pewno nie będę robił nic z autami i wyjeżdżam, a nie zabiorę tego ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 W dniu 28.10.2022 o 07:23, Blaszak napisał(a): No ciężko zrobić zdjęcie tylu rzeczom, tymbardziej, że ciężko z czasem. Ciężko kupić tyle rzeczy jak nawet nie wiadomo jakie to rzeczy... Regulamin jest prosty i klarowny. Stosujesz się do niego albo wystawiaj gdzie indziej. Nie widzę w tym filozofii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 6 Listopada 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 @Przem@S, powinno już wszystko działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Administrator co to się stało na forum, że tyle reklam jest teraz? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @damiano2007 Damian, z czegoś utrzymywać się trzeba, sponsorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 14 minut temu, penkus5 napisał(a): @damiano2007 Damian, z czegoś utrzymywać się trzeba, sponsorzy No tak... Ale ta ilość reklam przytłacza... Są też różne sposoby finansowania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 13 Grudnia 2022 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ilość reklam jest bardzo mała bo od samego początku dopuszczamy tylko 10 firm. Gdyby nie partnerzy, obecna forma FKA nie mogłaby istnieć. Niestety, wszystko kosztuje i jeśli chcemy bezpłatny dostęp do forum, reklamy będą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 8 minut temu, AreK napisał(a): Ilość reklam jest bardzo mała bo od samego początku dopuszczamy tylko 10 firm. Gdyby nie partnerzy, obecna forma FKA nie mogłaby istnieć. Niestety, wszystko kosztuje i jeśli chcemy bezpłatny dostęp do forum, reklamy będą. No chyba nie do końca taka mała... Przez całą stronę przewijania na telefonie 9 reklam i to duuuuyzzzcchhhhh... Ja rozumiem z umiarem... Ale to.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi