Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Czyli co? Temat wpadł w czarną dziurę i dostęp będziw ymagał kosmicznych kombinacji? W takiej przenośni to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Proponuję temat ,,Czym myjecie felgi?" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=736 przenieść do działu ,,Felgi i opony" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Z innej mańki: Uważam , w dziale Przywitaj się, tyrady reklamowe jakie ostatnio mają miejsce to przesada.(wysypało jak grzyby na jesień). Do tego jest inne miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Z innej mańki: Uważam , w dziale Przywitaj się, tyrady reklamowe jakie ostatnio mają miejsce to przesada.(wysypało jak grzyby na jesień). Do tego jest inne miejsce. Staramy się to na bieżąco monitorować i eliminować. Jeżeli coś takiego ma miejsce to albo nie zauważyliśmy albo nie zdążyliśmy zauważyć. Zawsze można to zgłosić poprzez naciśnięcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Jesteś jak błyskawica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 kto cos popsuł? do tej pory, jak była lista wątków, i kliknąłem na nazwę wybranego, to przekierowywało na jego ostatnią stronę i mogłem sobie czytać, teraz wrzuca mnie na pierwszą. chce tak jak było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 I dalej tak jest. popatrz, nie pamiętam gdzie ale jest dla każdego ustawianie "od ostatniego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 20 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 kto cos popsuł? do tej pory, jak była lista wątków, i kliknąłem na nazwę wybranego, to przekierowywało na jego ostatnią stronę i mogłem sobie czytać, teraz wrzuca mnie na pierwszą. chce tak jak było! Nikt nic nie popsuł - wpierw sprawdź czy Ty "coś" u siebie lub w swoich ustawieniach nie "popsułeś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Nikt nic nie popsuł - wpierw sprawdź czy Ty "coś" u siebie lub w swoich ustawieniach nie "popsułeś" dziwne, czasem działa tak a czasem tak;/ zwariuję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 20 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 U mnie i u innych działa, więc wniosek sam się nasuwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 CleanerFreak, u mnie też się pierdzieli, czasami daje do ostatniego posty czasami do pierwszego z nieprzeczytanych a czasami na sam początek tematu, ale ja sobie radzę w trochę inny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Proponuję temat ,,Wosk na felgi" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=659 z działu ,,Szukam pomocy" przenieść do działu ,,Felgi i opony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 26 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Proponuję temat ,,Wosk na felgi" http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=659 z działu ,,Szukam pomocy" przenieść do działu ,,Felgi i opony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 13 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Do tematu wrócimy po następnym spotkaniu. Postaramy się aby jasno sprecyzować system dodawania punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 i mam wrazenie ze wiele osob z was wali posty na sile zeby tylko przygarnac te punkty. tez mam takie wrażenie. Bardzo rzadki wypowiadam sie w dziale szukam pomocy. [ Dodano: 14 Marzec 2010, 06:47 ] Uprzejmie informuję, iż od dwóch dni pojawia mi się komunikat " Nie okreslono typu postu." Muszę pisać kilka razy, zanim post "zostanie przyjęty". Zarówno z szybkiej odpowiedzi jak i normalnie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Uprzejmie informuję, iż od dwóch dni pojawia mi się komunikat " Nie okreslono typu postu." Muszę pisać kilka razy, zanim post "zostanie przyjęty". Zarówno z szybkiej odpowiedzi jak i normalnie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Mariusz spróbuj przeczyścić dokładnie cookies i generalnie przeglądarkę. Zobaczymy czy coś to da, bo gdzieś o tym problemie czytałem, że się pojawiał, ale bardzo bardzo rzadko. Czasami może to być też problem po stronie naszego dostawcy usług. Wstrzymajmy się jeszcze kilka dni, a jak takie coś się pojawi to kliknij cofnij i zobaczy czy post został wysłany. U mnie nic takiego nie ma miejsca także proszę Was o informację jeżeli będziecie mieli coś takiego jak Mariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Już doszedłem co jest. Nowy firefox 3.6 się walił-powrót do poprzedniego i jest ok, a czyszczę codziennie ccleanerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PN Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nowy firefox 3.6 się walił Ja też jadę na nowym Firefoxie, ale nie mam żadnych problemów... na czterech komputerach (2x XP; 1x Vista 32 bit; 1x Tiger) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Marca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Dlaczego moderatorzy tak znikomo wypowiadają się na forum ? Jak przejrzeć tematy z przed pół roku, to w co drugiej dyskusji można było znaleźć kogoś "zielonego", a dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Evo, wiosna, mody pracują przy autach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Jest nOx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 bo moderatorzy mają pracę, żonę, dzieci, studia albo cisną w maszynę polerską ile wlezie. Na forum pojawiło się sporo osób, które posiadają wiedzę w temacie i czasy kiedy moderatorzy udawali encyklopedie minęły;) Ale Piotrek, nic się nie martw, już niedługo uzupełnię pokaż swój blask;) p.s. są jeszcze dwa powody: moderator jest od moderowania a nie pisania i tak dużo piszecie, że nie da się tego przeczytać,a co dopiero odpisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Wnioskuje o utworzenie działu Tutoriale lub jakoś tak, bo już nie pierwszy raz na zewnętrznym forum widziałem zarzut, że nasze forum jest fatalne dla nowicjuszy, bo ważne tematu nie sa podklejane, a do tego nie ma jasno opisanych tutoriali. Więc dział tutoriale się nada, np ja właśnie piszę taki mini poradnik pod tytułem od czego zacząć. Czyli takie krótkie streszczenie procesu detailingowego dla totalnego amatora. i gdzie mam go potem umieścić? W szukam pomocy? Przecież bez sensu, bo nei szukam tylko chcę pomóc. W muciu czy innym dziale tez bez sensu, bo dotyczy się kilku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Popieram Maćka. Zrobić "Na start" lub dobry początek, ze dwa, trzy zestawy (cenowo, skutecznością)itp. To by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi