Moderator Domel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 714534 Jeżeli to IPB, to poproszę numer konta, to cegiełkę małą dorzucę. Ja tez z miła chęcią. Można by w tedy dodać nowy tytuł i kolor np "Donator" etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 [ref]KHOT[/ref], za chwilką prześlę mój nr konta na PW Fajnie, chociaż jedna osoba będzie zadowolona. Póki co nie zapeszajmy.... p.s. póki co nie zmieniamy zasad finansowania forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Póki co nie zapeszajmy.... p.s. póki co nie zmieniamy zasad finansowania forum. Zawsze mogę domowego piwa podrzucić żeby się "lepiej programowało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 [ref]KHOT[/ref], serdecznie zapraszam w me skromne progi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Nie to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Może głupie pytanie....napewno głupie. Słuchajcie mam problem bo nie wiem jak dodać zdjęcie do postu. Korzystam z telefonu który ma system android Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 [_img]link[/_img]usuwasz _ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 [_img]https://s10.postimg.org/ai38d30bt/2017-06-09_18.21.28.jpg[/_img]usuwasz _ I nadal coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Lol... to inaczej... [ img ] wklejasz linka [ /img ] I teraz zadanie dla ciebie... usun wszystkie spacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udano się dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka17ab Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 a ja nie mogę zakładać nowych wątków :(gdzie jest ta opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit_Krk Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 A regulamin raczyłeś przeczytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 715382 gdzie jest ta opcja? Tu > viewtopic.php?f=25&t=917&view=unread#unread Dokładniej to w punkcie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 w dniach 14-15 czerwca forum będzie całkowicie wyłączone z użytkowania. od której godziny? Warto by napisać taką informację na banerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Proponuję dodać adnotację do działu giełda/różne aby ogłoszenia w jakimś stopniu dotyczyły motoryzacji... unikniemy sprzedaży drzwi sosnowych i innych podobnych wymyślnych rzeczy... od tego jest olx allegro itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 [ref]Fredi88[/ref], No usunięcie mojego ogłoszenia z drzwiami to rozumiem, ale zablokowanie (NIE USUNIĘCIE) mojego ogłoszenia z głośnikami to też streaszan rzecz ? bo chyba głośniki można wystawiać jak i inni wystawiają Subwoofer'y No dziwna sprawa z tymi głośnikami no ale dobra... mniejsza juz o to Ludzie widze przyczepy kempingowe wystawiają i gaming stuff'y jakieś... A tu pretensje bo drzwi sosnowe z 62' na forum do sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Forum tak będzie teraz już, wyglądać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Łooo.... ale muli przy przewijaniu. Mam wrażenie że palcem w smole przewijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 17 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 5 minut temu, tegies napisał: Łooo.... ale muli przy przewijaniu. Mam wrażenie że palcem w smole przewijam Trwa konwersja. Serwer walczy na 100% więc przez chwilkę tak może być choć u mnie śmiga bez problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typ2006 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Po aktualizacji automatycznie odznaczyło całe forum jako przeczytane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doniek77 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Mam pytanko, dlaczego nie mogę dodawać nowych tematów w dziale sprzedaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scarab Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Czy da się wrócić do starego/podobnego do starego stylu/kolorystyki forum? Nowa jest kompletnie nieprzejrzysta, a od białych liter na czarnym tle można dostać oczopląsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Jest dostępny drugi styl, powinien bardziej przypaść Ci do gustu Zmienić możesz gdy zjedziesz na sam dół strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Po aktualizacji forum nie mam dostępu do giełdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 21 Czerwca 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 @audicoupe nie masz uprawnień. W tej chwili to minimum 20 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi