kuflik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 dzisiaj zamówiłem poorboya do polerowania, zobaczymy jak to wyżera komórki;) oczekuję wypalenia resztek, które jeszcze mam. a potem już tylko kandydowanie do sejmu przede mną jeszcze długa droga przed Tobą... to musiał byś codziennie wąchać pasty polerskie chyba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a kto Ci powiedział, że tego nie robie? najlepsze jazdy są po FC+. a tak na marginesie, ważne jest, żeby co jakiś czas wietrzyć garaż w którym się pracuje i robić regularne przerwy, najlepiej na świeżym powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dobra Panowie koniec tego OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor m.k. Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Od jakiegoś czasu jak otrzymuję powiadomienie o nowym poście w obserwowanym wątku, to przychodzi mi na pocztę mail od (nieznany nadawca). Też tak macie? Czemu nagle maile z automatu nie mają przypisanego nadawcy admin@kosmetykaaut.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Od jakiegoś czasu jak otrzymuję powiadomienie o nowym poście w obserwowanym wątku, to przychodzi mi na pocztę mail od (nieznany nadawca). Też tak macie? Czemu nagle maile z automatu nie mają przypisanego nadawcy admin@kosmetykaaut.pl? Codziennie dostaję powiadomienia i przychodzą mi z Kosmetyka Aut, a jeżeli mam odpowiedzieć to wstawia mi admin@kosmetykaaut.pl. Mam też testowego użytkownika na forum i jest dokładnie to samo - powiadomienia np. o PW przychodzą dokładnie w ten sam sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Łukasz, gratuluję Ci bycia pierwszym użytkownikiem posiadającym 1000 postów na forum! to świadczy o wielkiej pasji i zainteresowaniu tym wszystkim czym się tu zajmujemy! No i życzę niezłomności w pracy admina, której pewnie będzie Ci przybywać! good job Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Łukasz, gratuluję Ci bycia pierwszym użytkownikiem posiadającym 1000 postów na forum! to świadczy o wielkiej pasji i zainteresowaniu tym wszystkim czym się tu zajmujemy! No i życzę niezłomności w pracy admina, której pewnie będzie Ci przybywać! good job O patrz, nawet nie zauważyłem, że stuknął 1000. Dzięki Julek, przyda się, bo czasami ta praca bywa średnio przyjemna, ale to kwestia przyzwyczajenia A co do forum i pasji ... zaraziłem się tą chorobą, ale nie przeszkadza mi to. Najgorsze, że jest to zaraźliwe i ciągle prątkujemy na boki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Julian, Łukasz nabił 1245 wszystkich postów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 a skąd się to wie, ile ktoś nabił "wszystkich" postów? o, już znalazłem;) mam 1311;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 o, już znalazłem;) mam 1311;P Spamer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dlaczego wszyscy mają po 0 postów ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Licznik postów się chyba wszystkim wyzerował - chyba licznik zamarzł. Te cyferki to mnie tak średnio obchodzą ale znikła informacja o wszystkich postach z profilu a to bywa czasem bardzo pomocne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Licznik postów się chyba wszystkim wyzerował - chyba licznik zamarzł. Te cyferki to mnie tak średnio obchodzą ale znikła informacja o wszystkich postach z profilu a to bywa czasem bardzo pomocne. Kurcze, właśnie nie wiem czemu, a zrobiłem tylko jedną rzecz. Muszę teraz pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dziwne to jest znikła informacja o wszystkich postach z profilu a to bywa czasem bardzo pomocne.nie znikła ... jak wejdziesz w swoje posty to wszystkie są,ale licznik się wyzerował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie znikła ... jak wejdziesz w swoje posty to wszystkie są,ale licznik się wyzerował ... Faktycznie - źle spojrzałem. W takim razie może tak zostać - jestem najaktywniejszym userem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 aaaaaaaaa, moje życie oficjalnie straciło sens! Łukasz, jesteś za to odpowiedzialny! co ja zrobie bez swojego licznikaaaaa! AAAA no, chyba że... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Kurde, tak to jest jak człowiek chce coś zoptymalizować, a forum daje ciała. Ech, muszę z tym powalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 nie przejmuj się ale jak jutro rano ich nie będzie, to wiesz, przyjade i zepsuję Ci maszynę do kawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 to wiesz, przyjade i zepsuję Ci maszynę do kawy. coś TY ja bym chętnie się napił takiej od Łukasza, Łukasz, coś przekombinowałeśz forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nie stresujcie mnie jeszcze bardziej - chciałem zrobić coś dobrego, a wyszło złego. Jutro być może trzeba będzie przywrócić kopię bazy danych także świeże posty z kilku ostatnich h pewnie znikną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 dobra dobra, śmiało kasuj! i tak tylko chrzanimy o kawie i odpalaniu na mrozie, niewielka strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Dobra, zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 cyborg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 cyborg. Jak się coś popsuło to wypadałoby naprawić Ja to taki jestem, że bym nie zasnął jakby to nie działało tak, jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Ja to taki jestem, że bym nie zasnął jakby to nie działało tak, jak powinno Jesteś wielki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi