Moderator Eryczek Opublikowano 27 Listopada Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Listopada @gprzesniak, każdy ma inny nos ale wg mnie oba produkty śmierdzą bardzo. Magi - Sklepem z rybami, TL - chemicznie. Oba produkty, w moim przypadku są nieprzyjemne w użyciu w zamknietym garażu. Co nie zmienia faktu że są bardzo skuteczne. 1
sztefan24 Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada @DZIADZIA a co ty mogłeś sprawdzić przez 1,5 roku, w dodatku nie masz warunków w tym kurniku do testowania :D 2
analyzator Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada @sztefan24 Nie dość że nie przetestował to jeszcze nam nie pokaże. 1
Adrian89 Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada @sztefan24 @analyzator serio? próbujecie starego wróbla na gumowego robaka łapać? chociaż ja też mam nadzieję, że w miarę szybko się film pojawi a nie za 2 lata JAK ZWYKLEWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
analyzator Opublikowano 27 Listopada Zgłoś Opublikowano 27 Listopada @Adrian89 to nie tak. Testy @DZIADZIA powinny byc dobrem narodowym i wystawiane publicznie. Ja Ci kolego muzeum postawię tylko nie wiem jeszcze jak się robi muzeum na youtube Woski ci wyślę jak się w końcu zdecydujesz łącznie z tym pomiotem szatana amalfi. 1
DZIADZIA Opublikowano Czwartek o 19:56 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 19:56 W dniu 27.11.2024 o 17:41, analyzator napisał(a): @DZIADZIA ej nie bądź taki Czyli jaki W dniu 27.11.2024 o 18:02, sztefan24 napisał(a): @DZIADZIA a co ty mogłeś sprawdzić przez 1,5 roku, w dodatku nie masz warunków w tym kurniku do testowania :D Nic, dostałem pustą butelkę i będę improwizował jak zawsze ... z kurnika wyszło parę niosek, od których papuniacie jajczęta w formie płynów, aż mlaskacie 23 godziny temu, Adrian89 napisał(a): chociaż ja też mam nadzieję, że w miarę szybko się film pojawi a nie za 2 lata JAK ZWYKLE Specjalnie dla was w kwietniu , a którego roku.... ni hu ja, nie pamiętam 23 godziny temu, analyzator napisał(a): @Adrian89 to nie tak. Testy @DZIADZIA powinny byc dobrem narodowym i wystawiane publicznie. Ja Ci kolego muzeum postawię tylko nie wiem jeszcze jak się robi muzeum na youtube Woski ci wyślę jak się w końcu zdecydujesz łącznie z tym pomiotem szatana amalfi. Teraz to popłynąłeś, pewnie coś skręciłeś przed napisaniem. Tak czy siak, trochę was oszukałem, myślałem, że półtora roku, a tu jednak 15 m-cy, ale chyba już wiem jak go widzę.
analyzator Opublikowano Czwartek o 20:23 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 20:23 @DZIADZIA dawaj to video człowieku będziemy cię męczyć aż dasz. Jak chcesz mieć spokój w tym kurniku to lepiej daj. 3
Rekomendowane odpowiedzi