Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano

@gprzesniak, każdy ma inny nos ale wg mnie oba produkty śmierdzą bardzo. Magi - Sklepem z rybami, TL - chemicznie.

Oba produkty, w moim przypadku są nieprzyjemne w użyciu w zamknietym garażu.

Co nie zmienia faktu że są bardzo skuteczne.

• Lubię to 1
Opublikowano

@sztefan24 @analyzator serio? próbujecie starego wróbla na gumowego robaka łapać?

chociaż ja też mam nadzieję, że w miarę szybko się film pojawi a nie za 2 lata JAK ZWYKLE

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

@Adrian89 to nie tak. Testy @DZIADZIA powinny byc dobrem narodowym i wystawiane publicznie. Ja Ci kolego muzeum postawię tylko nie wiem jeszcze jak się robi muzeum na youtube 😄 

Woski ci wyślę jak się w końcu zdecydujesz łącznie z tym pomiotem szatana amalfi.

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 27.11.2024 o 17:41, analyzator napisał(a):

@DZIADZIA ej nie bądź taki

Czyli jaki😆

W dniu 27.11.2024 o 18:02, sztefan24 napisał(a):

@DZIADZIA a co ty mogłeś sprawdzić przez 1,5 roku, w dodatku nie masz warunków w tym kurniku do testowania :D

Nic, dostałem pustą butelkę i będę improwizował jak zawsze 🤣

... z kurnika wyszło parę niosek, od których papuniacie jajczęta w formie płynów, aż mlaskacie😆

23 godziny temu, Adrian89 napisał(a):

chociaż ja też mam nadzieję, że w miarę szybko się film pojawi a nie za 2 lata JAK ZWYKLE

Specjalnie dla was w kwietniu 🤣, a  którego roku.... ni hu ja, nie pamiętam😋

23 godziny temu, analyzator napisał(a):

@Adrian89 to nie tak. Testy @DZIADZIA powinny byc dobrem narodowym i wystawiane publicznie. Ja Ci kolego muzeum postawię tylko nie wiem jeszcze jak się robi muzeum na youtube 😄 

Woski ci wyślę jak się w końcu zdecydujesz łącznie z tym pomiotem szatana amalfi.

Teraz to popłynąłeś, pewnie coś skręciłeś przed napisaniem😵‍💫.

Tak czy siak, trochę was oszukałem, myślałem, że półtora roku, a tu jednak 15 m-cy, ale chyba już wiem jak go widzę.