PPatryk Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2021 @drwhodat jak talerz jest założony na skos to pad też będzie na skos. Będzie biło, ruch rotacyjny może stawać, maszyna pewnie będzie się źle prowadzić. Żywotność gąbek też pewnie dostanie. Ja bym się nie zastanawiał tylko wymienił, ale to ja
Sinus Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 Chce do niej zamówić od razu z aliexpress też takie mini końcówki na giętkiej przedłużce do zakamarków. Jaki jest gwint w tej maszynie, M16?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
AudiBlask Opublikowano 13 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2021 @Sinus zestaw o którym piszesz przeznaczony jest do maszyn rotacyjnych 1
kokowal Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 Witam, Panowie jakie szczotki weglowe ida do tej polerki? Jakie wsadzic? Szukam po sklepach u siebie, i nikt nie ma - rece rozkladaja, a skonczyly mi sie szczotki, uzytkuje ja dosc mocno.
powalla Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 Bierzesz stara szczottke , idziesz do obi i dobierasz wedlug wymiarow i wygladu. PS: nie wszystkie obi maja ale w sklepach z narzedziami tez bywaja .
JakubBe Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 godzinę temu, kokowal napisał: Witam, Panowie jakie szczotki weglowe ida do tej polerki? Jakie wsadzic? Szukam po sklepach u siebie, i nikt nie ma - rece rozkladaja, a skonczyly mi sie szczotki, uzytkuje ja dosc mocno. W tym temacie, 2 strony wcześniej masz odpowiedź (moją) z podanymi wymiarami, nawet zdjęcie jest szczotek jeszcze nie kupowałem ape pamiętam że google coś w tym rozmiarze znajdywało także tragedii nie powinno być
luciowisla Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2021 Wymieniał ktoś kabel na dłuższy? Jakaś podpowiedź jaki wybrac?
JakubBe Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2021 Ja wymieniałem, ale nie pamietam dokladnie na jaki. W każdym razie najlepszych będzie zwykły przewód przedłużaczowy, koniecznie linka. Jesli mnie pamięć nie myli to ma oznaczenie ONPD 1
arux Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Ktoś gdzieś widział Hamrona na promce? Albo mozna go gdzies na necie kupic? Wszedzie pustki...
RoBee Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Ktoś gdzieś widział Hamrona na promce? Albo mozna go gdzies na necie kupic? Wszedzie pustki...Hamron przeistoczył się w polerkę Meechttps://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/pielegnacja-samochodu/srodki-do-woskowania-i-polerowania/polerki-elektryczne/polerka-oscylacyjna-014139/
bialas1 Opublikowano 7 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2022 Jak ma się porównanie do ADBL Roller 15mm? Warto dopłacać czy nie?
gemaro Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2022 Udało mi się dorwać byłego Hamrona w Juli, jak obecnie wiemy teraz to Meec Tools. Jako kompletnie zielony w temacie polerki, proszę powiedzcie mi czy taka praca talerza jak przedstawiłem na załączonym filmie jest poprawna, czy to zwracać? Nie chodzi mi o kwestie wizualne, chce mieć pewność, że to nie spowoduje żadnych niepożądanych skutków w pracy. Meec Tools DA
Moderator Streat Opublikowano 25 Października 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Października 2022 jest krzywo... ja bym wymienił 1
penkus5 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2022 @gemaro Nie powinno to tak pracować! Wymień to. 1
grechut Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 Do posiadaczy Juli, na jakich obrotach pracujecie ( chodzi mi o to kółko, który numerek )
gemaro Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @penkus5 @Streat Polerka poszła do wymiany. Na następną sztukę czekam aż wyślą ze Szwecji do marketu. Co ciekawe, widziałem egzemplarz wystawowy i talerz też idealnie nie chodził, ale nie odstawał tak mocno jak w moim przypadku. Ciekawe, może stąd okazyjna cena w Juli na te polerki.
penkus5 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2022 @gemaro Zobaczysz co przyjdzie, jeśli będzie podobnie to znowu reklamuj, albo ubiegaj się o zwrot pieniędzy.
DominiG Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2022 Moja niestety też przyjechała z krzywym talerzem, też będę musiał reklamować, kupiona na promocji za 328zł
JJZS.KAM Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2023 Kojarzy ktoś, jakie szczotki węglowe pasują do tej polerki?
matthew.se Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia Panowie, zastanawiam się właśnie czy brac tego Meec czy moze ADBL da09125-02 ew Yato i kombinacje z talerzem. Co poradzicie na pierwszy raz, na domowy użytek? Jak spisuje się po czasie owa polerka?
imola33 Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia @matthew.se 7 aut zrobione do tej pory, żadnego problemu. Jak trafisz na promocji to brać i się nie zastanawiać
matthew.se Opublikowano 20 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia Godzinę temu, imola33 napisał(a): @matthew.se 7 aut zrobione do tej pory, żadnego problemu. Jak trafisz na promocji to brać i się nie zastanawiać obecnie jest promo i kosztuje 349zł. Zastanawiam się czy nie lepsza bedzie bardziej uniwersalna ze wzgledu na mniejszy talerz ADBL 9mm
grechut Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia U mnie odpukać DA Juli też koło 10 aut + kilka pojedynczych elementów bez jakiegokolwiek problemu
matthew.se Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia Teraz, grechut napisał(a): U mnie odpukać DA Juli też koło 10 aut + kilka pojedynczych elementów bez jakiegokolwiek problemu a talerz 125mm nie jest problemem na mniejszych elementach? Jestem kompletnym amatorem i nie wiem czy od razu isc w 15mm czy bezpieczniej wziac ADBL 9mm i możliwość montażu mniejszego talerza
grechut Opublikowano 21 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 44 minuty temu, matthew.se napisał(a): a talerz 125mm nie jest problemem na mniejszych elementach? Jestem kompletnym amatorem i nie wiem czy od razu isc w 15mm czy bezpieczniej wziac ADBL 9mm i możliwość montażu mniejszego talerza Ja właśnie kupiłem druga maszynę gdzie są dwa talerze - 50 i 75. Na początek myślę że spokojnie starczy, po jakimś czasie będziesz czuć pewnien niedosyt i będziesz się wkurzał że ciężko się poleruje zderzak.. To wtedy będzie czas na drugą maszynę Osobiście kupiłem druga maszynę po 2 latach zabawy. Wtedy wiesz co jest pięć i wiesz gdzie jeszcze możesz ją wykorzystać
Rekomendowane odpowiedzi