adek1983 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Na wszelkie nowości od SG reaguję sceptycznie i nie rzucam się na nie jak szczerbaty na suchary. Podobne problemy były z Green Tar & Glue removerem, Jet Black-iem czy IronOff-em (obecnie D-Tox). A tak na marginesie od kilku lat używam odmrażacza do szyb z Auto Landu - żadnych zacieków a butelki z atomizerem świetnie się nadają do powtórnego wykorzystania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Testował już ktoś odmrażacz od RRC Defroster? Czas na zakup odmrażacza i nie wiem czy zostać przy Tenzi Odmrażacz czy zamówić nowość od RRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek1960 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Dzisiejszy "news" . Co to może być za odmrażacz ? https://moto.wp.pl/czytelniczka-spryskala-szybe-auta-odmrazaczem-teraz-ostrzega-przed-skutkami-6329604801529473a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attur Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 mialem kiedyś żółtego plaka i faktycznie na śniegu wyglądało jakby ktoslś nasikał a to mi wygląda na autoland. Ogólnie ta przerażająca historia to poziom wp i faktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Taaa i teraz jak ktoś się nie znam to pójdzie fama, że odmrażacze są beee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 22 Grudnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 W dniu 20.12.2018 o 17:16, Staszek1960 napisał: Dzisiejszy "news" . Co to może być za odmrażacz ? https://moto.wp.pl/czytelniczka-spryskala-szybe-auta-odmrazaczem-teraz-ostrzega-przed-skutkami-6329604801529473a Zdecydowanie Autoland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojciec Dyrektor Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgadza się, Autoland. Pare lat temu używałem go często i żadnych problemów nie miałem z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat06 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dzisiaj udało mi się przetestować Shiny Garage D-Icer. Szyba przykryta śniegiem, pod spodem lód. Zmiotłem wierzchnią warstwę śniegu i zaaplikowałem D-Icera. Działanie mocno średnie, po 5 minutach na szybie nadal w paru miejscach był lód, mimo tego. że wypsikałem chyba 1/4 butelki i ponawiałem aplikację w tych najbardziej zmrożonych obszarach. Do tego to "mleko" przy wycieraniu dodatkowo się rozmazywało... Chyba jedynym plusem tego produktu jest zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Niestety d-icer w mojej opini jest totalnie bezuzyteczny... jak uwielbiam och produkty ten jest fatalny.. psikam psikam i giewno... glacko poszlo i od razu wszystko rozmraza... produkt od adbla tez duzo lepiej sobie radzi chociaz poziom glacko jest nieosiagalny, ale adbl robi to do czego jest stworzony... d-icer niestety nie. Zaleta jest tylko cena i to jak kest promocja bo siuwaksy za 9zl lepie rozmrazaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ja od zeszłego roku używam odmrażacza od @tenzi. Wcześniej używałem tylko marketowych, które działały ale nie tak szybko jak Tenzi. darmowy portal Jedna rada do tego odmrażacza, jest bardzo wydajny. Ja tutaj zdecydowanie za grubo poleciałem Czekam na jakiś większy mróz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaJersey Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Kurde, to ja się zaczynam zastanawiać co mi do butelki wlali. Bo ja mam SG D-Icer i jestem zadowolony. Ba, nie leci mleko tylko zwykły przezroczysty płyn. Będę musiał zerknąć na datę produkcji, bo może zdążyli coś zmienić i się nie chwalą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekW Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Szybki test dzisiaj rano SG dicer. -8 (w nocy pewnie było więcej) pierwsza aplikacja na bogato 2-3minuty puszczam wycieraczki a ku mojemu zdziwieniu szorują po lodzie w niektórych miejscach drugie spryskanie usunęło resztę. Spodziewałem się lepszego wyniku bo przy takiej ilości jaka trzeba spryskać szybę butelka szybko zejdzie. Następny będzie defroster od RRC te same pieniądze a jednak 1L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka17ab Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tenzi bezpieczny dla lakieru, gum, uszczelek? Nic nie odbarwi? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrio Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 @kaka17ab ja używam drugą zimę, nic się nie dzieje. Z mojej perspektywy tenzi w kategorii jakość vs cena to najlepszy produkt na rynku w tej kategorii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Tenzi jest bezpieczny nic się nie dzieje złego. Widziałem go ostatnio w Biedronce w dobrej cenie. Ciekawe czy inne produkty Tenzi też będą dostępne w przyszłości w sklepie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 @Pawel_t11 nawet w Inter Carsie produkty Tenzi są dostępne. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor tenzi Opublikowano 7 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 5 godzin temu, kaka17ab napisał: Tenzi bezpieczny dla lakieru, gum, uszczelek? Nic nie odbarwi? Bezpieczny. Nie odbarwi, bo nie zawiera barwników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Miały być testy Tenzi z RRC i u mnie w biedronkach go nie ma, właśnie wróciłem z objazdówki w poszukiwaniu, w czwartek w drodze do pracy może w którejś go namierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat06 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 W dniu 7.01.2019 o 08:48, alfaJersey napisał: Kurde, to ja się zaczynam zastanawiać co mi do butelki wlali. Bo ja mam SG D-Icer i jestem zadowolony. Ba, nie leci mleko tylko zwykły przezroczysty płyn. Będę musiał zerknąć na datę produkcji, bo może zdążyli coś zmienić i się nie chwalą? Ja zakupiłem go zaraz po tym, jak został wprowadzony do sprzedaży i działa tragicznie. Być może rzeczywiście coś zmienili. Inne produkty @ShinyGarage są w porządku, ale odmrażacz ma u mnie wielki minus. Teraz zamówiłem @Soft99 Glaco Deicer. Z opinii wynika, że to jeden z lepszych odmrażaczy, zobaczymy jak się będzie spisywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Będziesz zadowolony na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1419 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Mam w swoim arsenale odmrazacze Tenzi, Glaco i K2. Nalepszym według mnie jest skrobaczka Murska odkąd ją mam to po odmrazacz już nie sięgam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 A ja jestem niepocieszony .. ledwo -3 dzisiaj, ale pozamarzane krople na szybie, warstwa lodu + zamarznięte wycieraczki.. zestaw murska + odmrażacz softa dał sobie radę z szybą, ale wycieraczki jak przymarzły, tak zostały .. a i nie jest tak pięknie, żeby spryskać i przetrzeć szmatką 12 psiknięć na szybę dało jakiś efekt, ale nie jest tak idealnie jak by się mogło wydawać .. rozpuścił lód, ale nie cały, murska pomogła, no ale wycieraczek nic nie ruszyło .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Dlatego ja codziennie jak wiem że nie będę jeździł zawsze podnoszę wycieraczki. Bo po kilku takich przymarznieciach wycieraczki są śmietnik i nie ważne czy te za 20zl czy za 120zl.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nervus Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 A ja jestem niepocieszony .. ledwo -3 dzisiaj, ale pozamarzane krople na szybie, warstwa lodu + zamarznięte wycieraczki.. zestaw murska + odmrażacz softa dał sobie radę z szybą, ale wycieraczki jak przymarzły, tak zostały .. a i nie jest tak pięknie, żeby spryskać i przetrzeć szmatką 12 psiknięć na szybę dało jakiś efekt, ale nie jest tak idealnie jak by się mogło wydawać .. rozpuścił lód, ale nie cały, murska pomogła, no ale wycieraczek nic nie ruszyło .. W wątku gdzie testuje glaco napisałem, ze miałem lód na szybie i musiałem trochę poczekac aż glaco mi go rozpuści. Zrobil to o wiele szybciej niż inne odmrażacze, jakich używałem do tej pory. Spokojnie :). Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAaaa. Jeszcze jedno. Co do wycieraczek. Daj im tez chwile, jak glaco spływa. Częstsza aplikacja nie spowoduje szybszego działania. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi