Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, tryhp3 napisał:

DETAILINK np. nagle przed BF wrzucił je do oferty a teraz zniknęły.

Sprzedając idealne butelki 750 ml + atomizer guala w cenie 7 zł to przecież to było grzech nie brać... 😉 Dodatkowo też mieli problem z dostępnością u producenta i oferta była limitowana. Wiem bo męczyłem Damiana kiedy butle się pojawia 😉

Opublikowano

Chyba bym tego nie kupił.. Świadomość  że nie mogę posmarować niczym bo mam dożywocie by mnie chyba wykończyła 😁 niby przy dzisiejszym postępie technologicznym by się dało pewnie stworzyć taki szuwaks co wnika na stałe w strukturę lakieru tylko pewnie spadły by zyski że sprzedaży innych. Brzmi jak lekarstwo na raka 😛

Opublikowano

@Streat nie tyle gwarancją, co niewymagająca konserwacji, a to różnica. Z opisu wynika, że w wypadku naruszenia powłoki nie da jej się odratować i trzebaby nakładać jeszcze raz.

Ogólnie te gwarancje na powłoki powyżej 18 miesięcy można włożyć między bajki. Ja zainteresowanych zawsze informuję, że jak chcą takie "7 letnie" to mogą sobie szukać kogoś innego kto z chęcią ich naciągnie- ja lubię spać z czystym sumieniem.

• Lubię to 3
Opublikowano

Całkiem przyjemna nowość z mojej najulubieńszej firmy z Polski 😉 quick show sprayem skradli moje serce. 

Mä to być dodatek do zakupów. Żadna limitowana edycja tylko po prostu świąteczny prezent w świątecznym klimacie 😁

Screenshot_20201211_193942_com.facebook.katana.jpg

• Dziękuję 1
Opublikowano
19 minut temu, Tomas-sg napisał:

Całkiem przyjemna nowość z mojej najulubieńszej firmy z Polski 😉 quick show sprayem skradli moje serce. 

Mä to być dodatek do zakupów. Żadna limitowana edycja tylko po prostu świąteczny prezent w świątecznym klimacie 😁

Zdecydowanie muszę tutaj usunąć konto 😂

QSS jest świetny, z resztą wszystko co kupiłem od Detailink cholernie mi pasuje ale mam jeszcze braki od nich, trzeba nadrobić.

• Lubię to 1
Opublikowano

@KiziorDZN ja też wpadłem w szał Detailink już jakiś czas temu 😁 kosmetyki nie są wybitne ale w relacji jakość/cena są na znakomitym poziomie 😉 tylko szkoda że sklepy detailingowe nie potrafią się zmotywować by nawiązać współpracę... 

• Lubię to 2
  • Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, kamil598 napisał:

obraz.png.e4cca0fb641328007b8e8cd934998e63.png

Czyli ceny standardowe za wózek 🙂

• Dystrybutor
Opublikowano
1 godzinę temu, mizakrze napisał:

Fantastyczna szata graficzna 🙂@DETAILiNK macie juz dodane na stronie, bo nie mogę znaleźć?

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

@mizakrzeDziekujemy🙃 Coś już jest 😉

• Moderator
Opublikowano

obraz.png.aa3f02b8f2290e95e6dd0f1313c4b39b.png A mówią, że nie da się wymyślić nic więcej w kategorii atomizerów 😉

Od 9:45

Opublikowano
19 minut temu, Domel napisał:

A mówią, że nie da się wymyślić nic więcej w kategorii atomizerów 

Od 9:45

Jak tu nie kochać Ameryki za te ich wynalazki.

Mają tam fantazje.

Opublikowano

No tak, tylko po co? A co z atomizerami 360°? Czy ten zadziała do góry nogami? Jak dla mnie kolejny niepotrzebny gadżet.

Opublikowano
49 minut temu, RoBee napisał:

No tak, tylko po co? A co z atomizerami 360°? Czy ten zadziała do góry nogami? Jak dla mnie kolejny niepotrzebny gadżet.

360 to akurat bardzo dobry wynalazek 😉 niepotrzebne to są 2 way spray. 

Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się panowie. Twierdzę, że to coś z postu Domela jest niepotrzebnym gadżetem w obliczu 360°, który ma jeszcze większą funkcjonalność.

• Moderator
Opublikowano
49 minut temu, RoBee napisał:

Nie zrozumieliśmy się panowie. Twierdzę, że to coś z postu Domela jest niepotrzebnym gadżetem w obliczu 360°, który ma jeszcze większą funkcjonalność.

• Lubię to 1
Opublikowano

@Domel

Ale przecież to działa na ten samej zasadzie jak atomizery 360* 😉

Rurka gumowa bardzo elastyczna dociążana delikatnym metalowym sitkiem na dole. Rurka w tym przypadku podąża za płynem. Dla mnie osobiście tka butla to zbędny bajer 😉

• Moderator
Opublikowano
15 minut temu, Tomas-sg napisał:

Ale przecież to działa na ten samej zasadzie jak atomizery 360*

Co to za wynalazek bo nie kojarze 🙂

15 minut temu, Tomas-sg napisał:

Rurka gumowa bardzo elastyczna dociążana delikatnym metalowym sitkiem na dole.

EDIT:

A ok wiem. Mam w Marolexie.

Rzeczywiście zbędny wynalazek Lmao Lol GIF

No to czekam na filmik Larego co takiego unikalnego jest w tej butelce 🙂