Tomas-sg Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 10 minut temu, tryhp3 napisał: DETAILINK np. nagle przed BF wrzucił je do oferty a teraz zniknęły. Sprzedając idealne butelki 750 ml + atomizer guala w cenie 7 zł to przecież to było grzech nie brać... Dodatkowo też mieli problem z dostępnością u producenta i oferta była limitowana. Wiem bo męczyłem Damiana kiedy butle się pojawia
Moderator Streat Opublikowano 10 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Rewolucja w detailingu nas czeka? https://titan-coatings.pl/ Powłoka z dożywotnia gwarancją
Moniak Lord Masło Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Chyba bym tego nie kupił.. Świadomość że nie mogę posmarować niczym bo mam dożywocie by mnie chyba wykończyła niby przy dzisiejszym postępie technologicznym by się dało pewnie stworzyć taki szuwaks co wnika na stałe w strukturę lakieru tylko pewnie spadły by zyski że sprzedaży innych. Brzmi jak lekarstwo na raka
Gozdziu23 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Sporo jest takich powłok z dożytownią gwarancją 1
RoBee Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 @Streat nie tyle gwarancją, co niewymagająca konserwacji, a to różnica. Z opisu wynika, że w wypadku naruszenia powłoki nie da jej się odratować i trzebaby nakładać jeszcze raz.Ogólnie te gwarancje na powłoki powyżej 18 miesięcy można włożyć między bajki. Ja zainteresowanych zawsze informuję, że jak chcą takie "7 letnie" to mogą sobie szukać kogoś innego kto z chęcią ich naciągnie- ja lubię spać z czystym sumieniem. 3
Tomas-sg Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Całkiem przyjemna nowość z mojej najulubieńszej firmy z Polski quick show sprayem skradli moje serce. Mä to być dodatek do zakupów. Żadna limitowana edycja tylko po prostu świąteczny prezent w świątecznym klimacie 1
KiziorDZN Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 19 minut temu, Tomas-sg napisał: Całkiem przyjemna nowość z mojej najulubieńszej firmy z Polski quick show sprayem skradli moje serce. Mä to być dodatek do zakupów. Żadna limitowana edycja tylko po prostu świąteczny prezent w świątecznym klimacie Zdecydowanie muszę tutaj usunąć konto QSS jest świetny, z resztą wszystko co kupiłem od Detailink cholernie mi pasuje ale mam jeszcze braki od nich, trzeba nadrobić. 1
Tomas-sg Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @KiziorDZN ja też wpadłem w szał Detailink już jakiś czas temu kosmetyki nie są wybitne ale w relacji jakość/cena są na znakomitym poziomie tylko szkoda że sklepy detailingowe nie potrafią się zmotywować by nawiązać współpracę... 2
Moderator Domel Opublikowano 11 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Godzinę temu, kamil598 napisał: Czyli ceny standardowe za wózek
Moniak Lord Masło Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 Chyba najładniejsze wiadra. A innowacji z wózkami chyba nikt nie proponuje
Tomas-sg Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Lubię takie świąteczne bajerki @Streat patrz 2
Moderator Streat Opublikowano 12 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 2 godziny temu, Tomas-sg napisał: Lubię takie świąteczne bajerki @Streat patrz juz mi sie podoba 1
mizakrze Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 juz mi sie podoba Fantastyczna szata graficzna :)@DETAILiNK macie juz dodane na stronie, bo nie mogę znaleźć? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 godzinę temu, mizakrze napisał: Fantastyczna szata graficzna @DETAILiNK macie juz dodane na stronie, bo nie mogę znaleźć? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka @mizakrzeDziekujemy Coś już jest
mizakrze Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @mizakrzeDziekujemy Coś już jest I poszło, takie skromniutkie :) 2721Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 1
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 A mówią, że nie da się wymyślić nic więcej w kategorii atomizerów Od 9:45
KUBA46 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 19 minut temu, Domel napisał: A mówią, że nie da się wymyślić nic więcej w kategorii atomizerów Od 9:45 Jak tu nie kochać Ameryki za te ich wynalazki. Mają tam fantazje.
RoBee Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 No tak, tylko po co? A co z atomizerami 360°? Czy ten zadziała do góry nogami? Jak dla mnie kolejny niepotrzebny gadżet.
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 49 minut temu, RoBee napisał: No tak, tylko po co? A co z atomizerami 360°? Czy ten zadziała do góry nogami? Jak dla mnie kolejny niepotrzebny gadżet. 360 to akurat bardzo dobry wynalazek niepotrzebne to są 2 way spray.
alexander.p Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 360 to akurat bardzo dobry wynalazek niepotrzebne to są 2 way spray. 360 super 2ws to taki ręczny prawie ciśnieniowy :)Kwestia zastosowania i robi robotę
RoBee Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 Nie zrozumieliśmy się panowie. Twierdzę, że to coś z postu Domela jest niepotrzebnym gadżetem w obliczu 360°, który ma jeszcze większą funkcjonalność.
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 49 minut temu, RoBee napisał: Nie zrozumieliśmy się panowie. Twierdzę, że to coś z postu Domela jest niepotrzebnym gadżetem w obliczu 360°, który ma jeszcze większą funkcjonalność. 1
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Domel Ale przecież to działa na ten samej zasadzie jak atomizery 360* Rurka gumowa bardzo elastyczna dociążana delikatnym metalowym sitkiem na dole. Rurka w tym przypadku podąża za płynem. Dla mnie osobiście tka butla to zbędny bajer
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 15 minut temu, Tomas-sg napisał: Ale przecież to działa na ten samej zasadzie jak atomizery 360* Co to za wynalazek bo nie kojarze 15 minut temu, Tomas-sg napisał: Rurka gumowa bardzo elastyczna dociążana delikatnym metalowym sitkiem na dole. EDIT: A ok wiem. Mam w Marolexie. Rzeczywiście zbędny wynalazek No to czekam na filmik Larego co takiego unikalnego jest w tej butelce
Rekomendowane odpowiedzi