MarBi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Z tego co widzę, to ma być cała "limitowana linia", a nie tylko ten wosk. Niby fajnie, ale brak numeracji przez co tak naprawdę nie wiadomo ile tych produktów wyjdzie (pozostaje wierzyć w uczciwość firmy),a druga sprawa że w tych edycjach limitowane zaczyna robić się samo opakowanie a nie produkt. Wosk zapewne znajdzie swoich entuzjastów (w linku juz wyprzedany) pytanie czy po zakończeniu limitowanej edycji nie trafi do normalnej sprzedaży bez woreczka i certyfikatu za połowę ceny.. 1
MarBi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @Bare Shine Chyba, że ja źle odebrałem ten post i sie mylę. + limited był z tego co pamiętam 50ml i kosztował bodajże 129zł. Wersja obecna 100 ml za 89zł, ale fakt oprawa zupełnie inna choć moim subiektywnym zdaniem nie to powinno wyróżnać limited edition.
Bare Shine Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @MarBi widzialem to wczoraj. pokazuja swoj wosk limitowany i sami tez twierdza ze te wersje limitowane staja sie komercyjne ale nie wydaje mi sie ze chodzi o to ze oni sami sie przyznawaja do tego, ze wypuszczaja go pod inna nazwa. tez sie moge mylic oczywiscie ale ja tak to rozumiem
MarBi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @Bare Shine możesz mieć rację, jeśli faktycznie tak jest to zwracam honor i przepraszam producenta, ale jeśli nie to jednak trochę słabo to wygląda.
CarlosBlack Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @D@ViD no właśnie dlatego napisałem że "rozsądek podpowiada MI"
D@ViD Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Dobra chłopaki, mówcie co chcecie, ale ja juz mam @CarlosBlack mój rozsądek mówił mi bierz I am Fun Boy Funky Witch 3 1
MarBi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @D@ViD to była jedyna sztuka na stanie ?
D@ViD Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 9 minut temu, kamil598 napisał: @D@ViD Jaki zapach? Ciężko mi kurcze teraz określić 4 minuty temu, MarBi napisał: @D@ViD to była jedyna sztuka na stanie ? było więcej, ale już wyprzedane Jak widzicie treść certyfikatu..... jest zaświadczenie, że to wosk tylko w 99 sztukach.
BarKoz Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @D@ViD Będzie jeszcze dostępny? W sensie w innym sklepie jeszcze.
Grzechu23 Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @BarKoz Tak, zapewne poszło raptem kilka sztuk z tego sklepu, a gdzie tam do 100 Wosk to nie papier toaletowy w marcu na początku covida ;D 3
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 24 Września 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 4 godziny temu, MarBi napisał: @D@ViD ja nie powiedziałem ze tak będzie, a jedynie podjąłem dyskusję. Daleko mi do oskarżenia producenta, tym bardziej FW które bardzo lubię. Jeśli szukasz przykładów to choćby na krajowym rynku Detailink i ich limitowany w wosk w ilości 20 sztuk, obecnie dostępny w seryjnej dystrybucji za 40 czy 50zl mniej. @MarBi Skąd masz taką informację? 4 godziny temu, Bare Shine napisał: @MarBi widzialem to wczoraj. pokazuja swoj wosk limitowany i sami tez twierdza ze te wersje limitowane staja sie komercyjne ale nie wydaje mi sie ze chodzi o to ze oni sami sie przyznawaja do tego, ze wypuszczaja go pod inna nazwa. tez sie moge mylic oczywiscie ale ja tak to rozumiem @Bare Shine1WAX nie jest dostępny pod inną nazwą
MarBi Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @DETAILiNK prześledzicie temat od poprzedniej strony i wszytko się wyjaśni. Źle zinterpretowalem wasz post na instagramie stąd taki wpis (za co już kilka postów wyżej przeprosiłem).
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 24 Września 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 2 minuty temu, MarBi napisał: @DETAILiNK prześledzicie temat od poprzedniej strony i wszytko się wyjaśni. Źle zinterpretowalem wasz post na instagramie stąd taki wpis (za co już kilka postów wyżej przeprosiłem). @MarBiWybaczamy
Moderator Streat Opublikowano 24 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @D@ViD ja juz mam jeden zklepany Takze czekam aż dojdzie do sklepu i tez bede miał u siebie Panowie akurat tak sie złozyło że mam i Wosk limitowany od @DETAILiNK jak i ich nowość czyli Hybrid. Małe porówanie Ty wosków: Kolor inny, zapach inny, Oba woski fantastycznie sie topią ale to akurat żadna nowość w przypadku wosków @DETAILiNK. Jeżeli chcecie to moge zrobić mały test porównawczy jak znajde jakiś panel testowy 1
Administrator AreK Opublikowano 24 Września 2020 Administrator Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Jeśli ktoś zna woski od FW, z łatwością zauważy, że #vettore to zupełnie inny produkt. Limited od Enzo to również co innego. FW i Enzo nie mają już nic wspólnego.@Bare Shine wosk OSD to również inny produkt. Sprzedawca który rozpowszechniał takie bzdury powinien zmienić branżę. Żal..... 4
Bare Shine Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 @AreK dlatego od tego czasu juz tam nie robie zakupow;) 1
Grzechu23 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 @Good Stuff wysłuchało sugestie użytkowników i mamy zamykania ;) 2 1 7 1
Moderator Domel Opublikowano 25 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 53 minuty temu, Grzechu23 napisał: wysłuchało sugestie użytkowników i mamy zamykania ;) Jaka jest cena tego zestawu ? To się jeszcze doczepię - będzie luksusowo jak będzie można tylko gąbkę wymieniać na nowa - czyli kupuje opakowanie raz a wkłady wymieniam sobie regularnie :P Wkłady tańsze od całości ;)
InspektorKot Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 @Domel Można spróbować przymierzyć One Shot Tire Pad
Grzechu23 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 24 minuty temu, Domel napisał: Jaka jest cena tego zestawu ? To się jeszcze doczepię - będzie luksusowo jak będzie można tylko gąbkę wymieniać na nowa - czyli kupuje opakowanie raz a wkłady wymieniam sobie regularnie :P Wkłady tańsze od całości ;) Cenowo to już pytanie do @Good Stuff Też byłbym za tym, żeby również same gąbki weszły do sprzedaży.
kepa416 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Dobra opcja ja zawsze trzymam aplikatory używane w pudełku razem ale zdarza się że się dotkną i ten od opon marzę mi się po lakierze.Co do wymiennych wkładów wydaje się mega eko opcja tylko gąbkę ciężko zamocować mechanicznie aby można było to wymieniać.. Chociaż kilka opcji przychodzi na myśl
doniek77 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 Myślę że jakby był tam wklejony np. Jakiś mega mocny rzep czy coś w tym stylu Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 25 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 3 godziny temu, Grzechu23 napisał: @Good Stuff wysłuchało sugestie użytkowników i mamy zamykania @Good Stuff mega wreszcie będę mógł kupić kilka i podpisać sobie który mam do którego dressingu
Moderator Streat Opublikowano 25 Września 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Września 2020 A w zeszłym roku na Detailing show rozmawiałem o tym z @Good Stuff żeby zrobili takie zatykanie w końcu się doczekałem
Rekomendowane odpowiedzi