Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Hydro Egg’a nie wierzę. Piszą tam o deszczu. Tafla po deszczu wydaje się być nierealna. 
jakoś nie spodziewam się tu cudów. 

Opublikowano

Prawdopodobnie dlatego, że nasza unia zakazuje importowania towarów, które mogą zawierać jakieś substancje chemiczne, które u nas mogą być zakazane.

Opublikowano
1 minutę temu, bonderez napisał:

Jest jakiś taflujący qd/qw godny polecenia?

Jeśli masz na myśli auto bez wody po deszczu to nie ma.

• Moderator
Opublikowano
13 minut temu, b0l5 napisał:

@Domel strasznie drogo

Czy ja wiem 🙂 Gloria dalej droższa, jak dorwę w swoje ręce zrobię pełną relację 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, b0l5 napisał:

No ta z myjki K2 K3 i tak dalej

Pod jakim względem lepsza? 

Porównujesz pianownicę ręczna z pianownica PA 🤦‍♂️

Opublikowano
36 minut temu, b0l5 napisał:

No ta z myjki K2 K3 i tak dalej

Mam wrażenie, że nigdy nie trzymałes glorii w rękach nie mówiąc już o używaniu. Żadna fabryczna pianownica nie zbliży się do tego co robi gloria, choć porównanie samo w sobie bez sensu bo ręczna pianownica ma całkowicie inne proporcje piany.

Opublikowano
6 godzin temu, BarKoz napisał:

Trochę poszperałem i znalazłem taki post. https://m.facebook.com/fussokawax/videos/505821889616210/ "Gładkie jajka" są na rynku japońskim od paru ładnych lat, więc to chyba żadna nowość. Ciekawe czemu nikt tego do nas nie ściągał? 🤔 

polska w wiekszosci jak nie widzi kropelek to "nie ma hydrofoby co to za szajs mi wcisneli"

• Okay 1