Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest co prawda nowość, ale rozwala mnie to, że u nas piszą wyłącznie akredytacja itp. itd. ale jak widać z uk może sobie zamówić "przeciętny zjadacz chleba" in2detailing - co prawda jest adnotacja, że jest wyłącznie dla akredytowanego studia, ale na DW kilka osób prywatnych już kupiło 😉

Opublikowano

@Arkeolowy  z tego co mnie pamięć nie myli to max protect ma też powłokę dla studii i Arka ('nie zeby jakiś ból dupy ) 

Są znajomości są i produkty do użytku 😉

Opublikowano
11 godzin temu, Arkeolowy napisał:

Nie jest co prawda nowość, ale rozwala mnie to, że u nas piszą wyłącznie akredytacja itp. itd. ale jak widać z uk może sobie zamówić "przeciętny zjadacz chleba" in2detailing - co prawda jest adnotacja, że jest wyłącznie dla akredytowanego studia, ale na DW kilka osób prywatnych już kupiło 😉

Każdy kraj ma inne wymogi np z CarPro w Polsce jest dobrze, że należy mieć szkolenia i jakieś reguły bo np z Niemiec kupujesz sobie kiedy chcesz i jaka chcesz ceramike ( Finest/Professional ) a z Gyeonem nie jest inaczej a dodatkowo wiąże się to z marna jakością usług bo kupi byle kto nałoży byle kto i wyjdzie z tego nie wiadomo co i nie działa...

• Lubię to 2
  • Okay 1
Opublikowano

Nie wiem, czy było - kolejna powłoka, kolejny "niepowłokowy" dotąd producent...

82264481_150138259744481_7773642122858594304_n.jpg.4774f0aa0567a03b3b6607dac9029a2e.jpg

Opublikowano

@Grzechu23 a czym różni się od starej wersji gąbki ? Wygląda identycznie, sam używam takiej od jakiegoś roku, spisuje się świetnie.

• Moderator
Opublikowano
13 minut temu, Tomas22 napisał:

@Domel uu panie to już z roku temu można było kupić 😁

Ale że w 31 Grudnia 2019 ? 😛

😉

Poważnie rok temu ? Cholera przespałem 😛 hahaha

Opublikowano
5 minut temu, Domel napisał:

Ale że w 31 Grudnia 2019 ? 😛

😉

Poważnie rok temu ? Cholera przespałem 😛 hahaha

Nie no dalej troszkę 😉

W ANB widziałem spory kawał czasu temu 😁

• Moderator
Opublikowano

45 minut temu, MarBi napisał:

Nowe torby od ADBL

i powłoka od Sonax'a

• Lubię to 1
Opublikowano
kurde fajne torby coś nowego, a nie ciągle te małe kuferki.
Widziałem na dwóch eventach. Mega praktyczne też nie mogłem się ich doczekać.
Opublikowano
1 godzinę temu, Tomas-sg napisał:

Mam taką stanleya kupiona za połowę ceny  prawdopodobnie wieksza

Ja również mam "narzędziówkę" - wygląda prawie identycznie jak Doctor, tyle że moja wydaje się większa, a kosztowała niecałe 100 PLN...

Opublikowano
Ja również mam "narzędziówkę" - wygląda prawie identycznie jak Doctor, tyle że moja wydaje się większa, a kosztowała niecałe 100 PLN...
Podrzuci ktoś linka? Coś sprawdzonego szukam :) a no Doctor trochę sporą ma cenę..
Opublikowano
Teraz, krisbe napisał:
20 minut temu, Eidos71 napisał:

Podrzuci ktoś linka? Coś sprawdzonego szukam 🙂 a no Doctor trochę sporą ma cenę..

Wpisz w google "Torba narzędziowa" 

P.s chyba coś się zepsuło bo cytuje cytowanie. Tak na pewno nie było wcześniej. 🙄