Eidos71 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2022 BIGFOOT MINI IBRID HLR75 Skok 12 mm, talerz 75 mm, zasilanie aku/sieciowe. Bateria 18 V, 2,5 Ah, pozwala na pracę 35-45 minutową. Czas ładowania od 0 do 100 % - ok. 35 minut. W zestawie maszynka, dwie baterie i ładowarka.
RoBee Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 @Eidos71 najnowsze sygnały od moich norweskich kolegów donoszą o czasie pracy nieprzekraczającym 30min. No i cena, która w chwili gdy to piszę oscyluje wokół 11.500,- nok (5.500pln).Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
RoBee Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2022 4 godziny temu, Tomas-sg napisał: @RoBee u mnie wygląda to tak Teraz widzę, że już się opamiętała część sklepów i wobec braku szczególnego hajpu ceny jadą w dół: Ale jest jeszcze kilka, które sztywniutko trzymają cenę: Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Bitek Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 HOUSE OF WAX Zircon House of Wax Zircon to produkt stworzony w zgodzie z tradycją z nutą nowoczesności. Wosk oparty na naturalnych składnikach z dodatkiem krzemionki zapewnia ogromną przyjemność z aplikacji, pozostawia efekt mokrego lakieru oraz świetną hydrofobowość. Zircon dostępny jest w cyklicznych limitowanych seriach, więc niech nie zdziwi Cię inny kolor czy zapach. Skład natomiast pozostaje bez zmian. Nominalna trwałość produktu: od 3 do 4 miesięcy. Skład: wosk carnauba (biała i żółta), krzemionka, żywice, olejki naturalne. 4
Krzynio_spafreak Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @Bitek cudowna informacja czekałem na coś nowego od nich Tylko gdzie to można dostać ?
mizakrze Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @Bitek cudowna informacja czekałem na coś nowego od nich Tylko gdzie to można dostać ?Na alle jestWysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1
ad.am Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @mizakrze @Krzynio_spafreak Na allegro jest zdjecie zircona ale w opisie chodzi o diamonda Też chciałem klikać kup teraz
Krzynio_spafreak Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @ad.am czyli jeszcze nie ma w sprzedaży? 12205618013 opis nie jest z Diamonda
ad.am Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @Krzynio_spafreak nie wiem, nie ma żadnego info na socialach HoW ani w większych sklepach.
Krzynio_spafreak Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @ad.am też patrzyłem na oficjalną stronę HoW ale faktycznie cisza. Miałem pisać do nich. Napiszę i zobaczymy co odpiszą
paki112 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @ad.am chyba poprawiony opis, bo już jest o zirconie (jeśli się nie mylę) 2
Bitek Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 Wosk jest dostępny na sklepie bez partnerstwa na forum, jeśli nie ma problemy mogę podać link. @edit Widzę, że na allegro już dostępny 1
Grzechu23 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 Taka luźna rozkmina.. Jak to jest? Sam producent na żadnym z serwisów (fb, insta, ba - nawet na swojej głównej stronie) nie 'chwali' się nowym produktem, a mimo tego jest zainteresowanie i gdzieś już produkt wisi na allegro i nieznanym nikomu sklepie internetowym? Niektórzy producenci czasami miesiąc przed premierą 'trąbią' gdzie się da o nowym produkcie, reklama goni zapowiedź, a są i znamy takie przypadki, gdzie finalnie i tak produkt wychodzi kicha. 1
ad.am Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @Grzechu23 też o tym pomyślałem, że u innego krajowego producenta miesiąc wcześniej byłoby zdjęcie z produkcji napełnianych słoiczków
Moderator Domel Opublikowano 27 Maja 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 Godzinę temu, Grzechu23 napisał: Taka luźna rozkmina.. Jak to jest? Sam producent na żadnym z serwisów (fb, insta, ba - nawet na swojej głównej stronie) nie 'chwali' się nowym produktem, a mimo tego jest zainteresowanie i gdzieś już produkt wisi na allegro i nieznanym nikomu sklepie internetowym? Niektórzy producenci czasami miesiąc przed premierą 'trąbią' gdzie się da o nowym produkcie, reklama goni zapowiedź, a są i znamy takie przypadki, gdzie finalnie i tak produkt wychodzi kicha. Na razie jedynie u Urban Detailing i chłopaków z Miłośników Detailingu Od przyszłego tygodnia leci do wszystkich sklepów w PL Dodatkowo jest tydzień premierowej sprzedaży właśnie u "Miłośników Detailingu". Jeszcze będą dwa nowe produkty. Zircon to zapach palosanto. Promocja rusza na dniach 4
Krzynio_spafreak Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2022 @Domel dzięki za info Dzień dziecka w tym roku będzie bardzo udany 1
ad.am Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2022 Ale, że nikt jeszcze nie napisał o collabie FW i Pielęgnacji Aut, to ja nie wiem. Limitowany wosk i QD a na forum cisza.
alexander.p Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 7 godzin temu, ad.am napisał: Ale, że nikt jeszcze nie napisał o collabie FW i Pielęgnacji Aut, to ja nie wiem. Limitowany wosk i QD a na forum cisza. @D@ViD konczysz juz butelkę?
D@ViD Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2022 9 godzin temu, ad.am napisał: Ale, że nikt jeszcze nie napisał o collabie FW i Pielęgnacji Aut, to ja nie wiem. Limitowany wosk i QD a na forum cisza. Nic nie pisałem bo ostatnio jestem bardzo busy i nie mam czasu na forum oczywiscie na evencie byłem, a kto nie był ten faja W sobotę, po myciu już pobawiłem się QD i nawet porównałem do QD HI i moge powiedzieć , ze NIE są to te same QD jakby nie którym mogło się wydawać Aplikacja łatwa i przyjemna jak to w produktach Funky. Wosk musi chwile poczekać na swoją kolej 6
Rekomendowane odpowiedzi