Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Domel napisał: Jest juz w sprzedaży ? Pyli ? jeszcze kilka dni i będzie. czy pyli możesz zobaczyć na filmie od nowickiego. Wg mnie w porównaniu do innych tego typu produktów w ogóle nie pyli. 2
D@ViD Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W dniu 31.03.2022 o 00:15, CAR CRAZY napisał: @drufi, @Domel za 5-7 dni będę miał ją u Siebie, jak spisze się zadowalająco to będzie w stałej ofercie i cena powinna byc poniżej 300zł ... Widziałem ze już się pojawiła. pytanie czy to tylko pianownica czy opryskiwacz tez da rade? Preorder 250zl? 1
V1RU$ Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W dniu 31.03.2022 o 00:15, CAR CRAZY napisał: @drufi, @Domel za 5-7 dni będę miał ją u Siebie, jak spisze się zadowalająco to będzie w stałej ofercie i cena powinna byc poniżej 300zł ... W zestawie jest dysza, że może robić za opryskiwacz ? Czy tylko pianownica.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Partner forum Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2022 7 godzin temu, D@ViD napisał: Widziałem ze już się pojawiła. pytanie czy to tylko pianownica czy opryskiwacz tez da rade? Preorder 250zl? tak pre order 250zł tylko pianownica 1 godzinę temu, V1RU$ napisał: W zestawie jest dysza, że może robić za opryskiwacz ? Czy tylko pianownica. Tylko pianownica, puszczając samą wodę to pluje jak inne pianownice czyli zasysa dodatkowe powietrze, jeżeli udało by się znaleźć i zatkać miejsce poboru "lewego" powietrza to wtedy byłby opryskiwacz
MikeLBN Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2022 18 godzin temu, D@ViD napisał: Widziałem ze już się pojawiła. pytanie czy to tylko pianownica czy opryskiwacz tez da rade? Preorder 250zl? Jak chcesz opryskiwacz to bierz https://allegro.pl/oferta/opryskiwacz-akumulatorowy-3l-next-marolex-9960782352
Moderator Streat Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2022 @Krzynio_spafreak terenówki offroadowe myje sie w rzece, ewentualnie duuuuuuuuużo wody z myjki ciśnieniowej i tyle Wiem coś o tym bo brat jeździ w terenie 1
Krzynio_spafreak Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2022 @Streat no jak najbardziej to rozumiem ale jeśli ktoś chciałby detailingowo do off-roadu podejść
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Specjalne info dla członków KA: nowości od nas czyli Glass Polish oraz AIO w dwóch odsłonach (do lakierów twardych i miękkich w super uproszczeniu) od dzisiaj wysyłane jest do Dystrybutorów. Więc możecie się spodziewać premier po świętach. Chwile później premiery najważniejszego produktu w historii firmy - past polerskich. Stay tuned i Wesołych Świąt :). 9 2
Moderator Streat Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @ADBL no i na taką informację czekałem już nie mogę się doczekać nowości
Grzechu23 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 https://fb.watch/cp8bo-an39/ Zapowiadana 'nowość' od evoxy już dostępna. Cena.... 1740 zł Teraz już tego nie zobaczycie, ale rozśmieszyło mnie jak ktoś pod filmem wrzucił linka stricte identycznej maszynki z aliexpress od znanego sprzedawcy SPTA za ~800 zł. Po chwili komentarz usunięty (domyślam sie przez kogo) 1
Tomas-sg Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 @Grzechu23 a zachwytom specjalisty od szyb nie było końca To jest tak wszystko śmieszne że aż żałosne
AudiBlask Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Cena trochę zaporowa. Flex PXE raptem 100 droższy
Moderator Domel Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 PLUS DA 21" @ADBL Jak cena będzie za DA 21" ? 1 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2022 49 minut temu, Domel napisał: @ADBL Jak cena będzie za DA 21" ? 1190,90pln bez torby 1249,90pln z torbą 2
Fisz Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Dorwałem ADBL Glass Polish. Na razie tylko test na płycie indukcyjnej, bo pogoda za oknem nie pozwala. Pytanie do @ADBL - ile tego kłaść (powierzchnia ok. 60x60, podzieliłem sobie na 4 równe części, na każdej dałem mniej więcej ziarenko grochu - czyszczone ADBL Glass Cube - za dużo? za mało?). Ogólnie pracuje się bardzo dobrze, łatwo się rozprowadza, po kilku przejazdach pasta robi się sucha (robione na suchej powierzchni), ale nie pyli - ADBL Glass Cube wszystko ładnie zbiera (kostki nie zwilżałem przed pracą). Poniżej foto z czyszczenia płyty (przed i po) - wcześniej umyte APC 1:10 i po oczyszczeniu również APC. Jak pogoda się trochę ustatkuje to zaatakuję przednią i tylną szybę w aucie, bo mam zacieki od płynu i może drobne rysy też trochę zniweluję, chociaż obawiam się, że ręcznie będzie ciężko to osiągnąć 3
Dystrybutor ADBL Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Jeżeli ilość której użyłeś na tej konkretnej powierzchni powodowała, że pracowało Ci się komfortowo to przy tym pozostań. Ja zazwyczaj dzielę szybę na 4-8 części i na każdym kilka groszków. pozostałości można zmywać..... wodą lub płynem do szyb. Jeżeli chcesz zdjąć rysy to rotacja z filcowym padem w dłoń bo ręcznie będzie ciężko.
Moderator Streat Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @ADBL a pytanie mam czy pasty polerskie to beda występować w odpowiednio dużych pojemnościach? Lubie duze opakowania I takie 1L to chetnie bym przytulił
MMCzysci Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2022 @Streat Dla Pana odpowiednia pojemność to byłby... mauser Wyryte w skale z S20 FE 5G 4
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Streat napisał: @ADBL a pytanie mam czy pasty polerskie to beda występować w odpowiednio dużych pojemnościach? Lubie duze opakowania I takie 1L to chetnie bym przytulił Cześć, jak najbardziej planujemy 1L. Jednocześnie, zwłaszcza jeżeli dużo polerujesz jestem bardzo ciekawy na jak długo wystarczyłaby Ci 200ml :). Produkt jest naprawdę ultra wydajny.
Moderator Streat Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 2 godziny temu, ADBL napisał: na jak długo wystarczyłaby Ci 200ml u mnie butelka pasty zaczyna sie od 946ml małych opakowań w ogole nie kupuje raz ze sa dużo droższe a dwa że i tak troche tego idzie wiec wole zawsze miec zapas 1L pojawią sie jakos niedługo czy nie czekac i brac 200ml? Chetnie przetestuje te pasty bo bardzo mnie zaciekawiły Szczególnie ciekawy jestem perfect finisha bo tutaj jest najtrudniej zrobić dobra paste finishową. Większość past finishowych na rynku jest zbyt agresywna na miekkich lakierach uni (czerwone uni w hondzie ) wiec ciekawy jestem co ta pasta potrafi Ale moze nie zaśmiecajmy tematu, @ADBL czeka na tematu w waszym dziale o pastach 1
Rekomendowane odpowiedzi