paki112 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Kondzio 545 przy swoim pierwszym poście na forum nie wiedziałem jaka jest różnica między deironem a wheel cleanerem, między ipą a cleanerem itd a Ty zaczynasz od informowania o konkretnych pH w koncentracie i roztworze, wow Zapytasz czemu taka reakcja, otóż jak ktoś w pierwszym poście reklamuje jakąkolwiek markę (a tym bardziej taką ze złą opinią) to wygląda to mało obiektywnie. Pozdr
Kondzio 545 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 8 godzin temu, CarlosBlack napisał: Produkt zapewne tak kiepski jak ta reklama. Kup, Użyj,oceń . To jest moja osobista ocena. 7 godzin temu, paki112 napisał: @Kondzio 545 przy swoim pierwszym poście na forum nie wiedziałem jaka jest różnica między deironem a wheel cleanerem, między ipą a cleanerem itd a Ty zaczynasz od informowania o konkretnych pH w koncentracie i roztworze, wow Zapytasz czemu taka reakcja, otóż jak ktoś w pierwszym poście reklamuje jakąkolwiek markę (a tym bardziej taką ze złą opinią) to wygląda to mało obiektywnie. Pozdr Staram się być obiektywny. Oglądam dużo filmów np. Naszego kolegi z forum. Kupuję dużo chemi i ją testuje na własnych autach i autach znajomych. Użyłem konkretnego szamponu który zrobił super robotę wiec nie ma co krytykować tylko kupić lub mogę trochę podesłać na test i porównaniu odczuć. Pozdrawiam
vlodek2532 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Kondzio 545 wiele osób dla zasady nie korzysta z RRC a tym bardziej nie wydaje na to pieniędzy. Ostatnio jeden z naszych kolegów testował ID i po namowie zdecydował się też na RRC jednak odkupił używkę by firma tylko przypadkiem nie zarobiła.
Tomas-sg Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Tak to ja "nie nabijam kabzy łysemu" ktoś tak kiedyś powiedział i zacząłem się do tego stosować Temat id się przesuwają bo brakuje mi kilku a od środy mocno granicę zamknięte... 1
Kondzio 545 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 6 minut temu, vlodek2532 napisał: @Kondzio 545 wiele osób dla zasady nie korzysta z RRC a tym bardziej nie wydaje na to pieniędzy. Ostatnio jeden z naszych kolegów testował ID i po namowie zdecydował się też na RRC jednak odkupił używkę by firma tylko przypadkiem nie zarobiła. Nie jestem jakimś fanem. Używam kosmetyki kilku firm innych tylko testuje i przekazuje dalej ale jak coś działa i jest dosyć dobrze w stosunku do ceny to czemu by nie. Osobiście Używam szamponu i tire and rubber cleaner i jest ok.
AudiBlask Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Nie wiem jak tam wasze kwaśne szampony ale mój po pół roku od zakupu zdecydowanie mniej się pieni.
Kondzio 545 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 1 minutę temu, AudiBlask napisał: Nie wiem jak tam wasze kwaśne szampony ale mój po pół roku od zakupu zdecydowanie mniej się pieni. Ja akurat używam z good stuff i też słabo się pieni.
AudiBlask Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 @Kondzio 545 nie wiem, nie używałem. Chodzi mi o to że, po zakupie pienił się rewelacyjnie. Teraz jest przyzwoicie ale jak reszta produktów z czasem traci swoje właściwości. Bynajmniej ja tak miałem z kilkoma produktami. Definitywne mój ostatni zakup
Kondzio 545 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2021 Dzis kupiłem pędzle qd i preparat do felg z serii bad boys. Po testuje zrobię fotki i wrzucę relację czy się nadają do czegoś bo nie są tanie. Mam kilka produktów od detailink wiec tez zobaczymy. 1
maciek-drummer Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 W dniu 24.01.2021 o 22:47, Kondzio 545 napisał: preparat do felg Uważaj by Ci wżerów nie narobił...
Kondzio 545 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 7 godzin temu, maciek-drummer napisał: Uważaj by Ci wżerów nie narobił... Testowałeś? Wezmę szczury na próbę
vlodek2532 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 @Kondzio 545 po co ma ryzykować produkt firmy, która wielokrotnie testowała kosmetyki na samochodach klientów? Jest wiele sprawdzonych alternatyw i to nawet tańszych. Żeby to jeszcze tanie było ale nie jest a prawda jest taka, że to najzwyklejszy wheel cleaner zasadowy tylko ma inny kolor. 45 zł za 500 ml? Za 30 jest litr koncentratu UWC a zrobi to samo - wystarczy tylko dobrać stężenie. 1
Kondzio 545 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 23 minuty temu, vlodek2532 napisał: @Kondzio 545 po co ma ryzykować produkt firmy, która wielokrotnie testowała kosmetyki na samochodach klientów? Jest wiele sprawdzonych alternatyw i to nawet tańszych. Żeby to jeszcze tanie było ale nie jest a prawda jest taka, że to najzwyklejszy wheel cleaner zasadowy tylko ma inny kolor. 45 zł za 500 ml? Za 30 jest litr koncentratu UWC a zrobi to samo - wystarczy tylko dobrać stężenie. Ogólnie używam cartec felgenreiniger 1-10 i fajnie się domywają
vlodek2532 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 O kurde wszedłem na stronę. Uwaga okazja - próbki wszystko kolorów piany BB RRC jedyne 149 zł za 9x100 ml xD 1
CarlosBlack Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 jprd; 0.9 litra piany za 149 zł a 5 litrów AD Magi można wyrwać za 160 zł ze SMARTem... ale z drugiej strony trzeba kosić naiwnych bo drugi raz już nie kupią
V1RU$ Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 W dniu 24.01.2021 o 21:53, AudiBlask napisał: Nie wiem jak tam wasze kwaśne szampony ale mój po pół roku od zakupu zdecydowanie mniej się pieni. Ten typ tak ma. O ile sam szampon robi bdb robotę - odtykanie NW czy wosków nawet, powłok. To po jakimś czasie coś się z niego ulatnia i przestaje się pienić. Miałem tak u siebie i mój kuzyn to samo. I kilka razy po sieci takie info krążyło. U mnie dolewałem BM żeby było dobrze, bo brak piany mnie irytował. Cóż w 2021 poszukam sobie zamiennika tego szamponu od konkurencji z Polski i w moim skromnym arsenale nie będzie tym samym już nic z RRC.
AudiBlask Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 @V1RU$ też go wspomagam Bubble Makerem. Mój następny wybór to będzie Labocosmetica Purifica 1
Strus Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 @V1RU$ ja już mam kandydata kwasowego
vlodek2532 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 24 minuty temu, CarlosBlack napisał: jprd; 0.9 litra piany za 149 zł a 5 litrów AD Magi można wyrwać za 160 zł ze SMARTem... ale z drugiej strony trzeba kosić naiwnych bo drugi raz już nie kupią https://shop.rrcustoms.com/pl/products/bad-boys-colored-show-foam-box-1730.html gdyby ktoś nie wierzył
zwirek03 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 11 minut temu, vlodek2532 napisał: https://shop.rrcustoms.com/pl/products/bad-boys-colored-show-foam-box-1730.html gdyby ktoś nie wierzył Może to 9 par rękawiczek winduje cenę na początku plandemi towar deficytowy
Kondzio 545 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 2 godziny temu, zwirek03 napisał: Może to 9 par rękawiczek winduje cenę na początku plandemi towar deficytowy Nie dziękuję wolę 5 l adbl i jeszcze zostanie na dobrą czekoladę
V1RU$ Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 4 godziny temu, AudiBlask napisał: @V1RU$ też go wspomagam Bubble Makerem. Mój następny wybór to będzie Labocosmetica Purifica Znam tylko ta cena, czy wart tego hajsu ? 4 godziny temu, Strus napisał: @V1RU$ ja już mam kandydata kwasowego Uronisz rąbka tajemnicy. Bo już trochę ich miałem i w bezpośrednim porwaniu niestety RRC wymiatał.
KUBA46 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 6 minut temu, V1RU$ napisał: Uronisz rąbka tajemnicy. Bo już trochę ich miałem i w bezpośrednim porwaniu niestety RRC wymiatał. Zapewne chodzi o Carlab Red. Nie wiem skąd ta moda na podchody i nie mówienie wprost o jaki produkt chodzi... 3
vlodek2532 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 Dokładnie, jakieś profity macie z tego tytułu? Rozumiem produkt przedpremierowy dostaniecie a nie coś co jest już na rynku
V1RU$ Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2021 7 minut temu, KUBA46 napisał: Zapewne chodzi o Carlab Red. Nie wiem skąd ta moda na podchody i nie mówienie wprost o jaki produkt chodzi... Sprawdzę tego nie miałem. Został jeszcze kwaśny od Elite Detailer i Deturner. Resztę miałem wszystkie no i ten Labocosmetica Purifica. Bo na poprawkę ze strony RRC nie liczę. A szkoda, bo on robi robotę.
Rekomendowane odpowiedzi