MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Tak, ale Gyeon jest też w mniejszym rozmiarze. Budżet mam mocno ograniczony chwilowo, więc muszę ciąć koszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 4 minuty temu, MMCzysci napisał: Gyeon jest też w mniejszym rozmiarze i wszystko jasne rozważ jeszcze FIREBALL PIN TOWEL na allegro ok 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @peciu pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Kupiłem gyoena za 49,90 na allegro, wersja 50x55cm. jak dbać o taki ręcznik, aby posłużył jak najdłużej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @MMCzysci mam Silka od dwóch lat, piorę z innymi fibrami (płyn do prania MF lub taniej - Biały Jeleń Wełna + ocet). poprostu uważaj przy znaczkach i miejscach gdzie możesz zahaczyć. Będzie Ci dobrze służył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Dzięki, też myślę, że dokonałem dobrego wyboru, urzekł mnie ceną i dobrym wynikiem w teście@rygryssRęcznie w szarym mydle też będzie okej?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Godzinę temu, MMCzysci napisał: Dzięki, też myślę, że dokonałem dobrego wyboru, urzekł mnie ceną i dobrym wynikiem w teście@rygryss Ręcznie w szarym mydle też będzie okej? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Ja mojego mam już 15 miesięcy też spisuje się nadal BDB. Polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @rygryss czy to czasem nie ten sam ręcznik który polecałeś? Wygląda identycznie na pierwszy rzut oka https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/RECZNIK-Z-MIKROFIBRY-GREEN-DEVIL-TWIST-TOWEL-60cm-x-90cm-/2948?fbclid=IwAR1X2bS5gjKCBnRMmVNDbI6Ifwy9o5B4W_5erQy1THs5fPqkkn1gcGY0ihk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Nie wiem, ale jest firma, która też nim handluje i jest na forum. Jak coś pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, smerf91 napisał: @rygryss czy to czasem nie ten sam ręcznik który polecałeś? Wygląda identycznie na pierwszy rzut oka https://shop.rrcustoms.pl/pl/p/RECZNIK-Z-MIKROFIBRY-GREEN-DEVIL-TWIST-TOWEL-60cm-x-90cm-/2948?fbclid=IwAR1X2bS5gjKCBnRMmVNDbI6Ifwy9o5B4W_5erQy1THs5fPqkkn1gcGY0ihk Dokładnie jest to ten sam ręcznik, ten sam równeiż mozna zakupic w sklepie proelite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Godzinę temu, Gozdziu23 napisał: proelite Właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Czekałem długo na ten dzień Pug 407 i C8mka osuszone, Gyeon zwilgotniał, ale daleko było mu do przesiąknięcia - trzeba zaznaczyć, że z racji pory roku było dosyć zimno i wilgotno, więc nie miał łatwego zadania, ale dał radę. Bardzo fajny ręcznik. Wziąłem mniejszą wersję i jest taka w sam raz - wygodnie się jej używa. Pytanko - co ile prać ręcznik, co suszenie? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Pranie co suszenie troche bez sensu, pierz jak sue zabrudzi albo jak bedziesz czul ze wlokno przestanie byc miekkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maajkeelo Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Ja w pracy bo pracuje na myjni wycieram irchą Vileda dobrze suszy, nie zostawia smug ale nie wiem jak z rysowaniem karoserii , słyszałem ze ręcznik gruby lepiej zbiera i nie zostawia smug oraz rysek. Zakupiłem Fluffy zobaczymy jak się spisze, porównam go z irchą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 godziny temu, maajkeelo napisał: Ja w pracy bo pracuje na myjni wycieram irchą Vileda dobrze suszy, nie zostawia smug ale nie wiem jak z rysowaniem karoserii , słyszałem ze ręcznik gruby lepiej zbiera i nie zostawia smug oraz rysek. Zakupiłem Fluffy zobaczymy jak się spisze, porównam go z irchą Tu nie ma co porównywać. Ircha jest "zabytkiem" dziedziny mycia samochodów. Mamy teraz na rynku tyle ręczników i sposobów(big boi itp), że ircha stała się totalnie zbędna. Dodatkowo jest ona bardzo niebezpieczna dla lakieru i wymaga dużo większej uwagi niż przy suszeniu np. fluffym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presik Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Panowie, wychodzi na to że WS King to numer jeden ale cena troche zabija, jak ma się do Liquid Elements Silverback? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Października 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 50 minut temu, presik napisał: Panowie, wychodzi na to że WS King to numer jeden ale cena troche zabija, jak ma się do Liquid Elements Silverback? Poczekaj na Black Friday Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielutomek Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @MMCzysci nie słuchaj jakiś bullshitow które wypowiada @Bare Shine... pierz Silka co osuszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Ostatnio pierwszy raz użyłem ręcznik Fireballa Pin Towel. Osuszyłem Insignie z prawie całkowitej tafli i do tego bardzo szybko. Bez mazów. Na koniec ręcznik był bardzo przemoczony, ale dalej działałWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @Bielutomek 1. nie da sie troche milej? 2. po co prac recznik ktorym suszysz czysty samochod po kazdym uzyciu? jaki to ma miec niby sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 15 minut temu, Bare Shine napisał: 2. po co prac recznik ktorym suszysz czysty samochod po kazdym uzyciu? Jak dla mnie głupota. Zbierasz czystą wodę, ręcznik suszysz i dziękuję. Wiadomo, że co któreś suszenie przeprać ale bez przesady że za każdym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @smerf91 to jest dokladnie to o co mi chodzi, wiadomo ze przeprac po ktoryms uzyciu wypada/trzeba ale co osuszanie to bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jendrek1975 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 W jednym ze sklepów dostępnych na forum chciałem zamówić Gyeon Silk Dryer ,ale dostałem odpowiedź że na chwilę obecną mają braki w magazynie, Zaproponowali mi Cyt"jako alternatywę proponuje ręcznik CarPro, jest to taki sam ręcznik tylko o 10cm większy (struktura, jakość identyczna)" 13 zł tańszy od Slika a jestem mega zadowolony,po przesiadce z FLUFFY DRYER,jest to przepaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo// Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Dziś pierwszy raz użyłem tak często tu polecany ręcznik King. Szczerze mówiąc nie bardzo wierzyłem (szczególnie po wyjęciu z torby) że toto da radę osuszyć cały samochód. Wciąż mi trudno w to uwierzyć, ale faktycznie, ten ręcznik świetnie zebrał całą wodę (zostawiłem samochód gdzieś tak na 10 minut po płukaniu, żeby ociekł) niemal bezpośrednio po myciu. Znakomita rzecz. Tutaj małe pytanie: czym najlepiej wypolerować po osuszeniu karoserię? Pomyślałem że kupię podobny produkt tej samej marki, czyli Monster, jeśli zbiera podobnie wodę, to mi zbierze resztki po Kingu i wypoleruje do 100% suchości. To dobry pomysł? Czy może jednak coś innego jest lepsze do finalnej polerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 4 godziny temu, Solo// napisał: Tutaj małe pytanie: czym najlepiej wypolerować po osuszeniu karoserię? Nie rozumiem pytania. Poleruje się maszyną, nie ręcznikiem 4 godziny temu, Solo// napisał: Monster, jeśli zbiera podobnie wodę, to mi zbierze resztki po Kingu Po Kingu nic nie powinno już być do zebrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi