BarteQk Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Panowie i Panie, Jaki QD polecacie żeby wspomóc House of Wax Sapphire? Zbliża się pierwsze porządne mycie na 2 wiadra po aplikacji, a że woda u mnie niestety twarda to muszę się wspomagać QD Który QD będzie fajnie współpracował z woskiem z wysoką zawartością carnauby?(HOW ma 40% wg producenta) 5
menior Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Godzinę temu, BarteQk napisał: Panowie i Panie, Jaki QD polecacie żeby wspomóc House of Wax Sapphire? Zbliża się pierwsze porządne mycie na 2 wiadra po aplikacji, a że woda u mnie niestety twarda to muszę się wspomagać QD Który QD będzie fajnie współpracował z woskiem z wysoką zawartością carnauby?(HOW ma 40% wg producenta) 5 To i QD wzialbym jakis na bazie carnauby zbytnio nie ingerujacy w wyglad jak np.CG p40/finale/Megs gold/czy z tanszych naszego Botoxa
D@ViD Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Czy ktoś widział taka wersje QD CarPro Ech2O ?? Kolor czarny ?
qdlatyNH Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Może tylko to kwestia zdjęcia, ja mam niebieski kolor, a wygląda na zdjęciu na ciemną zieleń.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
ktm950 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 A to nie są po prostu nowe, ciemniejsze butelki?
Pływak Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 5 godzin temu, david2888 napisał: Czy ktoś widział taka wersje QD CarPro Ech2O ?? Kolor czarny ? Nie rzuciło Ci się w oczy, ze dziwnym trafem czarna jest cała butelka pod sam korek?
Bielutomek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Halo halo! echo zmieniło skład, teraz czuć alkohol bardziej. Wraz z @Fittestwierdziliśmy fakt, ze mogli zmienić recepturę, dodając coś odtłuszczające produkt i butla się zmieniły
powalla Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Kto jak kto, ale Fitte pewnie wkrótce wrzuci info z pierwszej ręki
Grzechu23 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 No to jestem bardzo ciekawy czy na plus czy minus te ich zmiany. Często sięgam po stare dobre Ech2o
D@ViD Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Ja znalazlem to na portalu alle od jednej firmy co biore oleje, filtry. Napisalem do nich, to mi odpisali, że "oni maja w sprzedaży produkt w kolorze czarnym"
Fitte Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 Z moich obserwacji wynika, że echo ma inny zapach, znajac carpro zapewne poprawili coś na lepsze aczkolwiek samo echo w sobie już było świetne to teraz musi być petarda odnośnie butli są takie same ale dymione i czarny korek, kolor ECH2O bez zmian.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 @Fitte jaki zapach ma ?
Fitte Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 @BiałyGTi przebija się zapach jakiegoś alkoholu, ipy? Zakupiłem wczoraj 50ml nowej wersji, będziemy sprawdzać
therioon Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2018 ARTDESHINE BIO NANO PRO w akcji jako qd
KHOT Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2018 7 godzin temu, therioon napisał: ARTDESHINE BIO NANO PRO photoshop w akcji jako qd
Michal90x Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Który Quick Detailer najbardziej przyciemni czarny lakier? Luxury Gloss, SG Morning Dew, Sonax BSD? A może coś innego polecicie na szybko ;>
Fredi88 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 3 godziny temu, Michal90x napisał: Który Quick Detailer najbardziej przyciemni czarny lakier? Luxury Gloss, SG Morning Dew, Sonax BSD? A może coś innego polecicie na szybko ;> Qd1 przyciemnia bardziej niż np morning dew na czarnym. Więc może w tą stronę idź
maciek-drummer Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Panowie, a czy Ultimate Quick Detailer od Megsa więcej wniesie do wyglądu ciemnego granatowego uni w porównaniu do Luxury Gloss czy QD1 ?
Fredi88 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 5 minut temu, maciek-drummer napisał: Panowie, a czy Ultimate Quick Detailer od Megsa więcej wniesie do wyglądu ciemnego granatowego uni w porównaniu do Luxury Gloss czy QD1 ? Nie mam ciemnego granatowego ale na jasnym niebieskim do wyglądu najwięcej wnosi qd1 potem luxury gloss i najmniej megs uqd
maciek-drummer Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 @Fredi88 dziękuję za odpowiedź. Pytam bo kończą mi się Luxury Gloss jak i QD1 i pomyślałem sobie by spróbować UQD, ale w takim wypadku nie będę kombinował. Miałem kiedyś Gold Class od Megsa, ale szybko sprzedałem bo właśnie Adbl robił lepszą robotę.
CrisAGC Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 Meguiar's Ultimate Quik Detailer.Coś lepszego od tego tej samej (wodnistej) konsystencji? Żadne SG MD czy ADBL QD1 nie wchodzą w grę, bo mam je i tak średnio bym powiedział, tak średnio..
W1Michal Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 Chemical Guys Extreme slick synthetic. Czy lepszy - dużo zalezy jaki lakier. Mi sie z nim super pracuje. UQD ma tą zalete że kropelkuje genialnie. CG nie koniecznie. Ale jak masz pdo spodem wosk to nie jest to problem. Ja np nie mam czasu ani warunków na smarowanie woskami wiec stosuje tylko spraye
Rekomendowane odpowiedzi