Moderator Streat Opublikowano 15 Lutego 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 @MarBi nie ma za co osobiscie kupiłem zstaw z lampa nova 3k za 520 zł i wtedy wychodzi taki statyw bardzo tanio patrzac po lampie jak jutro znajde czas to cykne fotki jak wyglada minimalna wysokość scangripa i mactronica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 @Streat byłbym wdzięczny. Możesz coś powiedzieć o serii nova ? Jak wypada w kontekście multimatcha, którego też chyba masz. Również planuje zakup tej lampy, ale chyba bliżej mi ku 5k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ValiooX Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja mam problem z szamponami. Jako ze myje na bezdotyku to biorę sobie 10l w dwóch 5l baniakach wrzucam szampon na to 9l wody i litr dobijam z lancy ale żaden z szamponów nawet sleek nie daje piany jak widzę u niektórych hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W moim odczuciu statyw scangripa wymaga doswietlania od dolu. Statyw schodzi do ok 60-70cm od ziemii(na zdjeciu mam opuszczone jakies 10cm od najnizszego mozliwego punktu) zatem srednio sie robi dolne czesci. Sciagasz lampe ze statywu i dolna strefe robisz przestawiajac co kawalek lampe lub posiadasz dwie. Czasem doswietlałem sobie lampą kabinową. Da sie ale optymalizacja czasu pracy srednia. Drugie zdjecie pokazuje refleks jednej i drugiej. Wnioski łatwo wyciagnac. Mam nadzieje ze pomoglem. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @mefONE czy to nova ? bo od tyłu ją przypomina. Jeśłi tak to jaki model ? jesteś z niej zadowolony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Mogłby ktoś mi potwierdzić info czy Funky Witch Zig-Zag ma ~6cm średnicy? Znalazlem na forum tylko 1 takie info i wole sie dopytać. Ew czy polecacie jakieś inne aplikatory ok 6cm (wielkość puszki od testówki fk 1000p ma jakos 6-7cm) do max 10zl (funki z przecena +/- tak wychodzi)? Bo mój obecny z mrcleanera jest za wielki (~10cm) i słabo sie wybiera wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @Skav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @peciu Przeglądałem ten temat własnie i albo aplikatory były za duże, albo nie bylo info o ich średnicy - własnie tam tego zig-zaga znalazlem i średnio widze że jakas alterantywa jest dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 22 minuty temu, Skav napisał: Mogłby ktoś mi potwierdzić info czy Funky Witch Zig-Zag ma ~6cm średnicy post który wkleiłem odnosił się do pytania o średnicę Zig-Zag są tam zdjęcia z pomiarów, alternatywy nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @Skav rzuć okiem na aplikator BH - właśnie przy nim zostałem jak chodzi o smarowanie FK1000 z testera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarBi Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @Skav https://glossfactory.pl/aplikatory/gloss-factory-mini-black-wax-applicator-delikatny-niewielkich-rozmiarow-aplikator-do-wosku-z-logo-75-mm?from=listing&campaign-id=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Ma ktoś możliwość zważyć nowy wosk Prostaff "CC WAX GOLD"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @Skav 8 godzin temu, Skav napisał: Mogłby ktoś mi potwierdzić info czy Funky Witch Zig-Zag ma ~6cm średnicy? Specjalnie dla Ciebie wygrzebałem z odmętów szafki tester FK, jak widzisz aplikator jest o kilka mm za duzy aby wejść do środka puszki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterro Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Cześć, co polecacie do zewnętrznych listw zgarniających przy szybach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 @MarBi to jest model 5K i powiem szczerze, ze brak mobilnośi jest jego najwiekszą wadą, sama lampa myśle, ze spoko aczkolwiek takie przestawianie co chwile moze byc na dluzsza mete uciazliwe. Dzis wybralbym zdecydowanie statyw na kolkach. Jego wykonanie uwazam za konkretne, od razu czuc ze statyw jest solidnie zbudowany przy tym tez bardzo ciężki. Lampe raczej brałbym dzis o zmiennym spektrum, czyli jakis multimatch lub cos w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Hej hej. Z jakiego QD powinienem korzystać mając na aucie FX Protect Vision? Szukałem, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 13 minut temu, czester napisał: Hej hej. Z jakiego QD powinienem korzystać mając na aucie FX Protect Vision? Szukałem, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi. FW BOTOX, CarPro Ech2O 1:15, ENZO QD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 3 minutes ago, D@ViD said: FW BOTOX, CarPro Ech2O 1:15, ENZO QD Dzięki! A QD zrobiony z Wolfganga nadałby się może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 1 minutę temu, czester napisał: Dzięki! A QD zrobiony z Wolfganga nadałby się może? Nada się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Kto miał do czynienia z firmą Pro-Line (właściwie jest to chyba jakaś specjalna linia Rigum)? Dywaniki/maty do bagażnika są OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Just now, D@ViD said: Nada się To elegancko! Nie będę musiał wydawać dodatkowej kasy : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 @MMCzysci mam dywaniki i polecam, idealnie dopasowane do podłogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Te "3D", czy może zwykłe gumiaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Teraz, MMCzysci napisał: Te "3D", czy może zwykłe gumiaki? 3d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi