poncio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Pytanie do użytkowników Marolexa - jakiej wersji używacie do chemii? Marolex inne opryskiwacze ma do zasady a inne do kwasów, być może któryś nadaje się do jednego i drugiego
Notcon Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @poncio Ja mam zwykły żółty. Korzystam głównie z niego przy SG Citrus Oil, UWC (rozcieńczenia od 1:8 do 1:4) czy rozcieńczonego APC. Drugi rok już go mam i śmiga jak nowy. Kwasów czy Tara nie testowałem więc w tej kwestii się nie wypowiem, ale podejrzewam że może być za słaby.
FilipO Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Żółty ogrodowy 2l jako oprysk SG CO / CT CO / ech2o i nie ma problemu jak na razie.
poncio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Ultimate Wheel Cleaner Excede oraz Tire rubber też na żółtym da rade? Cleantech Clean Wheel już pewnie nie dogada się z żółtkiem
Adaszek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 U mnie trzylitrowy standardowy marolex lata na oprysku już prawie 2 lata(sg citrus oil/bh autofoam) i nadal działa jak na początku i nigdy nie był wypłukiwany z chemii po oprysku
Gold_Car Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Panowie jaka jest różnica między tymi produktami 303 chce wyprać fotele w aucie i myślę zabezpieczyć je fabric guardem od 303. Ale są dwa rodzaje ? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Gold_Car napisał: Ale są dwa rodzaje ? W butelce jest to samo - różnią się tylko etykietami. Obecna - ta po lewej - to już trzeci wzór etykiety. 303 co jakiś czas, przy okazji wprowadzania nowych produktów, zmienia etykiety wszystkich (prawie wszystkich) produktów, bez zmian w ich formulacji. 1
Gold_Car Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Eidos71 no właśnie nie wiem . Miałem kupić i na allegro patrzę i są te dwa obrazki i inne opisy i zwątpiłem ... I nie wiem czy to dwie wersje czy tylko zmiana szaty graficznej etykiety , tylko inne opisy są i z tąd moje wątpliwości.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
CarlosBlack Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 ma ktoś możliwość zważyć nowe opakowanie CarPro Lite?
Eidos71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Gold_Car kupuj ten z najnowszą etykietą - dostaniesz "najświeższy i najmniej zleżały produkt. 1
Gold_Car Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Eidos71 mówisz o tym ?Na telefonie mam zdjęcia jedyno pod drugim. I nie wiem które jest z lewej Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Gold_Car - tak, to jest najnowsza etykieta.
ErykGarage Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Mogę pady gąbkowe i mikrofibrowe wyprać w pralce razem z fibrami od ścierania pasty ?
Eidos71 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 5 minut temu, ErykGarage napisał: Mogę pady gąbkowe i mikrofibrowe wyprać w pralce razem z fibrami od ścierania pasty ?
MMCzysci Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Czy ktoś ma dostęp do Citroen Service Box i zechciałby sprawdzić mi lokalizację jednej części?
Oracle Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Czy ktoś z Szanownego Towarzystwa wie gdzie w tym zapyziałym kraju można kupić szampon CG Glossworkz w opakowaniu 3780ml? Szukam, wydzwaniam - póki co, bez efektu. Z góry dzięki za info.
mat231 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jaką polecacie szczotkę do opon niskoprofilowych?
Adaszek96 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jaką polecacie szczotkę do opon niskoprofilowych?Muc-off
mat231 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @Adaszek96 Ogólnie jest problem z dostępnością tych szczotek. Czy zamiast muc off podejdą szczotki MOTHERS DETAIL BRUSHES?
Fredi88 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 12 minut temu, mat231 napisał: Czy zamiast muc off podejdą szczotki MOTHERS DETAIL BRUSHES? Tak. To moje ulubione szczotki do naleśników na wyższych oponach trzeba się nią namachać ale przy niskim profilu jest lux.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 A ja do opon polecam taka z twardym wlosem pieknie czyści oponę. Nawet niskoprofilowe ( mam u siebi 35 profil i daje mega rade ) 1
Krzychu PatrioT Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jaką pastę i pad polecacie aby zrobić one step do saaba kod lakieru 170 ?
ErykGarage Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Poszukuje polerki typowo do robienia pamp przednich, aktualnie Lece na harmonię da 15.Jednak z racji jego rozmiaru talerza i skoku 15mm jest to strasznie niewygodnie.Po namysłach wpadłem na pomysł aby kupić rotacje, aby szybciej wycinać szlif po papierze.Tylko teraz pytanie co wybrać ? Zastanawiam się aktualne nad Evoxa HDR200.Czy może coś innego w podobnej cenie ? Druga sprawa, jest jakaś sprawdzona taśma maskująca która nie będzie nasiąka wodą w trakcie szlifowania i się odklejać ? PS:Czy zostawienie kawałkami org klaru(oczywiście z wyciągniętymi odpryskami) na lampie jest dużą profanacją i lepiej tak nie robić ? W moim przypadku po dobrym wykończeniu nie ma śladu że było tak zrobione.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 7 godzin temu, Krzychu PatrioT napisał: Jaką pastę i pad polecacie aby zrobić one step do saaba kod lakieru 170 ? Nie ma złotego przepisu na lakier ale zaczyna sie od średniego pada i średniej pasty mozesz kupic sonaxa 05-05 jest dość fajny bo dobrze wycina i zostawia ladne wykończenie. Co do padów to sprawdz jakie sa w twoim przedziale cenowym i kup srednie np royalpads one step
marco80 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2020 @ErykGarage Taśme zabezpieczającą kup zielone Colad albo 4CR(To najprawdopodobniej to samo).Lampę zawsze się robi cała i czasem nie jest łatwo usunąć fabryczne zabezpieczenie tym bardziej jak lampa jest np zniszczona w górnej części a w dolnej nie(nie bardzo rozumiem jak można nie usunąć fabrycznego zabezpieczenie a usunąć odprysk?)
Rekomendowane odpowiedzi