mrsjackdan Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 @Marcin Gugu33 W gdyni na komandorskiej masz sklep abt 24, dostaniesz tam od ręki pady nata
Marcin Gugu33 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Ok a Fusso 12mth black kupiłem do czerwonego Audi- tak gdzies wyczytałem- dobrze?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Hubee Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 1 godzinę temu, Marcin Gugu33 napisał: Ok a Fusso 12mth black kupiłem do czerwonego Audi- tak gdzies wyczytałem- dobrze? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Lakier Ci sie zmarszczy... 1
RafalB Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Ok a Fusso 12mth black kupiłem do czerwonego Audi- tak gdzies wyczytałem- dobrze?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu TapatalkaSam kiedyś zadawałem podobne pytania Smaruj bez obaw. Poczytaj trochę o aplikacji bo to wymagający wosk.Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Dystrybutor tenzi Opublikowano 18 Lipca 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 W dniu 7.07.2018 o 13:20, Majkelu napisał: Czy TENZI RĘCZNIK POLERSKI z mikrofibry 38x38cm nada się do przepolerowania QD? I czy TENZI Detailer CZYSTA FELGA CZYŚCI BRUD I OSAD (nie krwawa felga) nada się do czyszczenia opon? Bo takie info widnieje chyba na butelce. Dwa razy zdecydowanie tak 1
Michał126 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 12 godzin temu, RafalB napisał: Sam kiedyś zadawałem podobne pytania Smaruj bez obaw. Poczytaj trochę o aplikacji bo to wymagający wosk. Czego się obawiać? To nie UNCr, że jak ktoś nie ma cierpliwości, to przy mazach może co najwyżej zapłakać i próbować go ściągać Jak Marcin będzie smarował tym woskiem po aucie jak masłem po kanapce, to sam się przekona, że nie warto. Ale nic nie popsuje
krissolek Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Jaka jest najłatwiejsza w aplikacji powłoka która w miarę długo posiedzi na lakierze i dość mocno go przyciemni?
michalwi Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Może Tevo S36? Bo np. Gtechnic G1 jest banalny w aplikacji jednak podobno tak średnio się utrzymuje.
Madri Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Czy Dodo Juice Lime Prime ma konsystencje bardziej wodnistą czy jest gęste jak pasta do polerowania. Pytam bo zakupiłem ale dziwi mnie że jest takie bardziej wodniste.
Michał126 Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 3 godziny temu, michalwi napisał: Może Tevo S36? Bo np. Gtechnic G1 jest banalny w aplikacji jednak podobno tak średnio się utrzymuje. Przecież G1 jest do szyb i utrzymuje się bardzo dobrze
StreamHD Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 O co chodzi z tym Mr Fixem? Mam wrażenie, że od pewnego czasu jest tego wybitnie dużo na forum. Czemu jest taki boom na to i wszędzie się o tym gada?
Tomas-sg Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 @StreamHD bo jest tani. Strach pomyslec ze ludzie moga to uzywac nie znajac skladu....
michalwi Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 2 godziny temu, Michał126 napisał: Przecież G1 jest do szyb i utrzymuje się bardzo dobrze Mój błąd, pomyliło mi się z C1 1
Kurskey Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Czy po użyciu PB Black Hole nakładać jeszcze na niego Wosk celem podbicia efektu oraz wytrzymałości ???
michalwi Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 @Kurskey Ja po politurze nakładam ponieważ sama ma dość słabą trwałość
RafalB Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Czy po użyciu PB Black Hole nakładać jeszcze na niego Wosk celem podbicia efektu oraz wytrzymałości ???Ja ostatnio położyłem Pete's 53 i zjechał po 2 tygodniach.... efekt był Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
alexander.p Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 14 godzin temu, Madri napisał: Czy Dodo Juice Lime Prime ma konsystencje bardziej wodnistą czy jest gęste jak pasta do polerowania. Pytam bo zakupiłem ale dziwi mnie że jest takie bardziej wodniste. raczej wodnistą, ale bez przesady.
szpyrek Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Zrobiło się ała na dachu przy relingi. Doradzicie jak to ugryźć? Będzie trzeba pewnie relingi ściągnąć czyli cała podsufitke w środku. Czy zostawić bo jak to mówią, guano nie śmierdzi dopóki się go nie rozkopie xD
Kita Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Czołem, Krótkie pytanie Prima Amigo i Prima Bannan jakie aplikatory?
ghost Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 31 minut temu, Kita napisał: Krótkie pytanie Prima Amigo i Prima Bannan jakie aplikatory? cleaner - gąbka obszyta mikrofibrą / tricolor / piankowe słoneczka - zdania są podzielone ja korzystam z pierwszych dwóch, co kto lubi. wosk - piankowe słoneczka Megs Liquid Elements itp...
Fredi88 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 41 minut temu, ghost napisał: cleaner - gąbka obszyta mikrofibrą / tricolor / piankowe słoneczka - zdania są podzielone ja korzystam z pierwszych dwóch, co kto lubi. Pierwszym nie potrafię pracować. Wg mnie ciągnie za dużo produktu. Ja do cleanera używam Royal Pads Cleaner Aplicator. Fajnie się sprawdza bo jest dość twardawy (jak tricolor).
michalwi Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Są jakieś środki do opryskiwacza oprócz SG Pre-wash citrus (najlepiej z neutralnym ph)? A piana aktywna w jakimś większym rozcieńczeniu nadawała by się do opryskiwacza?
Michał126 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 3 godziny temu, szpyrek napisał: Zrobiło się ała na dachu przy relingi. Doradzicie jak to ugryźć? Będzie trzeba pewnie relingi ściągnąć czyli cała podsufitke w środku. Czy zostawić bo jak to mówią, guano nie śmierdzi dopóki się go nie rozkopie xD Ja bym to rozszlifował bez ściągania, zabezpieczył (np. Miparoxem) i tyle. I tak Ci nikt nie będzie tego oglądał.
szpyrek Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 A potem na to lakier? Jaki kolor zostawia ten miparox?
S3ci0r Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 W dniu 16.07.2018 o 23:48, misz.czu napisał: Czy jestem w stanie wypolerować cały samochód jednym zestawem padów? jesteś, wiem z własnego doświadczenia z tym że ja robiłem to etapami, po 2-3 elementy dziennie, ale koniecznie kompresorek do czyszczenia futra/mf/gąbek, nie wyobrażam sobie czyszczenia tylko samą szczoteczką, jest po prostu przepaść pomiędzy tymi metodami. cutting jechałem futrem + cutmax.
Rekomendowane odpowiedzi