zawisza Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jako że zbliża się lato - Soft99 Authentic vs Chemical Guys Pete's 53 ? Kto lepszy i czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Gyeon Wetcoat vs Koch Protector Wax czy ShinyGarage Wet Protector? Ktoś z testujących wypowiadał się chyba, że SG zostawia większy połysk jak Gyeon. Ktoś co miał poleca coś z tej trójki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Godzinę temu, zawisza napisał: Jako że zbliża się lato - Soft99 Authentic vs Chemical Guys Pete's 53 ? Kto lepszy i czemu Authentic jest dobry, ale petes53 jest rewelacyjny. O obu napisano wiele 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @zawisza @ghost Też miałem Pete'a w koszyku, ale postanowiłem spróbować na ten sezon letni FW Hypnotic Icon Pete's musi poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 [mention=17911]zawisza[/mention] [mention=18234]ghost[/mention] Też miałem Pete'a w koszyku, ale postanowiłem spróbować na ten sezon letni FW Hypnotic Icon Pete's musi poczekać Widziałem test to funky witch wykazał 0 przyciemnienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Używa ktoś do zaprawek Fluid Pen? Którą wersję wybrać 0,5 czy 0,3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółas Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie co sądzicie o SHINY GARAGE Paint Cleaner +? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jaki polecacie środek do plastików pod maską, żeby wykońćzenie było matowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Koch Motorplast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie przygrzałem palnikiem i rysy zeszły. Następnie nagrzałem i przyłożyłem papier ścierny żeby pozostawić chropowatość.. Na to poszedł natural look i praktycznie nic nie widać... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Jakiej temperatury użyłeś w Hot Air?wysłane przez tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomson Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie jest jakiś godny polecenia konkurent dla adbl IQD? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
West Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie, ile dni po aplikacji powłoki ceramicznej Kisho Si-811 można umyć auto na bezdotyku? Auto wygrzane lampani, zrobione zgodnie ze sztuką. Auto odebrałem w piątek i od razu pojechało w trase, w tej chwili jest całe białe od soli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @Arkeolowy Akurat 2 sklepy w których będę robiłzamówienia nie mają tego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @YOBACK najmniejsza bańka Motorplasta to 5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 mogę na połowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jakiej temperatury użyłeś w Hot Air?wysłane przez tapatalkSzczerze to nie wiem... Użyłem palnika na gaz, który służy mi do grzalek w epapierosie... Podgrzewalem zbliżając palnik do miejsca uszkodzenia aż do momentu w którym poczułem gorące na palcu. Z takiej odległości dosłownie tylko chwilę, kilka sekund i odpuszczalem.. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOBACK Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @BiałyGTi A kojarzysz jakieś zamienniki z matowym wykończeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Szczeze mowiac to nie, uzywalem APP oraz teraz Motorplasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 którą pastę do one-stepu jako tą najprzyjaźniejszą byście polecili? maszyna DA 9mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @S3ci0r jaki auto, lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 różnie, np jakieś nowsze bmw, nie wiem dokładnie co to za model, lakier czarny chyba mettalic. pytam tak bardziej uniwersalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Dobra opcja na one step to Sonax NP 03-06 na żółtej gąbce NAT, ewentualnie na twardsze lakiery Sonax EX 04-06 też żółta lub czerwona gąbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 właśnie tak bardziej skłaniałem się ku EX 04-06 lub PF. gąbki mam royala więc jakiejś dużej różnicy nie powinno to robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Zapewniam Cię, że NP 03-06 to fajna pasta i też robi robotę, ale PF, który podałeś też sobie na niektórych lakierach poradzi ( głównie tam gdzie nie da rady NP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 dlatego pytałem ogólnikowo i o uniwersalność. PF / EX wydają się w tym przypadku najbardziej trafnym wyborem. mam cutmaxa i bardzo jestem zadowolony z jej efektów oraz łatwością z jaką się na niej pracuje (wypracowanie/docieranie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi