Qlimaxss Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 @Streat @Karbo @Tomas-sg @kamil598 @piotrek305 @adi1509 Zostają przed lifty Cześć , po dłuższej przerwie w publikowaniu co tam u mojego dzielnego Stliacza Nie odszedł na pewno w zapomnienie Oj nie nie Jak pisałem wcześniej na początku października wziąłem Ślub . I pojechałem tam gdzie kolega @Streat ale na letnich . . Ale jako że najpierw furmankę wypadało by sprawdzić przed tak długą jazda. Więc pojechałem do dobrego kolegi na przejrzenie autka i wyszły końcówki drążków obie, łączniki staba na lewym był lekki luz. łożysko tylne bo już od kilku tygodniu zaczęło wkurzać ;( . Filtry + oleje Tutaj @Grzechu23 dobry deal dałeś z filtrami. Mnie wyszło dużo więcej dodatkowo wycieraczki przód + tył . Pomyślałem że warto pyknąć rozrząd bo jeszcze nie robiłem Jeszcze do wymiany byłą poducha silnika tzw lizak oraz jedna guma tłumika niedaleko kata . Od dawna to za mną chodziło , wymienić wszystkie zewnętrzne żarówki .Tak też uczyniłem . Aaa i jeszcze kupiłem nowe kierunki Magnet Marelli bo moje były bardzo wyblakłe od Słońca. .Teraz wygląda to zdecydowanie fajniej. Kupiłem tez kierownice w skórze bo miałem już dosyć tego plastczanu ;( . Kupiłem najładniejsza , ale niestety miała wadę której nie było widać na aukcji . .Szkoda że nie udało się dogadać na odbiór @lukeu Tak to bym poszukał innej , ale .. Na szczęście udało się dojść do konsensusu z sprzedawca i oddał za nią połowę hajsu gdyż ostatecznie ja sobie zostawiłem . I jestem w trakcie jej obszywania. Dodatkowo aby fajniej to wyglądało udało się dorwać Ori gałkę w skórze . Czaiłem się na nią z pół roku. . Najwidoczniej czekała na mnie Bo była jedyna na allegro. Po części też nagroda za dzielne dojazdy na podróż poślubną . Czeka grzecznie jak zamontuje obszytą kierownicę. A jako że powolutku idzie zima , w ta sobotę wjechało coś mocniejszego na te ohydne pogody ( Bilt Hamber Finis ) Kładłem go wiele razy na auta znajomych , a na moje zawsze coś innego . a żeby potestować wpadło na połowę auta selant Wowo . Zobaczymy co z tego wyjdzie . Jak dla mnie oba siadły Kozak na fiaciku Jak zwykle dziękuje koledze @Gozdziu23 za udostępnienie miejscówki do zabaw To tyle niedługo jeszcze chce na dniach obkleić słupki folia bo są . Tym którzy tu dobrnęli . 15 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Gratulacje na nowej drodze życia bardzo fajny serwis wyszedł no i finis fajnie usiadł na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 @Qlimaxss no i po chłopie Obrączką wybijane rytmy na gałeczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Godzinę temu, Streat napisał: Gratulacje na nowej drodze życia bardzo fajny serwis wyszedł no i finis fajnie usiadł na aucie Dzięki bardzo . Należało mu się jak psu zupa. Prawie 1.5 roku dzielnie woził mi dupe w dzień w dzień . Oj tak aż szkoda że tak późno wylądował ( Rok wcześniej wpadło fusso,) bo na prawdę mega fajnie siadł. Godzinę temu, Tomas-sg napisał: @Qlimaxss no i po chłopie Obrączką wybijane rytmy na gałeczce? Ja tam mega zadowolony Aaa Jak , jeszcze na starej plastikowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 WOW WOW WOW !! Gratulacje !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 Godzinę temu, Qlimaxss napisał: Gratulacje na nowej drodze zycia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2020 2 godziny temu, Qlimaxss napisał: Tym którzy tu dobrnęli . Staaaary! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! A stilo? ZA HAJS Z KOPERTOWEGO BALUJ PANIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @Qlimaxss gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @piotrek305 @Bare Shine @Karbo @keza Dzięki Panowie . 5 godzin temu, Karbo napisał: Staaaary! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! A stilo? ZA HAJS Z KOPERTOWEGO BALUJ PANIE ! No akurat się pomyliłeś wszystko za swoje pieniądze . Moje pomysły w auto opłacam sam. A koperty poszły na wkład na kwadrat 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @Qlimaxss Gratulacje! Co do kierownicy to znam ten ból. Też kupiłem "nową", miała być piękna a finalnie będę obszywał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 10 godzin temu, Qlimaxss napisał: Jak zwykle dziękuje koledze @Gozdziu23 za udostępnienie miejscówki do zabaw Ten to ma z nami przefikane :), nie @Gozdziu23 ? Już wiadomo gdzie idzie kasa z wesela 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 3 godziny temu, lukeu napisał: @Qlimaxss Gratulacje! Co do kierownicy to znam ten ból. Też kupiłem "nową", miała być piękna a finalnie będę obszywał... Dzięki Bardzo . No kupiłem najdroższa dostępna i najładniejszą a i tak trzeba było szyć. Ale na szczęście już dziś do mnie monter z serwisu dzwonił w piątek wymiana. 2 godziny temu, Strus napisał: Ten to ma z nami przefikane :), nie @Gozdziu23 ? Już wiadomo gdzie idzie kasa z wesela Jak bym tym hajsem tańczył. To już byłby u lakiernika na malowanie całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 @Qlimaxss Gratulacje na nowej drodze życia i przy okazji spytam. Co tam za cleaner użyłeś pod FINISa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 27 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 13 minut temu, Sodol napisał: @Qlimaxss Gratulacje na nowej drodze życia i przy okazji spytam. Co tam za cleaner użyłeś pod FINISa? Dziękuję . Cleaner od Poorboy's na czerwonym padzie Lack Country jak dobrze pamiętam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 W dniu 27.10.2020 o 05:09, Qlimaxss napisał: A koperty poszły na wkład na kwadrat Garaż stawiasz ? Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, a zwłaszcza wyrozumiałej żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 39 minut temu, xadamx napisał: Garaż stawiasz ? Gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, a zwłaszcza wyrozumiałej żony. Dzięki , bardzo . Na ten moment nie ale jest w planach . 35 minut temu, Arkadio_Gdansk napisał: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Dziękuję, bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 @Qlimaxss ja również dorzucam swoje gratulacje. Dbajcie o Siebie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 28 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 1 godzinę temu, Hawk napisał: @Qlimaxss ja również dorzucam swoje gratulacje. Dbajcie o Siebie!!! Dzięki, wielkie. Staramy się to robić każdego dnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 @Qlimaxss, przyjmij i ode mnie najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia Jako że dostawałem już załamki po spojrzeniu na samochód, nie mówiąc o otworzeniu drzwi (proszę wybaczyć zgnojony dywanik, sprzątanie cmentarza), trzeba było coś z tym zrobić. Miało być szybkie mycie i sprzątanie bez wodotrysków... wyszło jak zwykle. Głupie hobby. Na koniec wymiana żarówki od podświetlenia tablicy. Nie wiem, co za łeb wymyślił, żeby do wymiany żarówki trzeba było wyjąć lampkę, a do wyjęcia lampki - zdjąć tablicę, ale posadziłbym go gołym tyłkiem na mrowisku. To prawdopodobnie ten sam myśliciel, który zaprojektował reflektor, w którym dojście do żarówki od świateł mijania jest po zdjęciu koła. Muszę powiedzieć, że chyba "odznielubiłem" QD1. Coś tam się po nim nawet szkli Na oponach oczywiście Perl. P.S. Wiem, co sobie myślicie, kostka będzie jutro umyta 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 1 minutę temu, MMCzysci napisał: @Qlimaxss, przyjmij i ode mnie najserdeczniejsze życzenia, wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia To prawdopodobnie ten sam myśliciel, który zaprojektował reflektor, w którym dojście do żarówki od świateł mijania jest po zdjęciu koła. Dzięki , wielkie. Oj oglodałbym się za takim Smarcikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 He, dzięki, ale uwierz, że nie ma za czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Teraz, MMCzysci napisał: He, dzięki, ale uwierz, że nie ma za czym Właśnie jest, tak jak za twoją cytryną . Bardzo lubię zadbane furki. Takie zwykłe ale widać że ktoś je wkłada w nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Magia kadrowania zdjęć Z przodu miał drobną przygodę, ale jeżdżę z tym tak, bo ceny części do niego to jakiś kosmos... Zderzak w stanie nadającym się do czegokolwiek ~ 1000 zł... Do tego lampy do polerki. Trochę się obraziłem, jak kolega na forum to wytknął, ale cholera, ma rację.... Jak się przesiądę do niego z cytryny (ksenon), to coś jakby wzrok się słabszy robił... Będziem działać, ale już nie w tym roku. "Hęd łosz onli" na ramkach, to musi wyglądać po ludzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 7 minut temu, MMCzysci napisał: Magia kadrowania zdjęć Z przodu miał drobną przygodę, ale jeżdżę z tym tak, bo ceny części do niego to jakiś kosmos... Zderzak w stanie nadającym się do czegokolwiek ~ 1000 zł... Do tego lampy do polerki. Trochę się obraziłem, jak kolega na forum to wytknął, ale cholera, ma rację.... Jak się przesiądę do niego z cytryny (ksenon), to coś jakby wzrok się słabszy robił... Będziem działać, ale już nie w tym roku. "Hęd łosz onli" na ramkach, to musi wyglądać po ludzku Hahahaha , oj ja też mam przód po przygodzie . Ale powolutku do przodu staram się to tuszować . Oj to słabo, ale no mało tych smartów jeżdzi. Więc wiadomo od razu cena w górę. A handlują tym.głównie handlarze. Ja już lampy mam za sobą . Hahaha no to już wypada. U mnie też naklejka na rejestrację forumowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi