KiziorDZN Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @mefONE Jakie ET felg ? Czy to na dystansach tak ładnie odsadzone ?
danielek. Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zrobiłem serwis klimy po 7 latach brakowało 320 g czynnika Ozonator własnej konstrukcji już dawno się zwrócił
Moderator BiałyGTi Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Sprzątanie oraz przyszykowanie mercedesa pod korektę (nie długo wiecej na forum )
mefONE Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 hours ago, KiziorDZN said: @mefONE Jakie ET felg ? Czy to na dystansach tak ładnie odsadzone ? Bez dystansow. Nie pamietam bo zamawialem je do innego auta ale nie siedzialy iwiec zostawilem sobie. Chyba 35 ale nie jestem pewien bo mialem na RS4 zalozone 18 prawie takie same i ktores z nich mialy 35.
yas Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 5 godzin temu, FilipO napisał: Haha, ah ta Cytryna i jej letni setup zimowy jak dla mnie lepszy, oryginalne felgi bardziej mu pasują. By nie było offtopu, sprawdziłem czy auto jeszcze stoi w garażu (w sumie od końca marca.. ) czy jeszcze prąd ma, i drobne porządki w schowkach itd. A i fotkę przy okazji zrobiłem ps. Szukam sposobu na zagospodarowanie garażu 5.2 x 3.2x2.2 metra.. (najniższy punkt stelaż bramy 1.75m) ale wykladzine to masz jak rus dywan na scianie z takim metrazem garazu za duzo nie podzialasz, ja bym wywalił wszystko z niego , gdzies indziej, no i porzadne oswietlenie zamontował
KUBA46 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @FilipO kupić gotowe kątowniki w obi lub takie podłużne stelaże. Zamówić dykty pod wymiar. Pobawić się trochę wiertarką i gotowe Ja powoli kończe swoją dziuple i właśnie takim sposobem chce zaprowadzić ład i porządek. Do tego polecam śledzić dział wyprzedaży ikea. Można kupić fajne, ładne pólki za śmieszny pieniądz.
D@ViD Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 2 godziny temu, BiałyGTi napisał: Sprzątanie oraz przyszykowanie mercedesa pod korektę (nie długo wiecej na forum ) Bez ani jednego zdjęcia sie nie liczy
FilipO Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 9 godzin temu, yas napisał: ale wykladzine to masz jak rus dywan na scianie z takim metrazem garazu za duzo nie podzialasz, ja bym wywalił wszystko z niego , gdzies indziej, no i porzadne oswietlenie zamontował Cii, wykładzina jeszcze nie wie ale wylatuje z tego garażu xD nawet nie wiem nie pamiętam skąd ona się tu wzięła... i nie ja ją tam umieściłem xD @KUBA46wstępnie myślałem nad czymś od poka equipment ale zobaczymy. Tu nie będzie prosto z wywierceniem dziury- bloczki betonowe..
RoBee Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Tu nie będzie prosto z wywierceniem dziury- bloczki betonowe.. Wiertarka udarowa. Mówi to coś Panu, Panie FilipO? 2
FilipO Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 16 minut temu, RoBee napisał: Wiertarka udarowa. Mówi to coś Panu, Panie FilipO? Mówi mówi.. niestety mówi... 4h by zrobić otwor na puszkę.. wiercenie w tych ścianach to dramat jest..
KUBA46 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @FilipO wiertła od Wurth i nawet w betonie zbrojonym zrobienie dziury to nie problem
RoBee Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Mówi mówi.. niestety mówi... 4h by zrobić otwor na puszkę.. wiercenie w tych ścianach to dramat jest..Są trzy możliwości:1. To nie była wiertarka udarowa, albo udar miał jedynie ktoś, kto jako taką ja sprzedawał.2. Leciała na lewych obrotach.3. Wiertło nie było do betonu.Innej opcji nie ma, bo nie wyobrażam sobie jak mogłoby to trwać 4h. Z normalnym udarem wpadłbyś po dłuższej chwili razem z wiertarką do sąsiada. 2
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 9 godzin temu, david2888 napisał: Bez ani jednego zdjęcia sie nie liczy w swoim czasie bedzie 1
Pływak Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Wczoraj mycie i dekontaminacja, dzisiaj Meguiars Ultimate Compound na DA, po tym jeszcze raz szybkie mycie i na koniec Fusso 12.
alfaJersey Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Od tygodnia co dzień po jednym, dwa panele polerka Micor Liquid Compound. Jeszcze trzy i bedzie mozna woskować
CarlosBlack Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 w sumie to 4 dni zeszło... ale finał był dzisiaj 6 3 3
smerf91 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dłuższy wypad na bezdotyk i przygotowanie pod polerkę Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje planów i będzie gruba relacja do PSB 3 1 2
damiano2007 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @smerf91 miałem taką Asteriks Fajny w miare miękki lakier. Jak na one step rotacja + czerwony NAT + menzerna 2500 to było miód malinka To czekamy na odpowiedni temat w PSB!
smerf91 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, damiano2007 napisał: @smerf91 miałem taką Asteriks Fajny w miare miękki lakier. Jak na one step rotacja + czerwony NAT + menzerna 2500 to było miód malinka To czekamy na odpowiedni temat w PSB! Żony dupowóz, a że poprzednia właścicielka należała do tych którzy nie za bardzo dbają o auta to jest z nią co robić od podsufitki poprzez pranie wnętrza do polerki Plan jest na one stepa z 3d speed na żółtym lub czerwonym NAT'cie ale zobaczymy na jakiej kombinacji się skończy
Tomas-sg Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @CarlosBlack myjesz auta w środku? Jesli nie to czemu służy mata ciekawość nie zloscilowsc
CarlosBlack Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @Tomas-sg zdarza się chociaż rzadko wygodnie robić na niej dekontaminacje, chemia na lakierze nie dosycha tak szybko jak przed garażem w słońcu czy na wietrze. Potem wystarczy wyjechać przed garaż, spłukać mate wodą a ssawka odciagnie ją szybko.
D@ViD Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W niedzielę było szybkie mycie a dziś taki filmik skręciłem Malowanie Peżo pianka Sonax haha Ogrodowy Janusz-Detailer do wycięcia z Kadru 6
Sodol Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 @david2888 Dzięki tej muzyce czułem się jakbym oglądał jakiś film akcji 1
Mumins Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 8 godzin temu, david2888 napisał: W niedzielę było szybkie mycie a dziś taki filmik skręciłem Malowanie Peżo pianka Sonax haha Ogrodowy Janusz-Detailer do wycięcia z Kadru +1 sub szacun dla wszystkich, którzy mają cierpliwość do takiego pianowania! stylóweczka mistrz! Crocs'y 4'eva 1
Slovak Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2020 Ogarnąłem na szybko wnętrze w Leonie 3
Rekomendowane odpowiedzi