Fredi88 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Założyłem zimówki... niestety w przyszłym tygodniu już śnieg zapowiadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 20 godzin temu, rygryss napisał: @Tomas22 i tak miała je wyrzucić, zarzuci i bedzie wiadomo czy wyszło OK To niech je wyrzuci. Uwierz może nie zauważyć na pierwszy rzut, ze coś jest nie tak, a z czasem wzrok się będzie męczył i wada się może pogorszyć. W życiu bym nie odstawił czegoś takiego z okularami korekcyjnymi. Z reszta nie wiem co trzeba robić z okularami żeby tak załatwić szkła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihau12 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 4 godziny temu, Michał126 napisał: Czemu na Fiacie masz napisane Skoda? brawa za spostrzegawczosc mialem jedna ramke ktora zakupilem jakis czas temu w muzeum skody w mlada boleslav, zalozylem tak dla odmiany troche lepiej pasuje bo jest czarna niz ta ktora mialem od dilera a poza tym latwiej rozpoznac tipka pod marketem docelowo chcialbym pozbyc sie ramek i przykrecic same blachy ale to chyba dopiero na wiosne ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Przygotowałem zimówki do Astry z pomocą @EXCEDE, @ADBL, @cleantechco, @Good Stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 @mrsjackdan fajnie się oglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Dziś żona dała mi kilka godz spokoju (pojechała z dwójką dzieciaków do koleżanek) i od 11 do 17 umyłem, wycleanerowałem i nawoskowałem Collim 476s autko Jako że jeszcze nigdy nie myłem auta płynem do naczyń, a chciałem sprawdzić czy "myk z Ludwikiem " rzeczywiście działa to postanowiłem spróbować ( itak koniec końców przelecę auto cleanerem ) Na lakierze leży 3 tygodniowy ADBL QW (najechane jakies 2-3tys km) -- po spryskaniu lakieru SG Citrus Oil i umyciu przodu auta płynem do naczyń maska i reszta dalej kropelkuje... więc resztę auta (jak i ponownie przód) umyłem szamponem RRC -- może gdybym umył ze dwa, trzy razy może by to wosk ściągnęło, a może nie - wole nie próbować Po wszystkim autko ładnie się prezentuje, na plastiki poszedł Koch PPS. Na opony i uszczelki nie starczyło mi czasu Jutro może się tym zajmę jeśli będę miał czas Zdjęć brak,bo słuchałem radia przez telefon i miałem natłok roboty (dodatkowo po skończeniu swojego autka umyłem "na szybko" Honde teściowej bo wczoraj skuwałem stary tynk w budowanym garażu i dziś auto wręcz "uje#ane" pyłem, kurzem, betonem etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 3 godziny temu, Pływak napisał: To niech je wyrzuci. to już nie moja bajka, zrobi co będzie chciała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Jutro wymiana. W samochodzie zostało mi jeszcze osłona przegubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Prawie skończyłem przygotowywać Astrę do zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InspektorKot Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Slovak pokaż na jakich kołach jeździsz latem, bo temat na forum Astry już dawno nieaktualny. Wersja zimowa super, zwłaszcza że w każdej chwili można zdjąć kołpak dla odmiany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 @InspektorKot, nie mam świeżych zdjęć z lata, przez zimę będę polował na nowe felgi, a może i nawet uda znaleźć body kit z pewnej wersji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Października 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Filtry, oleje i nowe hamulce z przodu Jeszcze nie dotarte. Zrobiłem tylko 2 km... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Takie heble w mk1? Najs Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 U mnie #nocnazmiana... poleruję zimowe alusy pod Dluxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Tydzień temu wymienione: - drążki kierownicze oba, - olej LM MoS2 oraz filtr oleju oraz kabinowy. A wczoraj ustawienie zbieżności . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Ogarnąłem komorę silnika w Golfie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @vangsta, dopisz "TSI" dla niepoznaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @vangsta ten płyn chłodniczy masz w normie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @stawek Przecież poziom płynu znajduje się między min a max ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 1.4 16v, miałem to kiedyś w służbówce Fabii II. Tam to jeszcze jakoś jechało ale w golfie plusie to już taka emerycka jazda zostaje tylko Niemniej jednak bezobsługowy motor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @tazman rzeczywiście, nie jest to rakieta - zwlaszcza w porównaniu do służbowek którymi dysponuje jednak to kupiłem z myślą o użytkowaniu do końca br. (wówczas prawdopodobnie kupię nowe) - co nie zmienia faktu że auto jeździ na oryginalnych częściach, najlepszych olejach (dzięki fachowej poradzie @Michał126) i w fabrycznym lakierze W kwestii jednostek TSI - w 2013r w nowej VW Jetta (1.2TSI Bluemotion) wymieniłem łańcuch rozrządu po... 9 miesiącach i 29kkm - z wielką łaską serwisu; niemniej jednak przyglądam się zwłaszcza nowemu 1.4TSI/125km (jeśli kupię VAG-a) - póki co stawiam nadal na francuskie auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 @mrsjackdanjakbym widział to bym nie pytał przeglądam zdjęcia na telefonie więc zoom nieco ograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQS666 Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Po kilku miesiącach przerwy i jazdy pożyczonymi niemieckimi wynalazkami znowu na swoim. Brakowało mi japońca Od razu zrobiony podstawowy serwis i ogarnięty xenon - walnięta przetwornica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 Ogarnąłem wczoraj zimowki do Golfa - w takim stanie otrzymałem je od poprzedniego właściciela auta - podobno ''wymyte'': Atak K2 Roton: Następnie Vasco: W międzyczasie Tyre&Rubber Cleaner od Excede w stężeniu 1:4 Następnie APC EXCEDE 1:10, pędzelki, szampon Sonax Green Lemon, następnie suszenie i Sonax BSD: Na opony wpadł żel Sonax plus aplikatory ADBL - lewe koło przed, prawe - po: Z braku czasu i faktu iż auto więcej stoi niż jeździ, montaż kół w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 28 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2018 26 minut temu, vangsta napisał: podobno ''wymyte' Nie da się ukryć, że my mamy trochę inną definicje słowa "czyste" Teraz śmiało można zakładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi