PawelKRZ Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 @Domel @david2888 Rozumie, ze to obojętnie jaki dressing (jak mam) tak?
Tomas-sg Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 @PawelKRZ najlepszy będzie z konsystencja krem/żel który będzie się wchłaniać wodniste wyparują raz dwa.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Szczerze mowiac to jak masz jakis dressing to daj bo nie zaszkodzi to gumie ale jak nie masz badz nie dasz tez sie nic nie stanie.
Moderator Domel Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Kto ma "Pure Chemie Tire Gum Dressing" ? Zastanawiam się jak to wygląda Cytat Nadaje efekt mocnej satyny.
Tomas-sg Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Domel mam wrażenie że @rygryss mógł się tym bawic
Moderator Domel Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 9 minut temu, Tomas-sg napisał: @Domel mam wrażenie że @rygryss mógł się tym bawic Ok za słaby blask dla mnie.
Moderator Streat Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 @Domel mam nawet małe porównanie dressingów zrobiłem 1
DZIADZIA Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Ok za słaby blask dla mnie. Możesz go kupić za połowę ceny, mocno Detailingowa rzecz
KrzysiekT5 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Meguiar's NXT Generation Insane Shine Tire Spray Ktoś może używa ?
Qlimaxss Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @K2 Auto jak nowe Sigma Pro tygodniowa , ale mało jeżdżone
Fitte Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Elite Detailer Quick Tire Dressing Zdecydowanie połysk na Laufennach, coś co lubię.PS. Tak wiem, zaciski do malowania pójdą Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 2
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Fitte To Proceed ? . Bardzo podobny kolor do twojego Stilo 1
Fitte Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Fitte To Proceed ? . Bardzo podobny kolor do twojego StiloZgadza się, kolor bardzo podobny chcąc niechcąc. Charakter samochodu też podobny nie uciekne Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fajny, kolorek mocno detalingowy po Focusie znowu Pewnie mega banan po woskowaniu . A z kolei felgi nawiązują do Ibizy 1
Fitte Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Fajny, kolorek mocno detalingowy po Focusie znowu Pewnie mega banan po woskowaniu . A z kolei felgi nawiązują do IbizyAle Ty dużo pamiętasz sam już zapomniałem o focusie haha.Banan jest ale po powłoce akurat Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Fitte Hahahaha, no Focus to chyba taka przejściówka była. Aaa no chyba że tak . I nowe profilowe
DZIADZIA Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 2 minuty temu, maciek-drummer napisał: co tu leży? Stawiam na Deturnera
Moderator Domel Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 8 godzin temu, maciek-drummer napisał: co tu leży? EliteDetailer Quick Tire Dressing.
DZIADZIA Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 25 minut temu, Domel napisał: EliteDetailer Quick Tire Dressing. A byłem przekonany, że DETURNER
Moderator Domel Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 31 minut temu, rygryss napisał: A byłem przekonany, że DETURNER Sciagnołem go wczoraj przy "testach" tire cleanerów - a zapomnialem zabrac z piwnicy a pod ręką miałem EliteDetailer. Lubie go. Szybko, sprawnie i błyszcząco Do Deturnera wróce pewnie po świętach.
maciek-drummer Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Domel fajnie się prezentuje ten dressing. To coś podobnego do Black Water ADBL, albo Coco od SG?
Moderator Domel Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 53 minuty temu, maciek-drummer napisał: @Domel fajnie się prezentuje ten dressing. To coś podobnego do Black Water ADBL, albo Coco od SG? Dokładnie tak, szybki i efektowny.
czester Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Domel Czy próbowałeś może stosować ten dressing na wilgotną oponę?
Rekomendowane odpowiedzi