Libero Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2016 Zapierać nie zapiera bo wkładałem tą rurke do starego atomizera i było git. Poza tym rurka nie jest ze stali żeby niedało się dokręcić a siły troche mam bo koła dokręcam palcyma
Strus Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Czy to normalne że zasysa mi do środka ścianki butelki w QD1?
Fitte Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 Strus, niestety to przypadłość starych atomizerów ADBL. Jedyna rada to odkrecać co każde użycie lub zmienić atomizer
tazman Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2016 niby z nowymi atomizerami już nie powinno, ale mi w qd1 w nowym też zasysa, taki urok Adbl-ów
wobbjack Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 APC PRO 1l tez mi zassało a do tego miałem lekki wyciek spod korka, niewielki ale jednak. Może trafiłem na gwint starszego typu
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 jeżeli chodzi o apc pro tak jak wspominaliśmy do momentu kiedy nie stworzymy butelki tylko pod ten produkt bedzie sie ona zasysała. chyba ze zmienilibyśmy sam produkt.
wobbjack Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Mieliście jakieś problemy z korkami od butelek? dostałem ADBL Shampoo z tak zniszczonym koreczkiem że nie dało się otworzyć opakowania. Wyglądało to tak jakby nie było tych ząbków które zabezpieczają przed przypadkowym otwarciem przez dzieci. Niestety trochę sie ulało więc jest to kolejna butelka z wyciekiem. Całe szczęście że przy okazji zamówiłem Glass Cleane :)r dzięki temu miałem zbędny korek.
dejwid92 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Miałem problem z korkiem, ale odwrotny, mojej butelki 500ml z QW nie da się zakręcić korkiem, kręcę kręcę czuję opór i nagle przeskakuje i dalej otwarte, ale atomizer normalnie mi się zakręcił bez problemów.
wobbjack Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 To u mnie podobnie, podejrzewam że miałbym problem z zakreceniem korka. Nie dałem mu jednak drugiej szansy, na Glass Cleaner poszedł atomizer a korek z niego wylądował na szamponie i działa bez zarzutu.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 27 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 wobbjack, trafiłeś na wadliwy korek. musiał umknąć komuś podczas kontroli jakości. przepraszamy i możemy dosłać Ci drugi . dejwid92, qw jeżeli w 1l butelce to jest to butelka pet i tam musisz wyczuć moment przed przeskoczeniem korka i dokręcić do tego momentu. nic nie powinno się ulewać. jezeli masz taką sytuację w butelce 0,5l to sytuacja jak wyżej i możemy dosłać drugi koreczek.
dejwid92 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 655776 dejwid92, qw jeżeli w 1l butelce to jest to butelka pet i tam musisz wyczuć moment przed przeskoczeniem korka i dokręcić do tego momentu. nic nie powinno się ulewać. jezeli masz taką sytuację w butelce 0,5l to sytuacja jak wyżej i możemy dosłać drugi koreczek. No to właśnie jest tak, że butelki litrowe mam APC i T&G Remover i tam zakręcają się do oporu i dalej się nie da. 0,5l QW i tak mam atomizer także korek się nie przyda, ale dziękuję za propozycję
wobbjack Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 wobbjack, trafiłeś na wadliwy korek. musiał umknąć komuś podczas kontroli jakości. przepraszamy i możemy dosłać Ci drugi Nie ma takiej potrzeby
ktm950 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Drodzy, Kupiłem Tire Dressing i po paru dniach zaczęło wciągać butelkę. Dno się odkształciło i butelka coraz niechętniej trzyma pion. Sam produkt jest świetny, ale te problemy z opakowaniami zaczynają mnie irytować
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 decyzja o całkowitej zmianie butelek została juz podjęta. nie jest to jednak proces który można zrobić szybko i małym kosztem. ten sezon prosimy jeszcze o wyrozumiałość w kwestii opakowań. kto, jeżeli opakowanie ulegnie uszkodzeniu wymienimy Ci produkt na nowy. do tego czasu unikaj trzymania produktu w temperaturach wyższych niż pokojowa i w miarę możliwości unikaj pozostawania butelki na słońcu. my ze swojej strony możemy tylko Ciebie i Was wszystkich przeprosić za ewidentny fuckup z opakowaniami.
Moderator Domel Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 657108 Tire Dressing i po paru dniach zaczęło wciągać butelkę gdzie kupowales ? pewnie dostales stary trigger moja od tar and glue tez jest cala pogieta...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 do tire dressing nie ma triggera. to kwestia samego środka i zawartych w nim surowców. w wyższej temp mogą powodować problemy z butelka.
Eidos71 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wymieńcie butelki jak najszybciej. Zakupiony Tire and Rubber Cleaner w litrowy opakowaniu stał na półce w piwnicy. Nie użyłem go nawet - butelka odkształciła się, przewróciła i praktycznie cała zawartość wyciekła - zostało może kilka ml. Co najciekawsze, odkształcenie butelki spowodowało nieszczelność przy nakrętce. Wcześniej, przy innym mniejszym opakowaniu przekonałem się, że produkt jest świetny, ale nie kupię go ponownie, dopóki opakowania nie zostaną poprawione - używam produktów konkurencji w "dobrych" opakowaniach. A napisałem to, aby "obalić tezę" o wpływie wyższych temp. na stan opakowań. W piwnicy temp. ok. 17-18 stopni C.
ktm950 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 ten sezon prosimy jeszcze o wyrozumiałość w kwestii opakowań. Może pomyślcie nad możliwością kupienia w przyszłości nowych pustych butelek z naklejkami do produktów, które miały "tendencje" do zniekształcania. Wtedy po prostu przelałbym sobie wasze środki ze starych do nowych i byłoby git. Bo podejrzewam, że skoro już po tygodniu mój tire dressing dosyć mocno się odkształcić - to za 2-3 miesiące może już nie chcieć stać w pionie jeżeli opakowanie ulegnie uszkodzeniu wymienimy Ci produkt na nowy. do tego czasu unikaj trzymania produktu w temperaturach wyższych niż pokojowa i w miarę możliwości unikaj pozostawania butelki na słońcu. my ze swojej strony możemy tylko Ciebie i Was wszystkich przeprosić za ewidentny fuckup z opakowaniami. okey
Dystrybutor ADBL Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Eidos71, u nas pp produkcji tire stoi znacznie dłużej i nie ma takich akcji jak wygięte się butelki tak żeby się przewróciła. podejrzewamy wadliwy gwint. odezwij się na priv to wyślemy Ci nowy produkt. ktm950, jak zrobimy nowa butle bardzo możliwe zd będzie taka opcja.
Libero Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zaraz każdemu będzie się coś wylewać
Eidos71 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2016 ADBL - nie chodzi mi o wymianę/otrzymanie nowego produktu, gdyż w starym opakowaniu i tak będzie problem. Chodzi mi po prostu o to, że problemy z opakowaniami są niezależne od temperatury otoczenia. Jednak dziękuję za "dobre chęci" - dobrze to o Wasze świadczy.
Michał126 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 A co się stało temu misiu? Półlitrowy cleaner zakupiony w czerwcu w normalnej dystrybucji - stacjonarnie w MrCleaner w Katowicach. Etykieta zaczęła się rozwalać, gdy wiozłem go w bagażniku. Proces wciąż postępuje, a pod folią pływają jakieś płynne frakcje, w które przeobraziły się pigmenty. Tego samego dnia zakupiłem też litrowe APC i wygląda normalnie. O co cho?
Tommy Lee Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 657745 pod folią pływają jakieś płynne frakcje, w które przeobraziły się pigmenty. Pod etykietę tego misia dostał się Tire Cleaner, który naruszył w ten sposób etykietę. Mam podobnie tyle ze w znacznie mniejszym stopniu.
Michał126 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 657745 pod folią pływają jakieś płynne frakcje, w które przeobraziły się pigmenty. Pod etykietę tego misia dostał się Tire Cleaner, który naruszył w ten sposób etykietę. Mam podobnie tyle ze w znacznie mniejszym stopniu. Niegłupie, nie pomyślałem o tym. Raczej wydawało mi się, że ma to jakiś związek z ewentualnie wysoką temperaturą w bagażniku (dzień był upalny, a samochód do tego przestał chwilę na parkingu podziemnym, gdzie było chyba z pięćset stopni) i samym obijaniem się. Oczywiście opakowanie nie straciło walorów użytkowych, a preparat - na skuteczności.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Michał126, w 100% zgadzamy się z odp Tommy Lee,
Rekomendowane odpowiedzi