Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Do jasnej skóry w e36, nieźle zapuszczonej, ale bez najmniejszych pęknięć czy przetarć użyć Gliptone GT 12 i GT 13 czy może Zymolowy cleaner i odżywkę, a może ktoś poleci coś innego ?

Do jasnej skóry w e36, nieźle zapuszczonej, ale bez najmniejszych pęknięć czy przetarć użyć Gliptone GT 12 i GT 13 czy może Zymolowy cleaner i odżywkę, a może ktoś poleci coś innego ?

colourlock strong cleaner - wg mnie bardzo dobrze sobie radzi

cleaner zymola + odżywka mega dobre ale do mocno zapuszczonej skóry może nie podołać. Nie wiem czy tak ma być ale mi wersja soft dość widocznie wysusza skóre i robi się "szorstka", po użyciu odżwyki wraca do normy. tak ma być ?

jaki zapach ma presta sudz ? i czy jest on dobrze wyczuwalny ?

chce wziac jakis wiekszy galonik i zastanawiam sie miedzy nim a sleeckiem od SG

Presta pachnie gumą balonową. Podczas mycia zapach jest wyczuwalny ale nie jakoś nachalnie.

Mam galon i nie mam powodów do narzekań. Mycie, poślizg, spłukiwanie, neutralność dla wosków. Po prostu dobry szampon. :good:

Masz porównanie do Strong Cleanera ?

Niestety nie mam,

ale mam zdjecie po pracach nad skóra w moim aucie

b2938c4072c822f3.jpg

Tu znajdziesz porównanie do Stronga: viewtopic.php?p=552804#p552804

Pod wpływem tego testu, zakupiłem ten produkt - pod względem cena/jakość chyba nie ma się z kim równać.

Masz porównanie do Strong Cleanera ?

Niestety nie mam,

ale mam zdjecie po pracach nad skóra w moim aucie

b2938c4072c822f3.jpg

Tu znajdziesz porównanie do Stronga: viewtopic.php?p=552804#p552804

Pod wpływem tego testu, zakupiłem ten produkt - pod względem cena/jakość chyba nie ma się z kim równać.

Nieźle, pytanie tylko co na to Strong :-]

Może pytanie wydać się głupie, ale czy w takich temperaturach jakie obecnie panują, bezdotyki w ogóle funkcjonują ? Zrobiłem 200 km i auto jest całe białe od soli, chciałem podjechać i spłukać choćby samą wodą.

Okej więc zdecyduję się na pianę aktywną HINY GARAGE Fruit Snow Foam :good:

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie pianownicy. Co lepiej się powinno sprawdzić pianownica PA do karchera HD który już mam (albo jakaś inna?[jesli tak to jaka]) czy zakup pianownicy ręcznej, np.: GLORIA FM10 Foam Master (albo jeśli są to inna godna polecenia)? Mam dosyć spory dylemat generalnie z podjęciem decyzji :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.