Pawel_t11 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Czy teraz jest odpowiedni okres żeby kupić opony letnie, ceny chyba są najniższe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 na moim przykładzie: dunlop sport maxx 235/40/18 są dzisiaj droższe o około 6-8% w porównaniu do czerwca 2015. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Do jasnej skóry w e36, nieźle zapuszczonej, ale bez najmniejszych pęknięć czy przetarć użyć Gliptone GT 12 i GT 13 czy może Zymolowy cleaner i odżywkę, a może ktoś poleci coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Do jasnej skóry w e36, nieźle zapuszczonej, ale bez najmniejszych pęknięć czy przetarć użyć Gliptone GT 12 i GT 13 czy może Zymolowy cleaner i odżywkę, a może ktoś poleci coś innego ? colourlock strong cleaner - wg mnie bardzo dobrze sobie radzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 a potem odżywka gliptone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 cleaner zymola + odżywka mega dobre ale do mocno zapuszczonej skóry może nie podołać. Nie wiem czy tak ma być ale mi wersja soft dość widocznie wysusza skóre i robi się "szorstka", po użyciu odżwyki wraca do normy. tak ma być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Super sobie radzi valet pro leather soap plus odzywka od Megsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Masz porównanie do Strong Cleanera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Masz porównanie do Strong Cleanera ? Tu znajdziesz porównanie do Stronga: viewtopic.php?p=552804#p552804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enjoy1516 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 jaki zapach ma presta sudz ? i czy jest on dobrze wyczuwalny ? chce wziac jakis wiekszy galonik i zastanawiam sie miedzy nim a sleeckiem od SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Który wosk wybrać do srebrnego lakieru (ręczna robota) Collinite 476 czy Meguairs Mirror Glaze 16 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piesu102 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Coli podoła na srebrnym, ale szału na sreberku nigdy nie będzie spektakularnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tak to już wiem. Nie będzie jak na czarnym, ale może ktoś coś podpowie co ułatwi wybór. No chyba, że jak mam srebrne auto to bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeżeli zobaczysz różnice na srebrnym miedzy tymi woskami to naprawde czapki z głów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 jaki zapach ma presta sudz ? i czy jest on dobrze wyczuwalny ? chce wziac jakis wiekszy galonik i zastanawiam sie miedzy nim a sleeckiem od SG Presta pachnie gumą balonową. Podczas mycia zapach jest wyczuwalny ale nie jakoś nachalnie. Mam galon i nie mam powodów do narzekań. Mycie, poślizg, spłukiwanie, neutralność dla wosków. Po prostu dobry szampon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Masz porównanie do Strong Cleanera ? Niestety nie mam, ale mam zdjecie po pracach nad skóra w moim aucie Tu znajdziesz porównanie do Stronga: viewtopic.php?p=552804#p552804 Pod wpływem tego testu, zakupiłem ten produkt - pod względem cena/jakość chyba nie ma się z kim równać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Future Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Masz porównanie do Strong Cleanera ? Niestety nie mam, ale mam zdjecie po pracach nad skóra w moim aucie Tu znajdziesz porównanie do Stronga: viewtopic.php?p=552804#p552804 Pod wpływem tego testu, zakupiłem ten produkt - pod względem cena/jakość chyba nie ma się z kim równać. Nieźle, pytanie tylko co na to Strong Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jeżeli zobaczysz różnice na srebrnym miedzy tymi woskami to naprawde czapki z głów Bardziej chodziło mi o różnice np w trwałości czy też łatwości aplikacji kolego.Stronę nazwijmy to "techniczną" a nie efekt wizualny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael MSTP Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ok to w takim razie zle zrozumiałem, 16tki nie miałem ale mam dla Ciebie lekture może coś pomoże viewtopic.php?f=12&t=347 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Może pytanie wydać się głupie, ale czy w takich temperaturach jakie obecnie panują, bezdotyki w ogóle funkcjonują ? Zrobiłem 200 km i auto jest całe białe od soli, chciałem podjechać i spłukać choćby samą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 U mnie w myjniach co mają po klika stanowisk zazwyczaj jedno czy dwa jest czynne, reszta zagrodzona taśmą. Tylko u mnie z -15 teraz to bym nie odważył się myć auta na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Niektóre są czynne, te z ciepłą wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelonip Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Którą pianę aktywną polecacie wybrać? Chcę zakupić pianownicę PA do karchera HD ValetPRO pH Neutral Snow Foam czy SHINY GARAGE Fruit Snow Foam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubikas Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 ValetPRO pH Neutral Snow Foam czy SHINY GARAGE Fruit Snow Foam? Używałem obu i muszę powiedzieć że ta od SG jest mocniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelonip Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Okej więc zdecyduję się na pianę aktywną HINY GARAGE Fruit Snow Foam Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie pianownicy. Co lepiej się powinno sprawdzić pianownica PA do karchera HD który już mam (albo jakaś inna?[jesli tak to jaka]) czy zakup pianownicy ręcznej, np.: GLORIA FM10 Foam Master (albo jeśli są to inna godna polecenia)? Mam dosyć spory dylemat generalnie z podjęciem decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi