dawid.zu Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double-bart Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 hej, w podsufitce mam kilka załamań/zgięć itp. jest jakiś sprawdzony sposób, aby to zlikwidować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Co byście woleli dostać na prezent: przejazd super samochodem czy monster truckiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Monsterem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ja opcję nr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpyrek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Super samochód bym wybrał bo pewnie w całym życiu szybciej trafię na Monstera niż jakaś furę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Super samochód. Jechałem monsterem, fajnie fajnie spoko spoko ale jednak jakbym mógł się "karnąć" gtr-em albo czymś w podobie to bym się nie wahał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musialovsky Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Supersamochód! (Kwestia, jaki to supersamochód ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cannonn Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Prezentu dla brata szukam i tak o tych 2 opcjach pomyślałem. Jeszcze waham się nad strzelnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 SOFT99 extreme gloss, jaki cleaner? Ipa, czy 601 od duragloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 viewtopic.php?f=6&t=9479&view=unread#unread IPA to nie cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Dobra, dobra skrót myślowy zastosowałem lepiej ipa, czy cleaner duragloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perzykk Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam wszystkich zaczynam dopiero przygodę z Auto Detalingiem chciałbym zacząć lecz niestety nie znam się na dobrych jakościowo kosmetykach. Jedyne co posiadam do pastę polerską Manzerna 1100 2500 3500 oraz wosk. Jaki polecacie plyn do mycia karcherem oraz ręcznie oraz jaka glinka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musialovsky Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Prezentu dla brata szukam i tak o tych 2 opcjach pomyślałem. Jeszcze waham się nad strzelnicą No to już sam musisz stwierdzić w co jest bardziej wkręcony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek1993 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 SOFT99 extreme gloss, jaki cleaner? Ipa, czy 601 od duragloss? Kładłem ten wosk na swoje auto i specjalnie lepiej element zrobiłem 50/50 IPA/cleaner Prima Amigo, zdziwiłem się bo na cleanerze długiej siedział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam wszystkich zaczynam dopiero przygodę z Auto Detalingiem chciałbym zacząć lecz niestety nie znam się na dobrych jakościowo kosmetykach.Jedyne co posiadam do pastę polerską Manzerna 1100 2500 3500 oraz wosk. Jaki polecacie plyn do mycia karcherem oraz ręcznie oraz jaka glinka ? Jest temat z bardzo dobrymi zestawami np. autorstwa krd: viewtopic.php?f=38&t=2685 , jeżeli szukasz alternatywy dla konkretnych produktów, zobacz tutaj: viewforum.php?f=187, na pewno znajdziesz coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krix128 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam, ostatnio samochód wrócił z konserwacji, zauważyłem że lakier na całym aucie łącznie z szybami jest szorstki, tak jakby pyłki z (czyszczenia,lakierowania) podwozia osiadły na nim, myłem samochód 2-3 razy i nie chce to zejść, doradzi ktoś jakiś środek dobry ? Czy pozostaje tylko już polerka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenega Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 spróbuj glinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.zu Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak na początek glinka średnia, jeśli nie to agresywna no a jak nie to cos do smoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Na poczatek pricbort lub cos innego do smoly . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Był ktoś może na szkoleniu z renowacji skór w Furniture Clinic albo Colourlock i może podpowiedzieć którą firme wybrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Co polecacie do zabezpieczenia gumowych dywaników? Zależy mi na satynie lub matowym wykończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detailercar Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja bym Ci polecił Sonax Profiline Plastic care, Areospace 303 oraz MAC 127 Vinylglans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 pyzdra1, a zależy Ci na tym, żeby się nie ślizgały? Jak tak to Car Pro Perl w rozsądnym rozcieńczeniu, np 1:10-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No oczywiście zależy mi na tym żeby się nie ślizga. Powinienem wspomnieć o tym w moim pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi