Qlimaxss Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2020 @Streat Dzięki, za informacje z tym banakiem bo na dniach z kolega chcemy kupic 5l.
lukasz_byd Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 ADBL po prostu malymi krokami zbliża się do lodwej skały. Szkoda.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lutego 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Przepraszamy za wszystkie niedogodności związane z kanistrem 5L. To samo przechodziliśmy wcześniej z butelkami. Raz dostawca wysyła partię która jest super, innym razem są problemy. Niestety nie mamy tak wielkich stocków, że możemy sobie pozwolić na reklamacje całości dostawy co wstrzymałoby produkcję. Obiecujemy, że wkrótce kanistry będą jednorodne i pojawią się dedykowane kraniki. 2
MMCzysci Opublikowano 6 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 ADBL po prostu malymi krokami zbliża się do lodwej skały. Szkoda.Dopóki produkty są spoko, jest nadzieja. Inna sprawa, że dużo jest w tym elementu losowego. Kilkoma produktami się już bawiłem i w żadnym nie miałem problemu z triggerami, o którym to często piszecie.Na pewno takie rzeczy wkurzają, ale daleki byłbym od takiej diagnozy. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 1
Moderator Streat Opublikowano 6 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 1 godzinę temu, ADBL napisał: Obiecujemy, że wkrótce kanistry będą jednorodne i pojawią się dedykowane kraniki. Jednorodne czyli takie jak aktualne z korkiem 47mm czy wróca poprzednie z korkiem 50mm?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lutego 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2020 Ta informacja nie jest jeszcze znana. Kanistry i różne korki do nich przechodzą surowe testy kompatybilności. Nie chcemy sytuacji kiedy kanister wydaje się ok, po czym okazuje się, że z jednym produktem się nie lubi i cieknie w transporcie. Jest bardzo wiele zmiennych dlatego nie jest to prosty i szybki proces. 1
sT3VE Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 @ADBL planujecie wprowadzić mikrofibrę LEA do sprzedaży oddzielnej? Jedna w KITcie to trochę za mało, a są super jakościowo i gdyby była w rozsądnej cenie to kto wie.. 1
Dystrybutor ADBL Opublikowano 16 Lutego 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Oczywiście 1
Gesiu_15 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Cześć Możecie więcej coś powiedzieć na temat nowego VL ? Zapach został zmieniony i kolor czy coś jeszcze ? Czy produkt limited będzie na stałe czy tylko partia w sprzedaży ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Nie będzie na stałe. Zmieniliśmy kolor. Zapach liquid juz miał .
Bare Shine Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 W dniu 6.02.2020 o 13:28, ADBL napisał: Nie chcemy sytuacji kiedy kanister wydaje się ok, po czym okazuje się, że z jednym produktem się nie lubi i cieknie w transporcie. No niestety ostatnio wchidze do piwnicy i smierdzi deironem... pekla mi nakretka z 5l baniaczka z vampir light, nie dokrecilem za mocno, a nawet nie otwieralem go od kilku tygodni. Chodzi o baniaczek z mniejsza nakretka, chcialem nakrecic z tire&rubber ale nie pasowala bo za duza wiec poproatu przelalem i poki co wszystko ok nakretka i opakowaniem
Bitek Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Jest szansa dodania nut zapachowych do wszystkich perfum które macie w ofercie?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Bitek napisał: Jest szansa dodania nut zapachowych do wszystkich perfum które macie w ofercie? Postaramy się . 1
Slovak Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 W ostatnim zamówieniu wylało się ok. 100 ml Tar Pro i roztopiło mi etykietę, napisałem do chłopaków czy są w stanie wysłać mi samą butelkę, a dzisiaj dostałem pełnowartościowy produkt . 1
smerf91 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Wąchał ktoś już @ADBL Black Mist? Czy zapach podobny do czarnej choinki WB?
croix Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A ja bym chciał taką gumkę na rękę
lukasz_byd Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 15 godzin temu, croix napisał: A ja bym chciał taką gumkę na rękę Mam kilka za czasów gdy byłem fanem ADBL. Nie używane. Teraz nie mogę się utożsamiać z marką. J Jak załatwisz wysyłkę paczkomatem to są Twoje.
RoBee Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Macie przewidziane jakieś drobne upominki dla spostrzegawczych klientów, którzy zauważyli błędy w opisie jednego z waszych produktów? 2
MlodyKoguT Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak, uścisk ręki prezesa. Chociaż teraz to nie wiem 1
RoBee Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Tak, uścisk ręki prezesa. Chociaż teraz to nie wiem Uściski rąk są mocno nie na czasie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 7 godzin temu, lukasz_byd napisał: Mam kilka za czasów gdy byłem fanem ADBL. Nie używane. Teraz nie mogę się utożsamiać z marką. J Jak załatwisz wysyłkę paczkomatem to są Twoje. szkoda 49 minut temu, RoBee napisał: Macie przewidziane jakieś drobne upominki dla spostrzegawczych klientów, którzy zauważyli błędy w opisie jednego z waszych produktów? odezwij się na prv. coś pomyślimy
maciek-drummer Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2020 W dniu 24.04.2020 o 06:28, lukasz_byd napisał: Teraz nie mogę się utożsamiać z marką. A co się stało?
yKawa Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @ADBL możecie coś napisać o adbl ceramic?
Strus Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2020 @yKawa tutaj zerknij, druga strona chyba 1
Aivars Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2020 @ADBL mozecie napisac kilka slow o Hybrid Glass ? Jesli chodzi o efekt hydrofobowy to bedzie cos pokroju Sof99 DeCleaner czy jednak bedzie to wyzszy poziom ?
Rekomendowane odpowiedzi