Gesiu_15 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2018 IC używałem i działa poprawnie , z ciężkim brudem działa bardzo fajnie , zapach ok nie dusi
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 5l dopiero w następnym roku. 1
Qlimaxss Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Tomas22 Jak dla mnie nowe butlę bardzo spoko. Przerobiłem już z 1.5 litra Apc na malym shakerze. Fajnie leży w ręce szczególnie ten 0.5l . Litrówka na razie leży w szafce tylko skubnołem trigger który niestety przy Deironku cieknie;.@BarKoz Ja używałem na pedzelku WS. Rewelacyjnie się nim pracuję mega fajnie się pieni. 1
Adaszek96 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 U mnie jeden z pięciu atomizerów działa, reszta leje po palcach. Totolotek. Butelki są jak najbardziej okej.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Qlimaxss Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2018 @Adaszek96 U mnie wychodzi w co drugiej. Teraz mi Frost leje po paluszlach. Ale spoko mam starą butlę to sobie wezmę stary trigger. Niestety przy takich dużych ilościach zdąży się jakiś cieknacy.
lukasz_byd Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 U mnie już wszystkie atomizery są do wyrzucenia. Konieczność zakupu nowych stanowi te produkty już nie atrakcyjne cenowo.
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Rozumiem że shakery mają te same atomizery jak ori butle z produktem tak ?
Gesiu_15 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 55 minut temu, Tomas22 napisał: Rozumiem że shakery mają te same atomizery jak ori butle z produktem tak ? Tak jest
Adaszek96 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dla mnie najśmieszniejsze jest sprzedawanie butelek z atomizerami, które w większości są niepełnosprawne.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2018 Sprzedalismy tysiące tych butelek i atomizerow. Te ostatnie w 85% przypadków się sprawdzają. Trafiają się wadliwe sztuki albo czasem (dlatego zawsze prosimy o fotki) sklep sprzedaje produkty że starymi lub w ogóle nie naszymi atomizerami.
lukasz_byd Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2018 Jaki jest próg jakościowy?
Strus Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Panowie, czy wszystkie Shaker'y są niestabilne jak są puste ? Mam 3 sztuki i każda się buja trochę. Strasznie to irytujące.
smerf91 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja mam 2 małe i jeden duży i jak narazie wszystko ok
maciek-drummer Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Po co trzymać puste butelki na stojąco? Chyba, że w kręgle nimi grasz
powalla Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Puste butelki po coli , czy mleku jakoś same stoją ... 4
Strus Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Generalnie chodzi mi o to że są jakoś kulawo profilowane/odlewane (nie znam się na technice tworzenie butelek) i jej podstawa nie jest gładką, równą powierzchnią. Nie bujają się jak marynarz w bocianim gnieździe ale nie stoją stabilnie.
Michał82 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 @Strus Aż sprawdziłem. Mój pusty Shaker 0,5l pusty nie stoi stabilnie, przechyla się na stronę co jest miarka.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Czy trochę nie przesadzacie? Butelki stoją same. Jak za puste i lekkie to czy będzie stała butelka po coli czy Adbl to wiatr zawieje i się przewróci ;). 1
rudi0018 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 @Strus @Michał82 U mnie to samo jest, butelki 0,5l w moim przypadku nie mają idealnie wyprofilowanej podstawy i nie mówię tu o mm, tylko o tym, że nie dosyć sporej stabilności.
FilipO Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 U mnie to samo ;d Shakery nie stoją same .. za to butelki od WS już tak
Michał82 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 @ADBL nie twierdzę, że dla mnie to problem. Kolega @Strus napisał to sprawdziłem. Sam wcześniej nie zwróciłem uwagi nawet
Strus Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 3 godziny temu, ADBL napisał: Jak za puste i lekkie to czy będzie stała butelka po coli czy Adbl to wiatr zawieje i się przewróci ;). Owszem. Ale dziwnym trafem tylko Wasze butelki się bujają. Żadne inne. Po prostu nie radzicie sobie zupełnie w kwestii opakowań. Te super atomizery w wersji którejś tam też super nie są bo też zdarza im się cieknąć. I z żadną inną firmą nie miałem nigdy zastrzeżeń. Nawet taniutkie RRC potrafi jakoś zrobić butelkę która stoi jak trzeba nawet jak pusta. Atomizery bez pierniczenia sami wymienili w 3 tygodnie po sygnałach że jest problem ze zbyt długim triggerem. Butelki też zmieniają mimo że te pierwsze wcale złe nie były. Sami z siebie. Beż proszenia i sygnałów przez pół roku. Także wybaczcie ale ja chcę dobry produkt w dobrym opakowaniu. Wy serwujecie dobry produkt w lipnych opakowaniach. 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 Strus - z jednym się nie zgodzimy. Nikt nie robi swojej butelki. Z polskich firm jako pierwsi stwierdziliśmy, że idziemy w proces projektowania formy, pożniejszych jej zmian itd. Teraz odbija nam się to czkawką. RRC - ich butelka jest gotowcem z rynku. Zmieniają ją (były problemy z przeciekaniem i inne) na inną butelkę z rynku. To tak gwoli ścisłości. Jak zaczynaliśmy swoją przygodę w tej banży też mieliśmy dużo większą elastyczność. Tak jak wspomniałem tu czy w innym temacie, nowe triggery w drodze. Identyczne jak wiele firm amerykanskich czy koreanskich. Butelka zapewnie też doświadczy zmian na lepsze, ale przez to, że jest ona z naszej własnej formy a nie kupiona ze stocku procez znacznie się wydłuża.
Michał82 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 49 minut temu, Strus napisał: Wy serwujecie dobry produkt w lipnych opakowaniach. Lepsze to niż lipny produkt w super opakowaniach Dlatego RRC niech ma sobie bajecznie cudowne opakowania, to jak na razie nie zamierzam nic więcej od nich kupować, a od @ADBL jak najbardziej. 1
Strus Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2019 10 minut temu, ADBL napisał: Nikt nie robi swojej butelki. Zgoda. Ja rozumiem że to kosztowne i akceptuję to. Znaczy że słabo dobieracie partnerów w tej kwestii. I Życzę Wam żeby kolejne wybory był już w 100% trafne
Rekomendowane odpowiedzi