Dystrybutor ADBL Opublikowano 21 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Robimy na FB konkurs gdzie do zgarnięcia są nasz CareMitt'y :D. Zapraszamy do wzięcia udziału.
Grzechu23 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Wczoraj udało sie poprawnie wziąć udział. Czekamy na losowanie
keza Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Może taki konkurs na forum, bo nie każdy ma facebooka 1
automobilispa Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2017 Również byłbym za przeprowadzeniem konkursu tutaj
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2017 tu mamy inne plany. ale będziecie zadowoleni; )
Gesiu_15 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 @ADBL możecie coś więcej powiedzieć na temat szczotki do felg ?
bialas1 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 o nawet z osłoną przeciw chlapaniu na rękę, supcio czekamy na info
kursien Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Wyglądają dobrze, ale ponawiam pomysł - dać kilku zaufanym userom na próbę i ciche testy aby później nie było że już wyprodukowane i nic się nie zrobi
KHOT Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Na szczotę do felg pilnie czekam, bo muszę taką kupić koniecznie przed jesienią.
Fredi88 Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 @ADBL na szczotkę też trzeba tyle czekać co na rękawicę od "przecieku"? Pytam, bo rękawicę i tak będę brał ale jeśli w niedługim czasie pojawi się szczotka to poczekam
ziomson Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Ja tam bym wziął za jednym razem rękawice, szczotkę i synthetic wax jak można. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
themcbanks Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Też bym chciał jakaś przybliżona datę poznać bo muszę kupić i nie wiem czy czekać czy wziąć coś innego
yacek _b Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 Tylko powiedźcie mi , dlaczego na jednej szczotce ( zdjęcie ) jest ta "osłona" przekrzywiona , to tak ma być ? Bo chyba powinna być solidnie zamocowana .
kursien Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 chyba lepiej aby się ruszała ta osłona, bo jak będziesz myc i przywalisz w tarcze hamulcową, to będzie amortyzacja, a tak byś uderzał dłonią o "ścianę" hehe, i widać od razu, że nie da się każdego zadowolić
yacek _b Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 nie to że nie da się każdego zadowolić , tylko wydaje mi się , że w szczotkach innych producentów raczej nic się nie rusza-telepie , dorabianie jakiejś pseudo teorii nic nie da ( amortyzacja ), mnie to by mocno wkurzało , a ten wątek jest po to , by chłopaki z ADBL wysłuchali różnych uwag.
kursien Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2017 53 minuty temu, yacek _b napisał: by chłopaki z ADBL wysłuchali różnych uwag. dokładnie, dlatego dla mnie bardziej by pasowało jakby lekko się ruszała ta osłona ew. była giętka przy dotyku
Qlimaxss Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 A miałem brać Excade ale chyba poczekam .Tylko żebym nie umarł z tego czekania
Dystrybutor ADBL Opublikowano 31 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Panowie, jeżeli chodzi o szczotkę do kół to jeszcze sporo wody w Wiśle musi upłynąć. Więc na spokojnie.
Gold_Car Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 @up i bardzo dobrze lepiej zrobić testy. Rozdać kilka sztuk i zobaczyć jaka jest reakcja . Tylko proponuję założyć temat testy beta - przed produkcyjne, żeby ludzie nie mylili towaru z wersją finalną wprowadzoną do sprzedaży. I nie będzie problemów tak jak z rękawica... Chyba że Chińczycy źle przeliczyli rozmiar ręki Europejczyka i macie kontener rękawic ? Nic nie szkodzi wystarczy zmienić cenę, która robi cuda i nikomu nie będzie przeszkadzać szeroki ściągacz itd Miałem kupić waszą rękawice, ale ... kupiłem od prostaff, bo liczę na lepszy ściągacz a poza tym jest 10 zł tańsza . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor ADBL Opublikowano 31 Lipca 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 26 minut temu, Gold_Car napisał: @up i bardzo dobrze lepiej zrobić testy. Rozdać kilka sztuk i zobaczyć jaka jest reakcja . Tylko proponuję założyć temat testy beta - przed produkcyjne, żeby ludzie nie mylili towaru z wersją finalną wprowadzoną do sprzedaży. I nie będzie problemów tak jak z rękawica... Chyba że Chińczycy źle przeliczyli rozmiar ręki Europejczyka i macie kontener rękawic ? Nic nie szkodzi wystarczy zmienić cenę, która robi cuda i nikomu nie będzie przeszkadzać szeroki ściągacz itd Miałem kupić waszą rękawice, ale ... kupiłem od prostaff, bo liczę na lepszy ściągacz a poza tym jest 10 zł tańsza . Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka nasza rękawica jest dokładnie taka jaką planowaliśmy żeby była. cena jest rozbojem w biały dzień jak za takiej jakości produkt. każdy ma pełne prawo do wyboru produktu jaki mu się podoba więc nie zamierzamy nikogo zmuszać do kupna ani zmniejszać ceny
Fredi88 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Choćby kosztowała 10zł to i tak znajdzie się jakiś "Janek" któremu coś tam nie podpasuje, a w tesco będzie za 8,99... Dziwne że na forum nikt nie krytykował identycznie wyglądających rękawic za 80zł... Proponuję podnieść ceny (po tym jak swoją kupię ) i nie będzie problemu...
Michał126 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Produkt okazuje się niedopracowany w pewnym obszarze i spotyka się to z krytyką - nie rozumiem, gdzie tu jest pole do niezrozumienia czy wykpiwania?
Moderator Eryczek Opublikowano 31 Lipca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 21 godzin temu, yacek _b napisał: Tylko powiedźcie mi , dlaczego na jednej szczotce ( zdjęcie ) jest ta "osłona" przekrzywiona , to tak ma być ? Bo chyba powinna być solidnie zamocowana . Szczotka wygląda na klon szczotki Daytona w której to, ta "osłonka" rusza się w każdą stronę i absolutnie nie chroni nas przed ubrudzeniem
Fredi88 Opublikowano 31 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2017 Godzinę temu, Michał126 napisał: Produkt okazuje się niedopracowany w pewnym obszarze i spotyka się to z krytyką - nie rozumiem, gdzie tu jest pole do niezrozumienia czy wykpiwania? Dziwne że wspomniane przeze mnie rękawice za 80zł nie okazały się niedopracowane tam nikt nie narzekał na ściągacz. Dostaliście klona rękawicy za 80zł w połowie ceny to jeszcze wybrzydzacie. Najwięcej narzekają ci co i tak nie kupią. Ja myję rękawicą jak gąbką. Nie lubię jej zakładać na rękę więc mi i tak wszystko jedno. Chłonna jest, wydaje się być delikatna, cena pasuje. Wszystkim sie i tak nie dogodzi.
Rekomendowane odpowiedzi