Arkeolowy Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 @Swift słabo coś funkcjonuje chyba, chciałem się dopisać pół roku temu do grupy rabatowej, ale zero odzewu więc kupuje gdzie indziej
Swift Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2018 @Arkeolowy to powiem szczerze słabo ze strony sklepu, nie chcą nowego klienta? Ja głównie tam robie zakupy i trochę punktów się uzbierało. Często mają ciekawe promocję. Tylko kontakt z klientem należałoby poprawić. Ale pewnie wrócę za 2 tygodnie z trasy i znowu poleci małe zamówienie.
Lukasz-odkrywca Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja tam nie mam ze swojej strony nie mam nic do zarzucenia Mrcleaner zakupy mam zawsze bardzo szybko i są wzorowo zapakowane, lubię u Nich robić zakupy, a o ten program lojalnościowy to pytam z czystej ciekawości
Strus Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Fakt że zdarza się chłopakom pomylić. Ja na 3 zamówienia od nich miałem 2 pomyłki. Ale zawsze wychodzą z twarzą i takie podejście do klienta mi się podoba. PS - Miałem maila z kodem na darmową wysyłkę za zapisanie się do newslettera ale mi o wcięło. Da się go raz jeszcze wygenerować ?
Partner forum MrCleaner Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Program lojalnościowy niebawem ruszy. Jeżeli chodzi o dopisanie do grupy wszystkie konta staramy się dodawać na bieżąco, jeżeli ktoś nie został dopisany prosiłbym o informację na priv być może był podany zły mail. @Strus można dopisać do komentarz do zamówienia aby uwzględnić darmową wysyłkę. Postaramy się ambitniej angażować w życie forum i starać się szybciej rozwiewać Wasze wątpliwości. Serdecznie pozdrawiamy.
Eidos71 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Uff... Sprawa nietrafionego/niewłaściwego towaru załatwiona Długo to trwało, ale "spór" można uznać za zamknięty Wszystko już ok.
Kozaa Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2018 Kiedy będą z powrotem pasty finishowe od Menzerny?
Kostek88 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Mam pytanie do sklepu. Ostatnio pojawiły się u was Angelwax w dużych pojemnościach. Dokładnie 3,8 L. Natomiast producent sprzedaje je tylko w butlach 5 L i tak też jest na ich brytyjskim sklepie. Dodatkowo widzę, że na waszych są etykiety z mniejszych pojemności - na etykiecie jest 500ml - przeklejona na te butle. Jak to jest z tymi produtkami? One są przez Was zlewane z małych pojemności do swoich butli i doklejane etykiety? Bo trochę dziwna sprawa. Zdjęcie ze strony sklepu
Partner forum MrCleaner Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 16 godzin temu, Kostek88 napisał: Mam pytanie do sklepu. Ostatnio pojawiły się u was Angelwax w dużych pojemnościach. Dokładnie 3,8 L. Natomiast producent sprzedaje je tylko w butlach 5 L i tak też jest na ich brytyjskim sklepie. Dodatkowo widzę, że na waszych są etykiety z mniejszych pojemności - na etykiecie jest 500ml - przeklejona na te butle. Jak to jest z tymi produtkami? One są przez Was zlewane z małych pojemności do swoich butli i doklejane etykiety? Bo trochę dziwna sprawa. Zdjęcie ze strony sklepu Od 2 lat producent ma wyłącznie duże opakowania w galonach czyli 3,8L, które zastąpiły 5L Tutaj link do głównej aktualizowanej strony Angelwax https://angelwax.eu/en/products/absolution , strona brytyjska Angelwax.co.uk nie jest na bieżąco niestety. W dużej dostawie, która do nas przyszła w lutym, dostaliśmy galony bez etykiet i zastępcze etykiety z opakowań 500ml i 1000ml , ponieważ drukarnia nie zdążyła z wydrukiem etykiet a nie chcieli nam wstrzymywać realizacji zamówienia. W razie wątpliwości można kontaktować się z Angelwax bezpośrendnio sales@angelwax.eu P.S. Zdjęcie prodktu z ręki, ponieważ nie dostaliśmy jeszcze zdjęć od producenta. Jeśli trzeba będzie to zrobimy sami profesjonalną sesję. Pozdrawiam słonecznie, Michał Piętowski W dniu 7.02.2018 o 22:10, Kozaa napisał: Kiedy będą z powrotem pasty finishowe od Menzerny? Czekamy na dostawę z Niemiec i powinna być po weekendzie. 1
Kostek88 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 11 godzin temu, MrCleaner napisał: Od 2 lat producent ma wyłącznie duże opakowania w galonach czyli 3,8L, które zastąpiły 5L Tutaj link do głównej aktualizowanej strony Angelwax https://angelwax.eu/en/products/absolution , strona brytyjska Angelwax.co.uk nie jest na bieżąco niestety. W dużej dostawie, która do nas przyszła w lutym, dostaliśmy galony bez etykiet i zastępcze etykiety z opakowań 500ml i 1000ml , ponieważ drukarnia nie zdążyła z wydrukiem etykiet a nie chcieli nam wstrzymywać realizacji zamówienia. W razie wątpliwości można kontaktować się z Angelwax bezpośrendnio sales@angelwax.eu P.S. Zdjęcie prodktu z ręki, ponieważ nie dostaliśmy jeszcze zdjęć od producenta. Jeśli trzeba będzie to zrobimy sami profesjonalną sesję. Pozdrawiam słonecznie, Michał Piętowski Czekamy na dostawę z Niemiec i powinna być po weekendzie. Hmm jak jest nie aktualizowana, jak tam w niedawnym czasie pojawiły się nowe produkty, od serii enigmy, przez tara, po akcesoria. I na angielskich sklepach też jest 5L. To chyba coś z tym holenderskim dystrybutorem na Europę jest coś nie halo w takim razie, ich marża to też jakiś żart.
sT3VE Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Panowie dali mi do duzego zamowienia przy okazji drugi "zapasowy" atomizer do SSW... Aluzja do dramy z atomizerami i butelkami hehe. Nie powiem, aż mi się uśmiech na twarzy pojawił, że sklep dostosowuje się do panujących realiów Polecam, wysyłka na drugi dzień, elegancko spakowane. Plusik jak zawsze
menior Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2018 Też robię często zakupy w tym sklepie i Panowie plusik i ode mnie @sT3VE chyba nie sugerujesz że z jedynymi słusznymi butelkami/atomizerami od znanej nam marki może być coś nie tak już zostało wyjaśnione że to przypadek 1 na 1000 i takie aluzje nie są tu mile widziane 1
Michał126 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 Dostałem od Was nowy newsletter, a tam ADBL Bodywork Cream jako nowość. Przecież ta nowość zdążyła już zostać wycofana ze sprzedaży...
Eidos71 Opublikowano 1 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2018 @MrCleaner - czy cleaner Angelwax Perfect Polish można stosować maszynowo (DA), czy tylko - jak zaleca producent - ręcznie ?
Swift Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Kiedy będzie dostępny ADBL Beetle Juice Squeezer? Czy pojawi się jeszcze Detailer's Magic Glass Magic?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 Zamówienie nr MRC36019 Poszło czekam na pake
Partner forum MrCleaner Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 W dniu 1.05.2018 o 12:20, Eidos71 napisał: @MrCleaner - czy cleaner Angelwax Perfect Polish można stosować maszynowo (DA), czy tylko - jak zaleca producent - ręcznie ? Możemy stodować na DA. Niskie obroty i miękka wykańczająca gąbka
Swift Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Może tutaj dostanę odpowiedź, co dzieje się z moim zamówieniem MRC36722. Złożone w czwartek rano i zero info, status w trakcie realizacji. Przyznam, że zawiodłem się!🙁
West Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 MRC36706 opłacone za 400zł w środę. Do dziś brak kontaktu.
Tyberiusz Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2018 W pełni zadowolony z zakupów I z rabacikiem miło kupować i dostawa mega ekspresowa
jelinski17 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Zamówienie MRC39565 puszczone:) będziemy testować Wax Golda i Water Golda od prostaff
Arkeolowy Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2018 @MrCleaner fajne promki macie
RafalB Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Kupilem 10 baniek Czemu taka wysoka dostawa za 1 szt 0,5l?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi