Jump to content

Mr Cleaner Detailing Expert Shop

MrCleaner

Recommended Posts

• Partner forum

Witam wszystkich,

Miło nam poinformować, ze zakończyliśmy prace nad przygotowaniem nowego sklepu internetowego Mr Cleaner Detailing Expert Shop.

Aby zaspokoić potrzeby wszystkich miłośników i freaków kosmetyki aut, założyliśmy sklep, w ktorym staraliśmy się dobrać najlepsze marki profesjonalne do detailingu.

Zapraszamy do Mr Cleaner Detailing Expert Shop www.mrcleaner.pl

Informujemy także, że jesteśmy wyłącznym dystrybutorem na Polskę:

Monster Shine

Car-Lack 68

Kestrel

Dodo Juice (jednym z dwóch)

autoryzowanym dystrybutorem:

Meguiars

Black Wow

Nielsen Chemicals,

Smart Wax,

Collinite,

Scholl Concepts,

Poorboys World,

Cyclo,

ColorLock

Blue Dolphin

Chemical Guys

a w ofercie ponadto mamy:

ClearKote

Eurow

Stjarna Gloss

Instafinish

Prima

Dura Gloss

Menzerna

wkrótce kolejne marki ... :)

Dla Użytkowników forum wprowadziliśmy kody rabatowe dla forum hasło brzmi : KomsetykaA rabat uprawnia do 5% rabatu od wszystkich produktów z wyłączeniem promocji w sklepie .

• Partner forum
Nice :)

Kiedy pady Scholl-a będą dostępne do zamówienia?

wszystkie pady Scholla mamy już w ofercie, wkrótce pojawią się w sklepie, napisz który pad Cie interesuje a postaramy się pomóc :)

• Partner forum
Wszystko ładnie pięknie ale ja nie widze nic o znizkach, upustach dla kącikowiczów

no to już się poprawiamy :-]

PROMOCJA NA WYBRANE PRODUKTY DODO JUICE 15% ZNIŻKI !!!

Wosk Purple Haze 30 ml

Wosk Blue Velvet 30 ml

Szampon Born to be mild 250 ml

Na wszystkie pozostałe produkty z DODO 5 % ZNIŻKI :)

PROMOCJA OBOWIĄZUJE TYLKO DO KOŃCA ROKU .... 2009 :)

aby otrzymać zniżkę, kontaktować się mailowo z noxem

[ Dodano: 15 Grudzień 2009, 15:00 ]

ładne logo:)

dzięki :D

dłuuugo nad nim pracowaliśmy z grafikiem :)

• 2 months later...

Też skusiłem się na kestrela das-6. Trochę trzeba było poczekać ze względu na brak pada ale warto było chociaż przetestuję ją dopiero za jakiś czas. Kontakt i przesyłka bez zarzutu. Dodatkowo jako miły dodatek próbki.

Mam tylko pytanie do nox'a czy daje na te polerki jakąś gwarancję i co jest jej podstawą- sam paragon? Są jakieś serwisy które się zajmują tym sprzętem?

Przy moim amatorskim użytkowaniu nie sądzę że będę tej wiedzy potrzebował ale w sumie nigdy nic nie wiadomo.

Podstawą oczywiście jest paragon , na polerkę przewidujemy 1rok gwarancji danej przez producenta. w przypadku gdy przestała działać bądź nie działała tak jak powinna zostanie wymieniona na nową . Nie zależnie od tego czekamy jeszcze na drukarnie która ma jakieś kłopoty techniczne w druku kart gwarancyjnych , dodatkowo wtedy będzie karta do której należny podpiąć paragon .

Polecam zakupy u Pana Czyściciela ;) Dzisiaj otrzymałem przesyłkę. Bardzo porządnie zapakowana - z 10 min próbowałem się dostać do środka :) Sympatyczny kontakt, rabacik, próbki... Bardzo miło zaskoczył mnie telefon z informacją, że paczka właśnie została wysłana. Dziękuję

Woski Collinite dla tych gdzie trwałość liczy się przedewszystkim . Czyli bezkompromisowy 915 Marque D'Elegance oraz bezkonkurencyjny 476s Super Doublecoat Auto Wax już na

stanie :)

http://www.mrcleaner.pl/Collinite-Wax-m1581.html

Polecam zakupy u Pana Czyściciela ;) Dzisiaj otrzymałem przesyłkę. Bardzo porządnie zapakowana - z 10 min próbowałem się dostać do środka :) Sympatyczny kontakt, rabacik, próbki... Bardzo miło zaskoczył mnie telefon z informacją, że paczka właśnie została wysłana. Dziękuję

Dziękujemy za pozytywną opinie ! :)

Crestfinal2-119x92.jpg

Juz niedługo w naszej ofercie będa dostępne woski amerykańskiej marki Migliore

Zaczynamy od podstawowego wosku Migliore Original Blend

118ml 111zł

Migliore jest oryginalną mieszanką bogatą w czysty wosk Carnauba. Zawiera 35% czystej Brazylijskiej Carnauby połączonej z bogata gamą naturalnych wosków oraz olejków co owocuje niesamowitą głębią oraz blaskiem.Niesamowicie łatwy w aplikacji nawet po pełnym wyschnięci łatwy do wypolerowania.

3281a1c9ba6d823112291793422dc664.jpg

Widzę, że pojawiły się w ofercie moje ulubione ręczniki Eurow :)

Tak za niedługo powinny się pojawić juz na stanie ręczniki marki Eurow oczywiście będzie "Shag Weave Towel" ale nie tylko :)

Witam

I jeszcze jedno pytanko, będzie w przyszłości dostępny Dodo Juice 'Born Slippy' Clay Lube Concentrate 250ml ?

Pozdrawiam

Mówisz masz , już dostępny 250ml koncentrat 1:10 oraz 500ml 8-)