Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Po 3 latach na forum takie pytanie? Litości :cry:

Konkurs, o którym pisałeś kilka stron wcześniej, chyba rzeczywiście istnieje :lol:

Opublikowano

Czy alkantarę na fotelach mogę wyprać za pomocą ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner + odkurzacz piorący Karcher czy lepiej zainwestować w dedykowany zestaw z Colourlocka?

Opublikowano

Maverick86, czy Ty czytasz forum ? Przecież jest o niej trochę napisane..popularna i polecana. Ja np. po poczytaniu opinii o niej i "konkurentach" kupilem ją. Oczywiście pamiętaj o dokupieniu talerza 125mm i padów bo te w zestawie to :thumbdown:

Dodam jeszcze, żebyś rozejrzał się po sklepach partnerów i skorzystał z rabatu 5% dla KA

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) przymierzam sie do zakupu czegoś taniego i co nie popsuje się zanim skończe auto polerowac. Napewno poczytam o tej polerce

• Moderator
Opublikowano
czy CarPro IronX ma datę ważności?

Sprzedawane w Europie - tak.

Sprzedawane w USA - nie.

Kod kreskowy na produktach ten sam więc wnioski można sobie samemu wysnuć ;)

Opublikowano
czy CarPro IronX ma datę ważności?

Sprzedawane w Europie - tak.

Sprzedawane w USA - nie.

Kod kreskowy na produktach ten sam więc wnioski można sobie samemu wysnuć ;)

IronX z USA też ma datę ważności. Kolega był w Stanach i przywiózł mi butelkę. Jest na niej data.

Opublikowano

Takie pytanko szybkie, jak by ktoś miał do sprzedania wąż do Karchera, taki powiedzmy 8 metrowy, może być używany, ale sprawny, taki patent "na spinke" do pistoletu to proszę o PW. Bo mam wąż 3m i coś mnie trafia, bo nawet pół auta się nie da umyć bez przenoszenia myjki ;)

Na allegro nówka za 80zł z przesyłką jak by coś :mrgreen:

Opublikowano
Czy alkantarę na fotelach mogę wyprać za pomocą ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner + odkurzacz piorący Karcher czy lepiej zainwestować w dedykowany zestaw z Colourlocka?
możesz wyprać. Pamiętaj tylko, aby nie przemoczyć i jak będzie jeszcze wilgotna rozczesz ją szczoteczką

ja jeszcze słyszałem, aby przy alkantarze używać zimnej wody a nie ciepłej...

Opublikowano

Witam wszystkich .

Poszukuje pracownika do opieki nad swymi firmowymi i prywatnymi samochodami, posiadam jednego pracownika do tego zadania, szukam drugiego.

Osoba powinna mieszkać w Słupsku lub w okolicach.

Zapewniam dobre warunki socjalne, świetną atmosferę w pracy oraz godziwe wynagrodzenie.

Od pracownika oczekuję:

Ogólnej wiedzy na temat auto detailingu.

Doświadczenia w pracy z maszynami polerskimi.

Osoby zainteresowane proszę pisać na priv.

Pozdrawiam Artur.

Opublikowano

mam zamiar połozyć dwie warstwy colli 476 na zime, po jakim czasie nakładać drugą warstwe ? ma to znaczenie wogóle czy np mozna po pól godzinie jeszcze raz przesmarować ?

Opublikowano
mam zamiar połozyć dwie warstwy Colli 476 na zime, po jakim czasie nakładać drugą warstwe ? ma to znaczenie wogóle czy np mozna po pól godzinie jeszcze raz przesmarować ?
było 1500 razy + 1

następną warstwę na następny dzień, nie wcześniej. I tak ma to znaczenie jeśli chodzi o żywotność

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.