Maciek1993 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Panowie, czy po korekcie również jak przed woskiem stosujemy cleaner gdy ma być położona powłoka ? Czy tylko zastosowanie np. Gyone Prep lu Panel Wipa ?
Novus Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Przed powłoką jak najbardziej jałowo, IPY, Antisilicony, Wipe Offy, Prepy itd
Moderator Eryczek Opublikowano 21 Września 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Maciek1993, tylko Prep, Panel Wipe itp.
jaypablo Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Zabieram się do ręcznego nakładania wosku Collinite 476. Ile orientacyjnie zajmie mi nakładanie i polerowanie. Wszystko ręcznie
Moderator rychu Opublikowano 22 Września 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Po 3 latach na forum takie pytanie? Litości
Pit_Krk Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Po 3 latach na forum takie pytanie? Litości Konkurs, o którym pisałeś kilka stron wcześniej, chyba rzeczywiście istnieje
tees Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 czy CarPro IronX ma datę ważności?
Riza-1 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 riza - kup nowe Chyba tak bedzie trzeba - trudno. Dzieki
Mickul Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Czy alkantarę na fotelach mogę wyprać za pomocą ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner + odkurzacz piorący Karcher czy lepiej zainwestować w dedykowany zestaw z Colourlocka?
Justyna Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 możesz wyprać. Pamiętaj tylko, aby nie przemoczyć i jak będzie jeszcze wilgotna rozczesz ją szczoteczką
Maverick86 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 witam zastanawiam sie czy taka polerka http://allegro.pl/najlepsza-z-tanich-po ... 78320.html nadaje sie na początek do zabawy przy aucie Chodzi mi czy znajde w tej cenie coś lepszego ???? Cieszy mnie fakt ze polerka ma stabilizacje obrotów ( bynajmniej tak pisze )
Administrator AreK Opublikowano 22 Września 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Maverick86, wg opisu ma wszystko co powinna mieć.
pawelpp Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Maverick86, czy Ty czytasz forum ? Przecież jest o niej trochę napisane..popularna i polecana. Ja np. po poczytaniu opinii o niej i "konkurentach" kupilem ją. Oczywiście pamiętaj o dokupieniu talerza 125mm i padów bo te w zestawie to Dodam jeszcze, żebyś rozejrzał się po sklepach partnerów i skorzystał z rabatu 5% dla KA
powalla Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Wpisz no kolego "k2" w szukajke lub przejrzyj dzial o maszynkach polerskich bo wielokrotnie ja omawiano.
Maverick86 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Dzięki za odpowiedzi przymierzam sie do zakupu czegoś taniego i co nie popsuje się zanim skończe auto polerowac. Napewno poczytam o tej polerce
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Września 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 czy CarPro IronX ma datę ważności? Sprzedawane w Europie - tak. Sprzedawane w USA - nie. Kod kreskowy na produktach ten sam więc wnioski można sobie samemu wysnuć
Kajko Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 czy CarPro IronX ma datę ważności? Sprzedawane w Europie - tak. Sprzedawane w USA - nie. Kod kreskowy na produktach ten sam więc wnioski można sobie samemu wysnuć IronX z USA też ma datę ważności. Kolega był w Stanach i przywiózł mi butelkę. Jest na niej data.
Moderator Eryczek Opublikowano 22 Września 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Ja miałem kilka butelek z usa i na zamek daty nie było
Kajko Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 No to nie wiem. Ja datę mam a jest z USA. Może ktoś odkleił?
kamil_rosen Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Takie pytanko szybkie, jak by ktoś miał do sprzedania wąż do Karchera, taki powiedzmy 8 metrowy, może być używany, ale sprawny, taki patent "na spinke" do pistoletu to proszę o PW. Bo mam wąż 3m i coś mnie trafia, bo nawet pół auta się nie da umyć bez przenoszenia myjki Na allegro nówka za 80zł z przesyłką jak by coś
jagmar Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Czy alkantarę na fotelach mogę wyprać za pomocą ValetPRO Heavy Duty Carpet Cleaner + odkurzacz piorący Karcher czy lepiej zainwestować w dedykowany zestaw z Colourlocka? możesz wyprać. Pamiętaj tylko, aby nie przemoczyć i jak będzie jeszcze wilgotna rozczesz ją szczoteczką ja jeszcze słyszałem, aby przy alkantarze używać zimnej wody a nie ciepłej...
ARTBRABUS Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Witam wszystkich . Poszukuje pracownika do opieki nad swymi firmowymi i prywatnymi samochodami, posiadam jednego pracownika do tego zadania, szukam drugiego. Osoba powinna mieszkać w Słupsku lub w okolicach. Zapewniam dobre warunki socjalne, świetną atmosferę w pracy oraz godziwe wynagrodzenie. Od pracownika oczekuję: Ogólnej wiedzy na temat auto detailingu. Doświadczenia w pracy z maszynami polerskimi. Osoby zainteresowane proszę pisać na priv. Pozdrawiam Artur.
W1Michal Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 mam zamiar połozyć dwie warstwy colli 476 na zime, po jakim czasie nakładać drugą warstwe ? ma to znaczenie wogóle czy np mozna po pól godzinie jeszcze raz przesmarować ?
mkbewe Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 mam zamiar połozyć dwie warstwy Colli 476 na zime, po jakim czasie nakładać drugą warstwe ? ma to znaczenie wogóle czy np mozna po pól godzinie jeszcze raz przesmarować ? było 1500 razy + 1następną warstwę na następny dzień, nie wcześniej. I tak ma to znaczenie jeśli chodzi o żywotność
Rekomendowane odpowiedzi