Trewas Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 @Manufaktura Wosku interior finish hd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Witam To może taka 50/50 przed i po. Pacjent trochę dojechany. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Honda Civic rocznik 2001Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Freddy co tam jest położone? Bo fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Wygląda na Plaka Lewa strona dużo bardziej naturalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @psemo plak do sprzedaży auta dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Shiny garage interior satin dressingO gustach się nie dyskutuje jak widać jednemu podoba się prawa drugiemu lewa :) Dla jasności przy tej klasie tworzyw używam czegoś mocno ingerującego w wygląd żeby skryć wiele defektów marnej jakości tworzyw do tego wiekowych prawie 20 lat. Wygląd w lampie naświetlony znacznie różni się od wyglądu w świetle dziennym które uchwyci ludzkie oko nie aparat smartfona. I już pomijam fakt obecnych trendów i co dla kogo jest super porządane, a co kojarzy się z plakiem w zasadzie wszystko co odbiega od full mat :) Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @Freddy nie no jak dla mnie elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Miło że się podoba :)Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 28 minut temu, Freddy napisał: Miło że się podoba Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Lubie jak "lekko" błyszczy. W mojej pełnoletniej Cordobie też muszę to zastosować. Lubię jak ktoś wchodzi do starego auta a w nim czysciutko i zawsze pytają co i jakie srodki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 W sumie nie wiem z jakiej paki to ma satin w nazwie. Dla mnie to gloss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Satin super przyciemnia lubię i uzywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Lubie jak "lekko" błyszczy. W mojej pełnoletniej Cordobie też muszę to zastosować. Lubię jak ktoś wchodzi do starego auta a w nim czysciutko i zawsze pytają co i jakie srodkiWłaśnie to jest sztuka z niczego zrobić coś ;) hehe zastosuj i sprawdź powinno grać bo Seaty też takie sobie mają te tworzywa twardy tandetny plastik choć może wyglądać lepiej powodzenia ;)Nie używałem tego zbyt często i zawsze siada to różnie w zależności w jakim aucie położysz dzisiaj zauważyłem że mimo iż wczoraj był docierany dzisiaj znowu można było go dotrzeć po drugiej docierce już mniej błyszczy... Kolejna sprawa to po tylu latach używania nie wiemy czego, porządnym wymyciu tych plastików też różnie to wszystko siada czasem trzeba dać czas czasem warstwować różnie bywa ale to tylko moje spostrzeżenia :)Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Excede Encapsulator Cleaner to naprawdę świetny produkt. Wczoraj pierwsze moje podejście. Stężenie 1:8. Wszystkiego nie wyciągnął, ale i tak jestem pod mega wrażeniem. *Fotel już wyschnięty. * 10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 System #furnitureclinic Fotele z Mercedesa SLC 80r 10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Co ten Perl potrafi zrobić z pełnoletnimi gumami ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Wolę macik od Gummifix z KochChemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Tutaj foto po drugiej warstwie. Po wygrzaniu na słońcu i dotarciu już nie było tak nachalnie, a co mnie najbardziej zaskoczyło to brak wielkiej śliskości. Może to ze względu na fakturę samej gumy, ale jest naprawdę ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 SilikonWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Gumy z renault? Identyczne w Clio potraktowałem perlem i efekt byl taki sam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 @MlodyKoguT Renault Megane, powiedz ile się utrzymał taki efekt u Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Samochód robiony klientowi więc niestety nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Ten będę miał od czasu do czasu w rękach to się przekonam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi