Hawk Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 @Tomas-sg@david2888 Trzeba będzie dopisać do listy zakupów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Back 2 Life @Colourlock Strong 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Takie nowe passerati a taki syf byl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Elegantisch Prales tym Puzzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dzieks:) Wlasnie robione puzzi, fajna maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Adbl leather kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybson Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 Ostatnio robiłem mega zajechanie audi A6 z 2009r. Lakier dosyć twardy ale nie jakoś super. Na aucie zrobiłem dwa etapy, pierwszy to cięcie microfibra od RP + mega 101 + evoxa hdc15, a drugi etap to żółty pad neoCell od SuperShine + sonax ex04-06 i tutaj również evoxa. Zdjęcie "po" pokazuje jak lakier wyglądał po microfibrze, niestety gdzieś mi zniknęły zdjęcia po całkowitej korekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Wczoraj skończyłem robić kumplowi civica, którego składał przez ponad rok. Miała być czarna perła z saaba, a w perle była tylko lakierowana ok miesiąc temu maska(cała w holosach i drobnych swirlach po myciu i polerowaniu lakiernika) i lotka, reszta jak się okazało to zwykle uni wszędzie pozapylane epoksydem. Kropki na fotach po, to włoski ze świeżej mikrofibry, po woskowaniu wszystkie zeszły. Kombinacja 3d 501 + K2 masner + niebieski nat, wykończenie mix 2 groszki 3d one + 2 groszki Koch antiholo + supershine one step + roller 9mm. Stan wyjsciowy Po korekcie + fk1000p 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil3er Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Weekend'owoWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Shiny garage interior satin dressing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 20 letnia uszczelka nadwoziaWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Po lewej Sg satin interior dressing po prawej fw gentelmen środek wyczyszczony apc pro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boT Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nie wiem czy wrzucałem tą fotę jakis czas temu. Reflektor z Mercedesa. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @ADBL Ceramic QD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @smerf91 przyciemnia = maskuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 @smerf91 ale słupki proszą się o one stepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 CLS 2007 Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka14 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @Colourlocksoft w akcji 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @Freddy czym robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba MEN 400 + DA21Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Coś powoli się pierze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Taka nietypowa 50tka, wypolerowałem 1 lampę i zrobiło się późno więc nie zabierałem się za drugą i stwierdziłem że pokaże jak bardzo zajechana lampa wstrzymuje źródła światła Tak się prezentują lampy A tak prezentuje się światło padające na ścianę 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi