wkr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A to dziwne, ja klikając otwieram link bezpośrednio do produktu. Polecam wejść na stronę flexipads, kliknąć na gąbki polerskie, zjechać nieco w dół i będzie to "150x50mm Gąbka polerska żółta bardzo twarda na rzep (44315) flexipads" Niestety nie wiem czy dostaniecie ją bezpośrednio u partnerów forum, ponieważ ja kupiłem ją zupełnie przypadkiem w "niedetailingowym" sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gusiak11 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 ja bym uważał na tą gąbke, mam taką twardą grubą z ABW, kupiłem ją bo testowałem mała 75mm genialna, fajnie tnie i jest naprawdę trwała ale 150x50 już nie jest taka, owszem tnie super ale nie prowadzi się dobrze, wole pracować z futrem i potem ''posprzątać'' spustoszenie niż szarpać się z tą gąbką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bono-e30 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 małą gąbką zawsze lepiej się pracuje i lepiej czy też szybciej osiągniecie zamierzony efekt niż dużą. Ostatnio przesiadłem się na pady flexi HEXlogic. mogę polecic ze względu na trwałosc, pomimo że "pocięte" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 gusiak11, napisałem dwa posty wcześniej,że trzeba się skupić przy prowadzeniu maszyny z tą gąbką. Jak dla mnie chwila wprawy i idzie gładko. Efekty lepsze niż futrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 a znacie ten produkt? CAR PRO WOOL WITH FOAM HEAVY CUTTING PAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 może ktoś wie jakim klejem przykleić rzep do pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 może ktoś wie jakim klejem przykleić rzep do pada Klej tapicerski Bonaterm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 On jest lepszy od Butaprenu? Bo butapren jak się pad nagrzej to odłazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iljash Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mam pytanie bo mi to spokoju nie daje. Co wplywa na zywotnosc / zuzycie / uszkodzenie pada ? SPrawa wyglada tak ze mam LC 3M i flexipads ( wszystkie tnace ) i najbardziej po dupie dostal ten od 3M i od zewnatrz jakby sie ta gabka tak wystrzepila, idac do srodka jest coraz lepiej. Maly krazek od flexipads dostal troche po krawedziach i tez sie ukruszyl delikatnie a Lake Country to samo , czyli tez po krawedziach i tez sie ukruszyl Walcze z mega twardym i dziwnym lakierem ( po ponownym lakierowaniu ) ale staram sie nie przegrzewac lakieru. Teraz pytanie : daje za malo pasty i leci " na sucho" ? Zahaczam padem o tasmy maskujace, ktore na zagieciach sa ostrzejsze ? Cos innego nie tak ? Czytalem ze flexi lubi sie rozleciec po kilku elementach ale zeby 3M i LC to juz napewno nie stad jestem pewien ze cos robie conajmniej zle Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zielony 3M szybko sie rozpada niestety. Bialy Flexi jest wytrzymalszy pod tym wzgledem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zielony 3M szybko sie rozpada niestety. Bialy Flexi jest wytrzymalszy pod tym wzgledem a jeszcze bardziej bialy urban w szczegolnosci na DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iljash Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a mozecie jeszcze napisac ile to jest szybko wolno np ile elementow albo ile samochodow ( wiadomo sa wieksze i mniejsze auta ale srednio ) bo ja dalej stwierdzam ze wykanczam swoje w zastraszajacym tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 flexipads wytrzymywal mi na DA 4-5 elementow porzadnego ciecia i gabka na bokach zle wygladala i co najgorsze rozklejal sie. Gabki urbana wytrzymaly 3 auta i widac dopiero zmeczenie, ale i tak wyglada o wiele lepiej niz flexi, a w zadnym miejscu sie nie rozkleila nawet na mm. tak wyglada sytuacja na dasie6. na rotacji ponoc jest mniejsza roznica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Czy ktoś coś może napisac o padach FLEXIPADS BLADE i ewentualnie porównac je do innych padów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taisho Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Panowie jakie lakiery lakiery maja FIAT konkretnie Grande punto , jechać je miękkimi padami tylko czy można twardszymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taisho Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Panowie jakie lakiery lakiery maja FIAT konkretnie Grande punto , jechać je miękkimi padami tylko czy można twardszymi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Września 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Panowie jakie lakiery lakiery maja FIAT konkretnie Grande punto , jechać je miękkimi padami tylko czy można twardszymi ? a czy jest lakier którego nie można polerować twardszą gąbką?moim zdaniem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Września 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Panowie jakie lakiery lakiery maja FIAT konkretnie Grande punto , jechać je miękkimi padami tylko czy można twardszymi ? a czy jest lakier którego nie można polerować twardszą gąbką?moim zdaniem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Taisho, jeśli jest taka potrzeba, to nie widzę powodów, dla których należałoby unikać twardych padow a nawet futra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Taisho, jeśli jest taka potrzeba, to nie widzę powodów, dla których należałoby unikać twardych padow a nawet futra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Taisho, zacznij od średniego pada i będziesz widzial czy to wystarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrcinKsi Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Taisho, zacznij od średniego pada i będziesz widzial czy to wystarcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mam taki mały dylemat czym wypolerować miejsca pod klamkami, bo ręcznie po papierze 2000 to kiepsko. Może coś podpowiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 No chyba bez zdjęcia klamek się nie obejdzie albo spróbuj odchylając je mocno pracować w uzyskanej przestrzeni małym padem( tylko ktoś musi Ci trzymać ta klamkę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabol3k Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Co powiecie o padach od G-MOPa bo tylko takie u mnie w mieście można kupić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi